Referendum...EU...

REFERENDUM

• ZA EU

glasova: 53 52,0%
  • PROTIV EU

glasova: 49 48,0%

• Ukupno glasova
    102
  • Anketa je zatvorena .
Dobijam sengen pasos .

Dobijam avio prevoz za 20-30 eura . Ebo te JAT i nihove takse .

Dobijam takvo zezanje da ti nisi svestan .

e, ovo je 100% tocno
jedan najnoviji primjer:
Osjecki Aerodrom kojeg su JNA totalno unistila A Srbi pokrali i odnijeli u Srbiju svu opremu, konacno je nakon 10-ak god. obnovljen i pusten u promet...
putnicki direktni avioprijevoz npr. iz Osijeka do Kölna kosta samo 19 €, do Parisa 22€, a uskoro ce se uvesti i ostale linije...divota...tu cijenu si moze doista priustiti svatko...mos za taj novac " na kafu" u svijet....mislim da je to i za Srbe iz Vojvodine zanimljivo, odnosno za cijelu siru regiju...

прошле године је градоначелник Тиране поста најбољи градоначелник на планети то му је као нека титула која се добија, па види како ради њихов лоби,

а погледај хумор када ми тврдимо да оно понашање за време митинга Косово је Србија:heart: је само протест :cry:а цео свет видео упаљене амбасаде, ;-)па сада већ имаш поређење нас Срба са Хамасом.А неке патриоте помињу и Вијетнамце,где ми то идемо:?::?::arrow:

lepo je sto si to rekao ti a ne ja .i umesto da se razmisli o tim "slikama" koje saljete u svet, prozvat ce te ili izdajicom, ili ne srbinom, u zadnjem slucaju mozes da biras nacionalnost:lol::lol::lol:

lepo je sto si to rekao ti a ne ja .i umesto da se razmisli o tim "slikama" koje saljete u svet, prozvat ce te ili izdajicom, ili ne srbinom, u zadnjem slucaju mozes da biras nacionalnost:lol::lol::lol:

ja pratim dogadjaje po komsiluku racionalno i sa paznjom a ne sadisticki ,

da nije bilo nekih nasih patriota tokom 90-ih, ti i Slavonija i ja bi sada pricali uzivo na nekom splavu ovde a ne ovako preko kompa

овде није труло него људе обмањују од 1990 када су и почели са изборима :xнеким празним обећањима пре избора, а после се сви праве мутави и сваљују кривицу на друге:twisted::twisted::-x:roll:

али ајде да не ке*ам више:mrgreen:

ovo je sustina. obecavaju i lazu masno, a posle kad osvoje vlast krivicu na neispunjena obecanja svaljjuju na opoziciju. tuga.

Kratko ... :lol:

stopeu.gif

themaindifferencebetweeneuropeusa.jpg

Ok, ja ću EU :heart:

A što ti onda živiš u toj EU?

Ajde patrioto u Srbiju a ne da navijaš iz EU šta će u Srbiji da se radi................
Ja sam iz Srbije otisao 1991 zbog S.Milosevica(kurvin sin) i UVEK se nadam da ce se u Srbiji nesto promeniti(na bolje).Za sada kako vidim,nishta.Kako covek da se vrati u takav haos.Mislim da je reshenje za Srbiju:neutralnost vojna,liberalna ekonomija,samostalnost i trzishna privreda.

а и могао/ла би да се концентрираш на спол приликом постовања јер уносиш забуну код истог

ком мене и Адема примећујеш да нема кужиш

Back