Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gaston ce umreti?!?!?!
da li neko zna kakav je video , zove se REBELDE U SRBIJI...ima da se naruchi preko SMS-a u BRAVO-u...da li je neko odgledao to na netu ili to postoji samo u chasopisu???
e ljudi recite...Sta ce sad da bude?
Znam ono kad Roberta bude rekla dijegu da ne izbace Havijera iz sch...Pa kad on odustane...Sta se posle desava?
@twetty jos se secam![]()
na kojim sajtovima?e zanima me nesto.....na nekim sajtovima pominju se narukvice RBD....da li to mozda ima da se kupi kod nas,ili bar da se naruci negde?znaci onakve tanke,a da nisu gumene vec kao platnene,tako nesto.....hitno mi trebajuuu!
na kojim sajtovima?
http://www.rbdfanclubsr-forum.co.cc/
udjes na ovaj 4um,pa na fan klub,i tamo imas obavestenja o narukvicama![]()
Ima weze sa RBD....Poshto Anahi wodi kampanju protiw anorexije , oni prodaju narukwice iste kao shto nosi Anny , sa raznim natpisima [I do believe in fairies,No pares,Empezar desde cero] i tako waljda pomazu kampanju..Tako neshto...pozz??
pa kolko ja vidim na tom forumu i pise da su to pokrenuli neki fanovi u brazilu oni prve te narukvice dabi pomogli nekom projektu protiv anoreksije i da to nema nista sa rbd
znaci nisat od narukvica![]()
Posle Rebelde ce ici neka serija El Refugio,ali smo mi sa svetovog foruma kontaktirali
bojanu maljevic i rekla je da ce razmotrit neke nase predloge,a to su rbd la familia
i clase 406....![]()
Ima weze sa RBD....Poshto Anahi wodi kampanju protiw anorexije , oni prodaju narukwice iste kao shto nosi Anny , sa raznim natpisima [I do believe in fairies,No pares,Empezar desde cero] i tako waljda pomazu kampanju..Tako neshto...pozz
Zna li neko da li je bila scena kada Roberta ulazi u Dijegovu sobu noću i počinje da ga ljubi? Imam tu sliku, pa ne znam kada se to desilo.....
Tnx
Meni su nalsladji Santos i Lupita:-P:-P So sweeet!!!
Vico, Selina i Lola me jezivo nerviraju:???:
Izvinite,ali zar ne mislite da su argentinski Buntovnici neuporedivo bolji od meksickih?Glumci su bolji,nisu tako izvestaceni...
nisam bila kuci ovih dana,tako da zadnje tri epizode nisam gledala.......
da li neko zna da li mogu da skinem sa neta Miinu recenicu-Que dificil es ser yo! ,ili neke njihove druge poznate recenice?!Ali da su u mp3 formatu...