Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zigic,Kacar iza njega.
Jovanovic i Krasic po bokovima.

Ninkovic ne pocinje sigurno,decko stvarno igra odlicno u Kijevu ,ali isto igra po strani kao Krasic i Lane ,tako da za svu trojicu nema mesta....

Videcemo ko ce biti drugi stoper pored Vidica. Nekako mi Subotic ima mnogo kikseva,tako da mislim da ce ipak biti Lukovic.

I voleo bi Kolarova po levoj strani,ali tesko.....Obradovic ima prednost kod Antica.....

Mislio sam Ninkovic umesto Milijasa, jer moze da igra i na toj poziciji. Videcemo. U ja sam za Kacara, ali protiv Juzne Afrike smo mnogo bolje igrali sa dva napadaca.

Anri te bombardovao? Komandovao oruzanim snagama? On i ne zna gde je Srbija.

ja se izvinjavam, ali nemoj da s.eres..
Kakva je ovo smejurija, ceo drzavni vrh apeluje da se ne zvizdi, a do pre 2-3 godine se zvizdalo i domacoj i stranoj himni, pa niko tu nista nije apelovao..Nece francuzi biti ni prvi ni poslednji koji ce da budu izvizdani
Elem, i treba da se zvizdi kada su rekli da ce da napuste teren ako budu izvizdani..Naravno od toga nema nista, ali eto.

PS Svim imperijalistickim silama treba da se zvizdi, i zabole me da li cemo da se obrukamo pred gostima iz Pariza/Londona/Rima..i za nas ugled u svetu

Urlanje bre!

Kacar ce igrati ispred Milijasa i Stankovica , jedino pitanje Subotic ili Lukovic u odbrani ,Ocekujem da cemo gol zabiti nakon skoka buduci da smo u tom segmentu najbolji ,Zigic plus Kacar koji odlicno igra glavom ,prekide gde dolaze Vidic i Ivanovic eventualno Subotic bice nas adut veceras

Slušam juče u jednoj emisiji Milojka Pantića ( bio je gost ) i čovek reče pametnu stvar - Francuzi protiv Rumuna nisu imali sreće. Sa tim se potpuno skažem jer su imali puno šansi, a dali su autogol. Zanči ako protiv nas budu tako kidisali kao protiv Rumuna i ako ih ne bude terao maler crno nam se piše.

ja se izvinjavam, ali nemoj da s.eres..
Kakva je ovo smejurija, ceo drzavni vrh apeluje da se ne zvizdi, a do pre 2-3 godine se zvizdalo i domacoj i stranoj himni, pa niko tu nista nije apelovao..Nece francuzi biti ni prvi ni poslednji koji ce da budu izvizdani
Elem, i treba da se zvizdi kada su rekli da ce da napuste teren ako budu izvizdani..Naravno od toga nema nista, ali eto.

PS Svim imperijalistickim silama treba da se zvizdi, i zabole me da li cemo da se obrukamo pred gostima iz Pariza/Londona/Rima..i za nas ugled u svetu

Urlanje bre!

Necu da se raspravljam sa vama "patriotama". Necu da politizujem, ovo je tema o fudbalu. Ali samo da vam kazem da iskulirate malo, nemojte toliko da mrzite, ne valja to. Upamtite da dobar covek ne moze da mrzi. Nas Srrbe ce ubiti ta mrznja, taj govor mrznje, kao i mesanje politike u sve segmente drustva. Sta ti znaci to "urlanje bre!?". To je prvo nekulturno. Drugo, sportski je aplaudirati i protivniku. Ako pobede, pruziti im ruku. A to sto su Francuzi, moze da bude samo plus, zato sto su vrhunski igraci, i treba osecati cast sto imamo priliku da ih gledamo.
Ocekujem 1:1.

Poslednja izmena:
Necu da se raspravljam sa vama "patriotama". Necu da politizujem, ovo je tema o fudbalu. Ali samo da vam kazem da iskulirate malo, nemojte toliko da mrzite, ne valja to. Upamtite da dobar covek ne moze da mrzi. Nas Srrbe ce ubiti ta mrznja, taj govor mrznje, kao i mesanje politike u sve segmente drustva. Sta ti znaci to "urlanje bre!?". To je prvo nekulturno. Drugo, sportski je aplaudirati i protivniku. Ako pobede, pruziti im ruku. A to sto su Francuzi, moze da bude samo plus, zato sto su vrhunski igraci, i treba osecati cast sto imamo priliku da ih gledamo.
Ocekujem 1:1.

ne radi se tu toliko da mi njih mrzimo, nego
1) vec 2 nedelje usta ne zatvaraju kako ne treba zvizdati marseljezi, kao da ce to izazvati skandal svetskih razmera, i to sve ni manje ni vise nego od drzavnog vrha. Razumeo bih da se apeluje da se ne bacaju baklje u teren i sl, a ovo je samo zbog toga sto ce oni da predsednik i njegovi pajtasi da se obrukaju pred gostima iz Pariza..Ali boli nas uvo...toliko smaranje "NE ZVIZDITE" izaziva kontra efekat kod nas :mrgreen:

2)Urlanje znaci da nece da se zvizdi, nego ce ogromna vecinda se dere uuuuuuuuu,aaaaaaaaaaa i slicno da bi se sto slabije cula himna :mrgreen::mrgreen:

pozdrav

Pa dobro, ajmo onda svi da vicemo Srbija, Srbija, dok ide himna! Bolje to nego da se zvizdi. Ma nebitno to, vazno da im mi damo jedno 2 komada... Mada mislim da ce biti 1:1.

