- Poruka
- 9.647
кад се уђе више пута увек испадне нешто добро
знаш оно 

уђеш изађеш и готово
кредит преко главе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
знаш оно 

уђеш изађеш и готово
ма откидам за политичарима ,а шта би за синдикат?
ops:имам и ја два ПЦ'а и један лаптоп али знам где је све :shock:Pazi ako ti sada kazem ,misices da se hvalaim
Imam 2 p.c pa trazim jer nije sve tako na svom mestu.
Sad sam stavila na pretrzivanje pa ti javim.ops:
имам и ја два ПЦ'а и један лаптоп али знам где је све :shock:
Dobijam sengen pasos .
Dobijam avio prevoz za 20-30 eura . Ebo te JAT i nihove takse .
Dobijam takvo zezanje da ti nisi svestan .
e, ovo je 100% tocno
jedan najnoviji primjer:
Osjecki Aerodrom kojeg su JNA totalno unistila A Srbi pokrali i odnijeli u Srbiju svu opremu, konacno je nakon 10-ak god. obnovljen i pusten u promet...
.
dalmacijaпрошле године је градоначелник Тиране поста најбољи градоначелник на планети то му је као нека титула која се добија, па види како ради њихов лоби,
а погледај хумор када ми тврдимо да оно понашање за време митинга Косово је Србијаје само протест
а цео свет видео упаљене амбасаде, ;-)па сада већ имаш поређење нас Срба са Хамасом.А неке патриоте помињу и Вијетнамце,где ми то идемо
![]()

lepo je sto si to rekao ti a ne ja .i umesto da se razmisli o tim "slikama" koje saljete u svet, prozvat ce te ili izdajicom, ili ne srbinom, u zadnjem slucaju mozes da biras nacionalnost![]()
a ti sto zele referendum se totalno oglusili o predizborna obecanja... i sad su oni demokrate![]()
овде није труло него људе обмањују од 1990 када су и почели са изборима :xнеким празним обећањима пре избора, а после се сви праве мутави и сваљују кривицу на друге:-x
али ајде да не ке*ам више![]()
Ja sam iz Srbije otisao 1991 zbog S.Milosevica(kurvin sin) i UVEK se nadam da ce se u Srbiji nesto promeniti(na bolje).Za sada kako vidim,nishta.Kako covek da se vrati u takav haos.Mislim da je reshenje za Srbiju:neutralnost vojna,liberalna ekonomija,samostalnost i trzishna privreda.A što ti onda živiš u toj EU?
Ajde patrioto u Srbiju a ne da navijaš iz EU šta će u Srbiji da se radi................
Ja sam iz Srbije otisao 1991 zbog S.Milosevica(kurvin sin) i UVEK se nadam da ce se u Srbiji nesto promeniti(na bolje).Za sada kako vidim,nishta.Kako covek da se vrati u takav haos.Mislim da je reshenje za Srbiju:neutralnost vojna,liberalna ekonomija,samostalnost i trzishna privreda.

ovo je sustina. obecavaju i lazu masno, a posle kad osvoje vlast krivicu na neispunjena obecanja svaljjuju na opoziciju. tuga.

ja pratim dogadjaje po komsiluku racionalno i sa paznjom a ne sadisticki ,
da nije bilo nekih nasih patriota tokom 90-ih, ti i Slavonija i ja bi sada pricali uzivo na nekom splavu ovde a ne ovako preko kompa
Ja sam iz Srbije otisao 1991 zbog S.Milosevica(kurvin sin) i UVEK se nadam da ce se u Srbiji nesto promeniti(na bolje).Za sada kako vidim,nishta.Kako covek da se vrati u takav haos.Mislim da je reshenje za Srbiju:neutralnost vojna,liberalna ekonomija,samostalnost i trzishna privreda.
само чуо или видео