Referendum...EU...

REFERENDUM

• ZA EU

glasova: 53 52,0%
  • PROTIV EU

glasova: 49 48,0%

• Ukupno glasova
    102
  • Anketa je zatvorena .
Mozda je tebi glupost ali to je bio slucaj sa svim drzavama clanicama EU jednostavno je takva procedura , a i same integraciije , postizanje standarda i uskladjivanje zakona nikako nisu glupost jer to samo doprinosi boljem uredjenju i ekonomskom polozaju zemlje nevezano za ulazak .Recimo Norveska je 6. evropska zemlja po uskladjenosti zakona sa EU standardima sto ce reci da je ispred vecine zemalja EU, a sama nije postala clan jer na referendumu u vise navrata je to odbijeno al su sve jedno svi standardi uspostavjeni tako da im clanstvo nije ni bitno.

pa to je glupost jer je EU integracija proces od nekih 5-10 godina.

I sad ako se raspise referendum na pocetku i gradjani odluce da nece EU ne gubis vreme na EU integracije vec ga koristis za neke korisnije stvari.

A ako udjes u EU integracije i nakon 5-10 godina utrosenog posla gradjani kazu da nece u EU to znaci da si ti u ovih 5-10 godina gubio vreme i novac uzaludno.

Zato je uvek bitno raspisati referendume na pocetku cisto da se ne gubi vreme, novac i trud.

кад већ помињеш граћане
већина грађанахоће
у Европску Унију.али:arrow::arrow::arrow::arrow:
већина грађананеће у НАТО.

to mi ne znamo. odakle mi znamo sta vecina gradjana hoce? rekle nam agencije za ispitivanje javnog mnjenja? nije nego

zato lepo da se raspisu referendumi po ova dva pitanja i da se konacno resi sta vecina ovih gradjana hoce.

pa kako vecina odluci tako neka bude.

pa to je glupost jer je EU integracija proces od nekih 5-10 godina.

I sad ako se raspise referendum na pocetku i gradjani odluce da nece EU ne gubis vreme na EU integracije vec ga koristis za neke korisnije stvari.

A ako udjes u EU integracije i nakon 5-10 godina utrosenog posla gradjani kazu da nece u EU to znaci da si ti u ovih 5-10 godina gubio vreme i novac uzaludno.

Zato je uvek bitno raspisati referendume na pocetku cisto da se ne gubi vreme, novac i trud.
Pa ne gubimo mi novac bas naprotiv mi ga dobijamo iz pred pristupnih fondova ,a i uiskladjivanje zakona i pravila sa stanradima najrazvijenijih i najuredjenijih evropskih zemalja nije nikako gubljenje vremena sve i da ne udjemo.

Pa nijedan od kandidata nije bio protiv EU

па чекај како то сад победио ДС кандидат и кажу победила Европска Србија

а сад нико није био против:?::?: ајде за следеће изборе смислите нову паролу

ЕУРОПА ИЛИ СМРТ биће забавније

па чекај како то сад победио ДС кандидат и кажу победила Европска Србија

а сад нико није био против:?::?: ајде за следеће изборе смислите нову паролу

ЕУРОПА ИЛИ СМРТ биће забавније

Pa pojma ja nemama. Samo sam čuo Tomu kako kaže da bi on voleo da uđemo u EU, ali dostojanstveno i da nam ne postavljaju uslove koje nijednoj drugoj zemlji nisu......

Znači dostojanstvenom Tomi se takođe sviđa EU, ali nešto imaju protiv njega ili Srbije tamo-to nisam najbolje shvatio...

nije. to su bili izbori za predsednika srbije.

a sad sto neki ljudi izvlace ko zna kakave poruke iz toga to je njihov problem.

неки људи, 2 300 000 и још пола белосветских новинара објавило у 22.00 н у недељу 03.02.2008. да је победила Европска Србија и ја извлачим закључке

је ли :?:да не треба Тадија сада да полаже рачуне за сва она слинава и силна обећања дата на изборима ,а сада када су прошли да се мало опере ,као оно отишо у Румунију 21.02. не зна шта се дешава у Београду:arrow::arrow::arrow::arrow:

Pa pojma ja nemama. Samo sam čuo Tomu kako kaže da bi on voleo da uđemo u EU, ali dostojanstveno i da nam ne postavljaju uslove koje nijednoj drugoj zemlji nisu......

Znači dostojanstvenom Tomi se takođe sviđa EU, ali nešto imaju protiv njega ili Srbije tamo-to nisam najbolje shvatio...

тачно скинуо је беџ , а то што се тиче ЕУ и СРС , не знам шта мислиш :idea:пошто претпостављам да си старији од мене ,да ли се сећаш оних листа ЕУ где је њему,Аци и осталим забрањен улаз.А и нисам видео код главних ликова у ЕУ одушевљење после првог круга:|:heart:

тачно скинуо је беџ , а то што се тиче ЕУ и СРС , не знам шта мислиш :idea:пошто претпостављам да си старији од мене ,да ли се сећаш оних листа ЕУ где је њему,Аци и осталим забрањен улаз.А и нисам видео код главних ликова у ЕУ одушевљење после првог круга:|:heart:

Pa kako se do sada nismo setili?!?!
Mi ovde bacamo pare na izbore umesto lepo da pitamo ko odusevljava glavne likove u eu i da ustedimo onoliko...:cool:
Srbija - najdemokratskija zemlja na svetu!:cool:

Imam pravo glasa od 2001 godine i svesno se trudim da ga što manje koristim.....
Nešto je trulo u državi Danskoj......a skoro sve je trulo u državi Srbiji...(mislim na politiku)

referendum je najdemokratskije izjasnjavanje gradjana o nekom pitanju.

glasanje za stranke ne moze biti zamena za referendum jer stranke mogu da se ogluse i iznevere svoja predizborna obecanja (slucaj Tadic) dok su rezultati referenduma obavezni i vazeci za sve.

Pa kako vecina hoce tako neka bude.

a ti sto zele referendum se totalno oglusili o predizborna obecanja... i sad su oni demokrate :roll:

Pa kako se do sada nismo setili?!?!
Mi ovde bacamo pare na izbore umesto lepo da pitamo ko odusevljava glavne likove u eu i da ustedimo onoliko...:cool:
Srbija - najdemokratskija zemlja na svetu!:cool:

овде је постојала једна тема постављена 22.21Н 03.02.2008 што се тиче избора,али је локнута погледај па ми после то напиши:arrow:

ја је писао нисам

Imam pravo glasa od 2001 godine i svesno se trudim da ga što manje koristim.....
Nešto je trulo u državi Danskoj......a skoro sve je trulo u državi Srbiji...(mislim na politiku)

овде није труло него људе обмањују од 1990 када су и почели са изборима :xнеким празним обећањима пре избора, а после се сви праве мутави и сваљују кривицу на друге:twisted::twisted::-x:roll:

али ајде да не ке*ам више:mrgreen:

Back