Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stojkovic, Obradovic, Jovanovic, Lazovic, Krasic (drugo poluvreme) NULAAAAAAA!!!

Stojkovic se u..k.enjao za medalju:dash:

Pazi koji smo misevi, celu utakmicu igramo sa igracem vise i branimo se najstrasnije na svetu. Bilo ko ozbiljan veceras bi u ovoj situaciji zgazio Francuze!

Jedino interesantno veceras je omlacivanje Hrvata - zapamtili su im onu eliminaciju u proslim kvalifikacijama, i sad bez 4-5 komada ih ne pustaju sa terena!

Dobro je, nije lose, mogli smo bolje, ali ipak je to Francuska, teska utakmica i mislim da je zasluzeno 1:1, zadrzali smo +4 u odnosu na Francuze, a iz utakmica sa Rumunijom i Litvanijom mozemo izvuci i makslimalnih 6 bodova, tako da mislim da gotovo 100% idemo u Afriku sa prve pozicije na tabeli....Svi su dobro igrali, pogotovo Ivanovic, Krasic, Vidic i Kacar (steta sto se povredio), dobro su izdrzali....Lazovic nije trebao ono da radi sreca sto je vec bio kraj, pa nije puno uticalo....Svaka cast i navijacima na Marakani....

Stojkovic, Obradovic, Jovanovic, Lazovic, Krasic (drugo poluvreme) NULAAAAAAA!!!

Stojkovic se u..k.enjao za medalju:dash:

Pazi koji smo misevi, celu utakmicu igramo sa igracem vise i branimo se najstrasnije na svetu. Bilo ko ozbiljan veceras bi u ovoj situaciji zgazio Francuze!

Jedino interesantno veceras je omlacivanje Hrvata - zapamtili su im onu eliminaciju u proslim kvalifikacijama, i sad bez 4-5 komada ih ne pustaju sa terena!

Pa ne mogu da ih zgaze kad ne mogu da trce.......kad neki tim popije crveni karton ovim drugima je dovoljno da trce i zgazice ih.....ali nasi nisu sposobni da trce vec su francuzi bili ti koji su trcali i bili bolji.

Auuu, dobro smo prosli.

Francuzi - Anelka je uzeo svaki duel sa Nemanjom, Anri je radio sta je hteo. Sva sreca da je Domenek indijanac pa je izbacio Anrija i igrao bez Riberija veci deo utakmice...

Od nasih jedino Ivanovic - covek je odigrao mec zivota. Tako se igra za reprezentaciju. :ok::ok::ok:

Stankovic solidan, Jovanovic se dosta borio ali su i njega lako neutralisali, Kacar odlican u odbrani slab u napadu, Krasic igrao samo jedno poluvreme, Milijas pogodio penal...

Ostali katastrofa Zigic je drvo - njega jedino lopta da pogodi pod odredjenim uglom pa da se slucajno odbije u gol - setao se kao golub veci deo utakmice, Lazovic nemam reci, Ninkovic fizicki slab za Francuze ali moze da igra protiv drugih. Lukovic, Obradovic i Stojkovic rupe, Kuzmanovic nista posebno, Vidic je imao par dobrih poteza, ali mnogo kikseva i Anelka je dobio sve duele u vazduhu...

Prosto je neverovatno koliko je bio slab nas vezni red kad smo imali 6 igraca 4 + Kacar i Ivanovic koji je stalno isao napred i igraca vise i opet su Francuzi kontrolisali igru... I sta rece Antara nisu vremenski uslovi bili odgovarajuci... :D

Poslednja izmena:
Dobro je, nije lose, mogli smo bolje, ali ipak je to Francuska, teska utakmica i mislim da je zasluzeno 1:1, zadrzali smo +4 u odnosu na Francuze, a iz utakmica sa Rumunijom i Litvanijom mozemo izvuci i makslimalnih 6 bodova, tako da mislim da gotovo 100% idemo u Afriku sa prve pozicije na tabeli....Svi su dobro igrali, pogotovo Ivanovic, Krasic, Vidic i Kacar (steta sto se povredio), dobro su izdrzali....Lazovic nije trebao ono da radi sreca sto je vec bio kraj, pa nije puno uticalo....Svaka cast i navijacima na Marakani....

Nesto sumnjam u ovaj scenario. Opasne su Rumunjeske. Tamo smo ih dobili na srecu.

A sa Litvanijom bice poslednja utakmica, trema, pritisak ako kiksnemo sa Rumunima...

