Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa valjda oni ako se gleda medjusobni duel a ako gol razlika onda otom potom

Poprilično sam siguran da se gleda gol razlika. Mi imamo 16 - 6, a oni 10 - 8, ali igraju protiv Farana i Austrijanaca, obe u Parizu, i za nas bi bilo super kad ne bi ni jedne ni druge pobedili sa više od maksimum dva gola. Lično, ni ne verujem da mogu oni ubedljivije, ali sam uveren da će dobiti obe.

a.

i to zbog protesta jer ti je sviran faul u napadu? Šta on misli, da zbog domaćeg terena i publike može da se majmuniše na terenu? I još ovi zadovoljni bodom. Pa i treba da budu zadovoljni kad su glupi k'o qurac. Videlo se po otprilike svakom potezu koliko su Francuzi inteligentniji i bolji od ovih naših balvana. .

Tako je.:ok:

Pritisak i vlazhnost vazduha verovatno su bili nepovoljni.

Ma da, da je bilo vetra ni to ne bi odgvaralo, da je bilo kise nito ne bi...sta bre njima odogvara?

Cisto sumnjam dva iksa, mozda nereseno i pobeda....

Koga cemo da dobijemo?

Rumune smo dobili - ni sami neznamo kako! Austrijaci su nas u Bgd razbili isto smo ih dobili na boze pomozi. Francuzi su nas zgazili dva puta. Ovaj cova nam pokloni penal, igraca vise celu tekmu - mislim da smo krcag srece ispili! Vreme je da nekog pobedimo na znanje i kvalitet - Rumuni su jaki ko zemlja ( a i nasi ce se opet usr,,ati), Litvanija u gostima, poslednja utakmica:think: ( a mozda se i debilni komentator vrati u repku :dash:)

Sta nije dobro, da li ovde ima realnih ljudi sa osnovinim fudbalskim znanjem, Francuska je vice-prvak sveta, osvajac SP 98, pogledajte samo imena u reprezentaciji....Mi smo se tek sada ukljucili ponovo na svetsku fudbalsku scenu....

O cemu ti pricas, ti tvoji vice prvaci sveta su veceras posle onog poklona bili zreli za petardu, onoliko rupa u odbrani, alo jesi ti gledao utakmicu:dash::dash::dash:!?

Koga cemo da dobijemo?

Rumune smo dobili - ni sami neznamo kako! Austrijaci su nas u Bgd razbili isto smo ih dobili na boze pomozi. Francuzi su nas zgazili dva puta. Ovaj cova nam pokloni penal, igraca vise celu tekmu - mislim da smo krcag srece ispili! Vreme je da nekog pobedimo na znanje i kvalitet - Rumuni su jaki ko zemlja ( a i nasi ce se opet usr,,ati), Litvanija u gostima, poslednja utakmica:think: ( a mozda se i debilni komentator vrati u repku :dash:)

Sve se slazem...protiv Rumuna mozemo da pobedimo jedino ako nas puste...ili da izvucemo bod ako budemo imali srece.....e sad.....one Litvance mozda bi mogli da dobijemo...oni su nam sansa...mada i tu ce biti tesko.

****** te Rusi....Takve kao ti treba treba proterati iz Srbije....Aj sada mars i prodaj dupe nekom Rusu za 2-3 rublja....

Ma lozhim te bre, ja sam na Politici svima dosadio sa negativnim stvarima o Rusima.
Navio sam da bude 4:1 za Francuze JER NIKAD NE BUDE ONAKO KAKO JA HOCU.
Medjutim, drazhe mi je shto su Hrvati izgubili sa 5:1 nego da smo mi pobedili.

Koga cemo da dobijemo?

Kakav vi imate problem sa komentatorima, utisaj TV, ako ti smeta i sam sebi komentarisi....
Dobijamo i Rumune i Litvance....NAPRED SRBIJA.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back