waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Neso preopterecen si modovima![]()
hteo sam da kažem bodova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neso preopterecen si modovima![]()
Umesto sada da zavrse posao kad im se sve lepo otvorilo.
A i ko dovede onog retarda Pantelica da komentarise.
Stojkovic, Obradovic, Jovanovic, Lazovic, Krasic (drugo poluvreme) NULAAAAAAA!!!
Stojkovic se u..k.enjao za medalju
Pazi koji smo misevi, celu utakmicu igramo sa igracem vise i branimo se najstrasnije na svetu. Bilo ko ozbiljan veceras bi u ovoj situaciji zgazio Francuze!
Jedino interesantno veceras je omlacivanje Hrvata - zapamtili su im onu eliminaciju u proslim kvalifikacijama, i sad bez 4-5 komada ih ne pustaju sa terena!
zoran.dj1970:Jedino interesantno veceras je omlacivanje Hrvata - zapamtili su im onu eliminaciju u proslim kvalifikacijama, i sad bez 4-5 komada ih ne pustaju sa terena!
Dobro je, nije lose, mogli smo bolje, ali ipak je to Francuska, teska utakmica i mislim da je zasluzeno 1:1, zadrzali smo +4 u odnosu na Francuze, a iz utakmica sa Rumunijom i Litvanijom mozemo izvuci i makslimalnih 6 bodova, tako da mislim da gotovo 100% idemo u Afriku sa prve pozicije na tabeli....Svi su dobro igrali, pogotovo Ivanovic, Krasic, Vidic i Kacar (steta sto se povredio), dobro su izdrzali....Lazovic nije trebao ono da radi sreca sto je vec bio kraj, pa nije puno uticalo....Svaka cast i navijacima na Marakani....
Obojica su bajali ko neke babe, zato smo tako prosli. ko da ih je sam Tadic birao, mislim komentatore!
Ma kakvi vremenski uslovi, sta je falilo vremenu?
Umesto sada da zavrse posao kad im se sve lepo otvorilo.
A i ko dovede onog retarda Pantelica da komentarise.
Dobro je, nije lose, mogli smo bolje, ali ipak je to Francuska, teska utakmica i mislim da je zasluzeno 1:1, zadrzali smo +4 u odnosu na Francuze, a iz utakmica sa Rumunijom i Litvanijom mozemo izvuci i makslimalnih 6 bodova, tako da mislim da gotovo 100% idemo u Afriku sa prve pozicije na tabeli....Svi su dobro igrali, pogotovo Ivanovic, Krasic, Vidic i Kacar (steta sto se povredio), dobro su izdrzali....Lazovic nije trebao ono da radi sreca sto je vec bio kraj, pa nije puno uticalo....Svaka cast i navijacima na Marakani....
Nesto sumnjam u ovaj scenario. Opasne su Rumunjeske. Tamo smo ih dobili na srecu.
A sa Litvanijom bice poslednja utakmica, trema, pritisak ako kiksnemo sa Rumunima...
Mozda dva iksa ...
Nesto sumnjam u ovaj scenario. Opasne su Rumunjeske. Tamo smo ih dobili na srecu.
A sa Litvanijom bice poslednja utakmica, trema, pritisak ako kiksnemo sa Rumunima...
Mozda dva iksa ...
Kakve veze imaju komentatori sa desavanjima na utakmici...![]()
Pa ne fali nista nego Antic kaze da vremenski uslovi nisu bili dobri i da zato valjda nisu mogli da trce. A za Francuze je rekao da su nam uzeli loptu...![]()
Remiziracemo i sa Rumunima i sa Litvancima, a Francuzi ce obe dobiti. U tom sluchaju i mi i oni imamo 21 bod. Ko onda ide dalje?
Sta je to dobro osim rezultata?
Najbolji igrac nam se nazalost povredio. Da su Anri ili Riberi imali onoliko prostora kao Krasic al bi bilo .... Zigic je spustio toliko upotrebljivih lopti, a koliko je centarsuteva dobio jedan ili nijedan? Sreca pa su Bane, a i donekle Nemanja bili do j.a.j.a i sto je Deki znao da stane na loptu, a ovi misevi tipa Obradovic sto ne smeju da predju centar, a kad igrac ide na njih smrzne ti se srce... Pazi Lazovica koji Rosetiju pokazuje da nije normalan, a ovaj od onog poklona samo ceka da nam vrati!