Samo jos jednu stvar da dodam. Izvinjavam se sto nema veze s fudbalom, ali moram kao istoricar ovo da kazem: Marseljeza je himna slobode. Himna naroda koji se izbori protiv tiranije. A mi smo narod koji je poprilicno ginuo za slobodu...

Poslednja izmena:
Ivanović: Ćutimo i slušamo Antića....

Fudbalski reprezentativac Srbije i član londonskog Čelsija, Branislav Ivanović, smatra da naš državni tim večeras u Beogradu protiv Francuske, u kvalifikacijama za šampionat sveta, treba da igra koncentrisano, motivisano i oprezno, pošto "trikolori" svoje najbolje igre pružaju u gostima.

- Koncentracija, visok motiv i oprez moraju večeras da budu naš veliki saveznik. Treba da se striktno pridržavamo uputstava selektora Radomira Antića i celog stručnog štaba, koji su do detalja snimili igru Francuske - izjavio je za "Tanjug" Ivanović.

Poput ostalih srpskih reprezentativca, Ivanović je svestan da su očekivanja i pritisak javnosti ogromni, ali se nada da će biti dovoljno mudrosti i mirnoće koje su preko potrebne "belim orlovima" da iskoriste šansu, pobede i ostvare želje domaćih navijača.

- Tokom prethodnih utakmica pokazali smo da smo zdrav kolektiv, da možemo da zbijemo redove kad je najteže, ali smo i svesni potencijala francuske reprezentacije.

Tokom prepodneva, kako je najavio selektor Antić, igračima će saopštiti izbor tima, doneti odluku koji fudbaleri će biti u takmičarskoj ekipi, a koja petorica igrača će meč posmatrati sa tribina.

Ne treba sumnjati da će Ivanović biti prvi izbor selektora Antića uz desnu odbrambenu liniju. Robusni fudbaler u Čelsiju igra na poziciji centralnog beka i zanimljivo će biti viditi za koju opciju se Antić opredelio u odbrani, obzirom da u tom delu tima ima najveće mogućnosti kombinovanja.

Utakmicu između Srbije i Francuske, koja se u okviru sedme grupe kvalifikacija za učešće na prvenstvu sveta 2010. u Južnoj Africi igra večeras od 21 čas na stadionu Crvene zvezde, sudiće Italijan Roberto Rozeti.

Arsen Venger u Beogradu!

Menadžer londonskog Arsenala, Arsen Venger sleteo je avionom u prepodnevnim časovima na aerodrom "Nikola Tesla".

Odmah po dolasku, Francuz nije želeo da daje nikakve izjave našim kolegama, već je samo produžio ka automobilu.

Čuveni strateg "tobdžija" prisustvovaće utakmici Srbija - Francuska koja se večeras od 21 sat igra na stadionu Crvene zvezde.

Za sada nam ostaje samo da nagađamo koji su pravi razlozi dolaska Vengera u srpsku prestonicu.

Da li je neki od naših reprezenatativaca pod skenerom francuskog stručnjaka ili će možda baš on biti naslednik Rajmona Domeneka na klupi "trikolora", ostaje da vidimo.

ne radi se tu toliko da mi njih mrzimo, nego
1) vec 2 nedelje usta ne zatvaraju kako ne treba zvizdati marseljezi, kao da ce to izazvati skandal svetskih razmera, i to sve ni manje ni vise nego od drzavnog vrha. Razumeo bih da se apeluje da se ne bacaju baklje u teren i sl, a ovo je samo zbog toga sto ce oni da predsednik i njegovi pajtasi da se obrukaju pred gostima iz Pariza..Ali boli nas uvo...toliko smaranje "NE ZVIZDITE" izaziva kontra efekat kod nas :mrgreen:

2)Urlanje znaci da nece da se zvizdi, nego ce ogromna vecinda se dere uuuuuuuuu,aaaaaaaaaaa i slicno da bi se sto slabije cula himna :mrgreen::mrgreen:

pozdrav

Izvini,ali sta bi ti rekao da neko zvizdi tvojoj himni? Da li su Francuzi zvizdali nasoj himni u Parizu? A to,sto je u biti naseg coveka,da kad mu kazes:"Nemoj",on uradi dijametralno suprotno,to je za neku duzu psiholosko-sociolosku diskusiju.Izvinjavam se na off topic-u :hvala:

00009434.jpg

perke.jpg

marakana1.jpg

marakana6.jpg
IZVOR

Atmosfera-Spremna!
Igrači-Spremni!

Sada se samo golovi čekaju!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back