Mozda dva iksa ...

Umesto na tom insistiranju na srcu na teren, bolje bi bilo da ih posavetuju da ponesu mozak sa sobom, a ako ga nemaju, nek vide kod Kineza, oni sve prodaju.

Ono su stvarno neverovatne stvari. Ovaj Pantelić još jednom dokazuje koliko nije za fudbal. Otprilike svaka rečenica mu je debilana za medalju. Ja prosto nisam mogao da verujem. I eto ko igra za nas.

Žigić u situaciji između dva odbrambena igrača ne ume da izvuče faul? Pa dovoljno je bilo da se baci na jednog od njih, i sudija bi svirao faul jer je u pitanju klasičan sendvič. Anri se prošeta do gola, gotovo bez truda. Krasić veze nije imao. Veze! I umesto da ga izbaci što pre napolje i da ubaci onog Tošića koji je blistao protiv Južne Afrike, ovaj izvodi Milijaša, jednog od solidnijih na terenu, i ubaci Kuzmanovića.

I koliki retard treba da budeš da dobiješ crveni pet minuta nakon ulaska, i to zbog protesta, i to zbog protesta jer ti je sviran faul u napadu? Šta on misli, da zbog domaćeg terena i publike može da se majmuniše na terenu? I još ovi zadovoljni bodom. Pa i treba da budu zadovoljni kad su glupi k'o qurac. Videlo se po otprilike svakom potezu koliko su Francuzi inteligentniji i bolji od ovih naših balvana. Njih Anri dva puta zaredom u roku od 10 sekundi izbaci iz igre na istu foru, i to prostim dodavanjem petom.

Mi od '90 nismo dobili nijednu od ovih osam, devet, najjačih selekcija na svetu, i ukoliko odemo u Afriku, ima opet da služimo samo za popravljanje gol razlike.

Tek da ne ispadne da kudim sve - svaka čast Ivanoviću, pokazao je kako se igra, i stvarno je šteta što ne uđe onaj njegov projektil, a Kačar je još jednom dokazao da je jedno osamdeset osam puta veći talenat od svih Ljajića i Subotića ovog sveta, pošto je on, centarfor, minimum tri puta prekinuo napad Francuza, a i u napadu je bio više nego solidan.

Sta je to dobro osim rezultata?
Najbolji igrac nam se nazalost povredio. Da su Anri ili Riberi imali onoliko prostora kao Krasic al bi bilo .... Zigic je spustio toliko upotrebljivih lopti, a koliko je centarsuteva dobio jedan ili nijedan? Sreca pa su Bane, a i donekle Nemanja bili do j.a.j.a i sto je Deki znao da stane na loptu, a ovi misevi tipa Obradovic sto ne smeju da predju centar, a kad igrac ide na njih smrzne ti se srce... Pazi Lazovica koji Rosetiju pokazuje da nije normalan, a ovaj od onog poklona samo ceka da nam vrati!

Kakve veze imaju komentatori sa desavanjima na utakmici...:dontunderstand:

Imaju veze! Kad tako baju, mogu da izmalerisu, a i sve pravdaju nase, a nisu za pravdanje!

Pa ne fali nista nego Antic kaze da vremenski uslovi nisu bili dobri i da zato valjda nisu mogli da trce. A za Francuze je rekao da su nam uzeli loptu... :D

Pa ni meni nije jasnokakvi su to vremenski uslovi trebali da budu da bi bili dobri...?:think:

Sta je to dobro osim rezultata?
Najbolji igrac nam se nazalost povredio. Da su Anri ili Riberi imali onoliko prostora kao Krasic al bi bilo .... Zigic je spustio toliko upotrebljivih lopti, a koliko je centarsuteva dobio jedan ili nijedan? Sreca pa su Bane, a i donekle Nemanja bili do j.a.j.a i sto je Deki znao da stane na loptu, a ovi misevi tipa Obradovic sto ne smeju da predju centar, a kad igrac ide na njih smrzne ti se srce... Pazi Lazovica koji Rosetiju pokazuje da nije normalan, a ovaj od onog poklona samo ceka da nam vrati!

Sta nije dobro, da li ovde ima realnih ljudi sa osnovinim fudbalskim znanjem, Francuska je vice-prvak sveta, osvajac SP 98, pogledajte samo imena u reprezentaciji....Mi smo se tek sada ukljucili ponovo na svetsku fudbalsku scenu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back