- Poruka
- 5.913
Ja tipujem da ces ti primiti cetri komada ...![]()
Nemoj da spamujesh. 4 komada chega? Od koga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja tipujem da ces ti primiti cetri komada ...![]()
Zigic,Kacar iza njega.
Jovanovic i Krasic po bokovima.
Ninkovic ne pocinje sigurno,decko stvarno igra odlicno u Kijevu ,ali isto igra po strani kao Krasic i Lane ,tako da za svu trojicu nema mesta....
Videcemo ko ce biti drugi stoper pored Vidica. Nekako mi Subotic ima mnogo kikseva,tako da mislim da ce ipak biti Lukovic.
I voleo bi Kolarova po levoj strani,ali tesko.....Obradovic ima prednost kod Antica.....
Anri te bombardovao? Komandovao oruzanim snagama? On i ne zna gde je Srbija.
Francuzi nam uopshte ne odgovaraju, jachi deo njihovog tima je odbrana, dok smo mi jachi u napadu.
Ugo, kad si ti zadnji put gledao našu repku???
![]()
Kad smo igrali protiv Nemaca u Francuskoj(dodushe bila je SRJ, a ne Srbija).
Kad smo igrali protiv Nemaca u Francuskoj(dodushe bila je SRJ, a ne Srbija).
Uh,nista ne brini onda.Mijat i Piksi ce im zavuci po dva komada,ja kad ti kazem![]()
ja se izvinjavam, ali nemoj da s.eres..
Kakva je ovo smejurija, ceo drzavni vrh apeluje da se ne zvizdi, a do pre 2-3 godine se zvizdalo i domacoj i stranoj himni, pa niko tu nista nije apelovao..Nece francuzi biti ni prvi ni poslednji koji ce da budu izvizdani
Elem, i treba da se zvizdi kada su rekli da ce da napuste teren ako budu izvizdani..Naravno od toga nema nista, ali eto.
PS Svim imperijalistickim silama treba da se zvizdi, i zabole me da li cemo da se obrukamo pred gostima iz Pariza/Londona/Rima..i za nas ugled u svetu
Urlanje bre!
Necu da se raspravljam sa vama "patriotama". Necu da politizujem, ovo je tema o fudbalu. Ali samo da vam kazem da iskulirate malo, nemojte toliko da mrzite, ne valja to. Upamtite da dobar covek ne moze da mrzi. Nas Srrbe ce ubiti ta mrznja, taj govor mrznje, kao i mesanje politike u sve segmente drustva. Sta ti znaci to "urlanje bre!?". To je prvo nekulturno. Drugo, sportski je aplaudirati i protivniku. Ako pobede, pruziti im ruku. A to sto su Francuzi, moze da bude samo plus, zato sto su vrhunski igraci, i treba osecati cast sto imamo priliku da ih gledamo.
Ocekujem 1:1.
ne radi se tu toliko da mi njih mrzimo, nego
1) vec 2 nedelje usta ne zatvaraju kako ne treba zvizdati marseljezi, kao da ce to izazvati skandal svetskih razmera, i to sve ni manje ni vise nego od drzavnog vrha. Razumeo bih da se apeluje da se ne bacaju baklje u teren i sl, a ovo je samo zbog toga sto ce oni da predsednik i njegovi pajtasi da se obrukaju pred gostima iz Pariza..Ali boli nas uvo...toliko smaranje "NE ZVIZDITE" izaziva kontra efekat kod nas
2)Urlanje znaci da nece da se zvizdi, nego ce ogromna vecinda se dere uuuuuuuuu,aaaaaaaaaaa i slicno da bi se sto slabije cula himna
pozdrav
Definitivno pocinje Lukovic na stoperu....
Ostalo ocekivano....Stojkovic,Ivanovic,Vidic.Lukovic,Obradovic,Stankovic,Milijas,Kacar,Jovanovic,Krasic i Zigic....