Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kapiten reprezentacije Francuske, Tjeri Anri, istakao je da će njegova ekipa na gostovanje Srbiji u Beogradu doputovati sa ciljem da pobedi. Fudbaler Barselone je, ipak, priznao i da je moguće da njegova ekipa ne dođe do tri boda u možda i odlučujućoj utakmici u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

- Idemo u Beograd da pobedimo, ali ako ne uspemo da do kraja kvalifikacijama dođemo do prvog mesta na tabeli grupe moraćemo da učešće na Mundijalu izborimo kroz baraž. Dugo sam u reprezentaciji i mnogo puta smo se provukli do cilja. To i nije važno, bitno je da moramo u Južnu Afriku - istakao je Anri, koga su francuski mediji danas citirali i u mnogo drugačijem raspoloženju.

Anri je, prema navodima dnevnika "Parizjen", selektoru Francuske Remonu Domeneku rekao da igrači ne znaju šta im je zadatak na terenu i da nemaju pravo vođstvo. Domenek će, ipak, sačuvati mesto selektora, pošto je predsednik Francuskog fudbalskog saveza, Žan-Pjer Eskalet, podsetio da "trikolori" još mogu da se plasiraju na Svetsko prvenstvo.
IZVOR

meh, u francuskoj je raskol, trenutno ništa me neće zadovoljiti sem pobede.

Kad do sada nisu znali sta da rade nek ostane tako jos 2 dana. A posle nek menjaju selektora. :mrgreen:

Nego, ako pobedimo u sredu mogao bi Antic da organizuje nagradnu igru za publiku pod nazivom - "Zaigraj i ti za Orlove". Bice sve gotovo, a i treba da se oduzimo Rumunima za x u Francuskoj... :ok:

Anri te bombardovao? Komandovao oruzanim snagama? On i ne zna gde je Srbija.

Anri nije tekstopisac ni kompozitor, a Marseljeza nije muzika sa nekog Anrijevog CD-a već himna agresora na Srbiju i RS i okupatora teritorije koja odvajkada pripada Srbiji!!!
Anri nek igra fudbal i na tome mu svaka čast!!! Zviždanje Marseljezi nije Anrijeva zasluga, a ako se već isti gospodin osjeća zbog toga uvrijeđenim, nek prvo za razloge razloge i pojašnjenja upita svoje zemljake Žipea, Kušnera, Sarkozija... Oni su odgovorni za međunarodni autoritet i uvažavanje nacionalnih simbola Francuske!!! Oni, ako izabrani politički predstavnici Francuske dužni su da obezbijede istinsko poštovanje Marseljeze, a zviždanje istoj nije ništa drugo nego kritika upućena njihovom ponašanju prema nama Srbaljima i to u sred naše kuće!!! Poštovanje se ne podrazumijeva!!! Ono se zaslužuje!!!

Poslednja izmena:
Nemojte sad da baksuzirate - tako su hvalili i Petka pa posle primismo 10 komada u Nemackoj.

Sto se tice zvizdanja. Bio je onaj snimak kad zvizde Laam dok peva Marseljezu. To je bas divljacki. Ne bih voleo da nas porede sa tamo nekima koji su izasli iz pecine.

Mozda bi neki drugi gest umesto zvizdanja bio u redu. Dajte neke predloge.

Daj bre,nije valjda da poredis Petkovica i Antica.....

Zna se ko je Radomir Antic......kao trener i kao covek. Petko je doduse kao covek ok...

Nadji mi jos nekog coveka koji je bio trener i Barse i Reala i Atletika.....

iz izjava "necemo srljati" ocigledno se moze izvuci da nasi sad posle francuskog remija sa rumunima idu na remi..sto nije dobro.. ucicemo u bunkericu da cekamo njihovu gresku i eventualno vrebati kontranapad da bi postigli gol.
To mi se ne svidja. Mi ne umemo da igramo zatvoreno, uvek pucamo kad tako igramo.

iz izjava "necemo srljati" ocigledno se moze izvuci da nasi sad posle francuskog remija sa rumunima idu na remi..sto nije dobro.. ucicemo u bunkericu da cekamo njihovu gresku i eventualno vrebati kontranapad da bi postigli gol.
To mi se ne svidja. Mi ne umemo da igramo zatvoreno, uvek pucamo kad tako igramo.

Nekako se ja stvarno uzdam u Radomira Antica....
Covek je uspeo da za kratko vreme od istih igraca napravi mnogo bolji tim,atmosfera oko i u reprezentaciji je odlicna......
Stvarno me odusevi kada vidim na pocetku svakih priprema kada se skupljaju u Kovilovu,kakav odnos imaju igraci sa Anticem......
Svakom od igraca Antic se bas ono iskreno obraduje,pozdravi........mozda su to neke sitne stvari,ali mnogo govore.....

I znajuci Antica,tesko da cemo se mi braniti protiv francuza. Prvo imas tim koji je maksimalno napadacki orijentisan....

Tesko je igrati zatvoreno,kada imas u napadu Zigica i Lazovica,po bokovima Laneta i Krasica,iza njih Milijasa....

Antić: Meč sa Francuskom je više od igre....

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Radomir Antić, izjavio je da će igrači pokušati da euforiju u javnosti pred meč sa Francuskom prenesu na teren i nakon tog, istorijskog duela, izađu kao pobednici i novi učesnici Svetskog
prvenstva.

