- Poruka
- 2.877
zasto ode zbog Milosevica?
sta ti je on uradio?
Pokusao da me poshalje na ratishte.Smetalo mu moje politicko opredeljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto ode zbog Milosevica?
sta ti je on uradio?
Pokusao da me poshalje na ratishte.Smetalo mu moje politicko opredeljenje.
eu verzija starog komunistickog vica
Umrli Srbin i Hrvat, te dodju kod Sv. Petra.
"Odakle ste vi momci?", pita ih on.
"Srbija."
"Hrvatska."
"Auuuuuu... ma ne morate nista vise da govorite, vi ste nevernici,
gresnici..., idete u pakao obojica. Samo, Balkan je malo
nedefinisano podrucje, pa imate izbor, hocete li u zapadnoevropski ili
istocnoevropski pakao?" rece Sv. Petar.
"Kakva je razlika?" pitaju oni.
"Pa u zapadnoevropskom ujutru pojedes kasicicu govana, i posle si
slobodan, a u istocnoevropskom isto to samo sto pojedes kantu govana."
"Ja sam uvek bio zapadno orijentisan, ja cu u zapadni." - kaze Hrvat.
"Ma, ja necu na taj zapad majke im ga spalim; daj istok". - kaze Srbin.
I odu oni tako, i sretnu se posle godinu dana.
"Pa, kako je?" - pita Srbin.
"Ma nije lose, onako, ujutru pojedes ono... Jedva se guta, nije
lepo..., al' sta ces, to ti je, sto ti je. Ma, dan i nekako, al kad
pomislim sta me ujutru ceka... A kod tebe?" kaze Hrvat.
"Ma, sta da ti pricam, istocna Evropa k'o istocna Evropa. Nekad nema
govana, nekad kasni kamion, nekad nema kanti, nekad strajkaju ovi sto
dovoze... Nisam ih dosad ni probao.
POUKA: Ko je za EU?
Hocete li molim vas da mi objasnite zasto smatrate(vi koji smatrate) da Srbija nema drugog puta sem onog ka EU?Molim vas da mi ne pricate prazne price o "boljem zivotu"(jer sam extremno netolerantan na gluposti) vec da mi pojasnite sta KONKRETNO Srbija a i mi dobijamo ulaskom....Takodje vas molim da u odgovorima uzmete u obzir da nam je ta ista EU uzela otimanjem Kosova oko 280milijardi E a amerika i nato 10ak milijardi bombardovanjem...a u prici o prosperitetu uzmite u obzir da su prosecne plate u Rumuniji i Bugarskoj 200E(neka bude i 300) a siguran sam da ovde nikom nije ideal da radi za te pare...Hocemo li se napokon prestati medjusobno ujedati i ugristi one koji nam sve vreme bacaju kosku za svadju pri tom nam radeci sve ovo sto nam rade...da li ste odgovorni pred sobom i svojom decom kada se tako tvrdoglavo zalazete za EU put Srbije da im stvarate dobru drzavu i perspektivnu buducnost...ajmo polako da probamo bar neki odgovor da nadjemo oko koga cemo se svi(ili bar dobra vecina) sloziti...
bice referendum. referendum je jedino legitimno izjasnjavanje gradjana po ovom pitanju.
a ne da tadic prica u kampanji i kosovo i eu pa zatim kad osvoji vlast da tu pricu promeni u eu bez kosova.
referendum pa kako vecina bude htela tako neka i bude.
zasto se plasis referenduma?
Па види, у смислу твог предлога ја мислим да би добро било да будемо дописни члан ЕУ... знаш оно као академици,а?
кад већ помињеш грађане
већина грађанахоће
у Европску Унију.али
већина грађананеће у НАТО.
А ти изгледа мислиш да због оних који "нису задовољни животом овде" ТРЕБА ДА РАСТУРИМО ДРЖАВУ - чиста шизофренија, да уништимо државу да би нека будалчина могла да отпутује.
BT se toga ne plaši da je samo BT u pitanju ali ako iza sebe imaš 2.300.000 ljudi koji veruju u njegovu politiku onda mora da bude odgovoran i da se trudi da državu vodi ka EU kao što ga je većina naroda i podržala zar ne?Naravno i da pre ili kasnije vrati KiM pod okrilje Srbije...............
Mogu li patrijote da objasne zašto su mnoge cene hrane, tehničke robe u zemljama EU niže nego u Srbiji?
Pitaj gastarbajtere, i za hranu i za tehničku robu. Uzmi primer banana, uvozi ih i Srbija i Nemačka.
Mogu li patrijote da objasne zašto su mnoge cene hrane, tehničke robe u zemljama EU niže nego u Srbiji?
Jesi uzeo primer banane, samo to jedeš!?
Postoji tzv. prehrambena korpa, u koju ide određena količina važnijih namirnica!
Eventualno možemo da raspravljamo o ceni hrane relativno u odnosu na prosečne plate u Srbiji i na zapadu!?
ако је то разлог једини онда СТОП НИКОТИНУ... и наравно узмите у обзир и цигарете које су најмање 5 пута јевтиније него било где у ЕУ!
ДаклеМ, присталице ЕУ, размислите шта ћете да ми пушите ако приступимо Унији!!!
LEGENDARAN VIC nisam se odavno ovako ismejao BRAVO CARE

,