- Osećam se privilegovano što ću biti učesnik ove istorijske utakmice. Za mene će to biti više od igre. Imamo momke u koje treba verovati. Svestan sam očekivanja, učinićemo sve da euforiju među navijačima pretočimo u energiju na terenu - rekao je Antić u Kovilovu.

Antić je kazao da još uvek nije saopštio igračima ko će igrati u duelu sa "trikolorima".

- Igrači mogu da naslute, ali ne znaju koji će biti tim. Želim da svako od njih večeras ode da spava sa željom da sutra istrči na teren.

Selektor Srbije ocenio je da se ekipa dobro pripremala u poslednjih
deset dana i da će svaki igrač sutra biti na očekivanom nivou.

- Kada sam postao selektor, rekao sam da imam nekoliko želja. Prva je
bila da napunimo "Marakanu", što se desilo. Takođe, rekao sam da se u
Južnu Afriku ide iz Beograda i zaista smo došli u tu priliku.

Srbija je prva u grupi sedam sa 18 bodova, četiri više od Francuske
i u slučaju sutrašnje pobede, "orlovi" će dva kola pre kraja kvalifikacija osigurati plasman na Mundijal.

Antić izuzetno ceni francusku reprezentaciju i ne želi da se bavi navodnim sukobima igrača sa selektorom Rajmonom Domenekom.

- Imam veliko poštovanje prema francuskoj ekipi, bivšem svetskom i
evropskom prvaku, ali verujemo u sebe. Ne želim da dajem ocenu onoga
što se događaja u njihovoj ekipi.

Radomir očekuje veliku podršku navijača na "Marakani", koja bi trebalo da bude "vetar u leđa" Srbiji, ali i da na pravi način dočeka goste iz Francuske.

Duel Srbije i Francuske igra se sutra od 21 sat, a karte za utakmicu su rasprodate.

Reprezentativci odradili poslednji trening....

Fudbalski reprezentativci Srbije večeras su pod rukovodstvom selektora Radomira Antića na stadionu Crvene zvezde održali poslednji trening pred sutrašnju važnu utakmicu protiv Francuske, u kvalifikacijama za prvenstvo sveta. Selektor Antić na raspolaganju je imao sve pozvane fudbalere, koje je upoznao sa poslednjim taktičkim zamislima i načinu igre protiv Francuza.

Trening je bio otvoren za francuske i srpske novinare samo 15 minuta, a potom su se predstavnici medija povukli u prostorije Sportskog društva Crvena Zvezda, gde je francuski selektor Rajmon Domenek održao konferenciju za štampu.

Glavna atrakcija večerašnjeg treninga, međutim, bio je navijač iz Sente Tibor Buza, koji je na stadion doneo beloglavog orla. Predviđeno je da dresirana ptica sutra uoči utakmice sleti na teren, čime će simbolično biti podržana naša nacionalna reprezentacija. Ovaj originalni potez Fudbalskog saveza Srbije verovatno će se dopasti navijačima na rasprodatoj "Marakani" i biti veliki podsticaj "belim orlovima" da u visokom ritmu odigraju protiv "trikolora".

Susret između Srbije i Francuske igra se sutra uveče u Beogradu od 21 čas.

Dodje i famozni deveti. Moje licno misljenje je da imamo odlicnu sansu da konacno pobedimo neku od top reprezentacija i obezbedimo SP 2 kola pre kraja.

Sto znaci, ocekujem 1 kvalitetan raspad i 2:0 za Francuze :D Mada se nadam da mozemo da iskoristimo to sto oni imaju sarlatana na klupi i otresemo ih sa jedno 3:0.

Ja predvidjam 2:0 za nas u teskoj utakmici gde ce drugi gol pasti pri kraju,a nasa odbrana i golman ce u par navrata spreciti izjednacujuci pogodak Francuza.;) Realno,mislim da imamo bolju ekipu,a jos smo i domacini,jednostavno ne mozemo i ne smemo da omanemo.Ocekujem spektakl i nadam se da Francuzi posle utakmice nece imati materijala da se zale vec ce morati da priznaju da su na terenu zasluzeno nadigrani.

A sta mislite o sastavu? Koliko se dalo primetiti, Lukovic i Ninkovic su Anticevi favoriti, stalno ih hvali. Tesko da ce da igraju, ali nesto mi govori da ce Ninkovica pre Milijasa... Ne znam, nekako mi je zbog izostaka Pantelica, sada najteze da predvidim tim. Da li ce Lane u napad, a Tosic od pocetka, jer ne verujem da ce Lazovic da startuje. Ili ce samo Zigic napred, a Kacar iza njega....

Zigic,Kacar iza njega.
Jovanovic i Krasic po bokovima.

Ninkovic ne pocinje sigurno,decko stvarno igra odlicno u Kijevu ,ali isto igra po strani kao Krasic i Lane ,tako da za svu trojicu nema mesta....

Videcemo ko ce biti drugi stoper pored Vidica. Nekako mi Subotic ima mnogo kikseva,tako da mislim da ce ipak biti Lukovic.

I voleo bi Kolarova po levoj strani,ali tesko.....Obradovic ima prednost kod Antica.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back