Rebelde

ne, a neverujem ni da ce biti...snimili su 13 epizoda, ja sam ranije dala neke linkove gde se mogu skinuti svih 13 epizoda......kako nisi cula, zar nisi nijednom usla u temu RBD la familia?;)

extra je serija, preporucujem ti da je pogldeas! :mrgreen:

bilo bi to ok, ali to ne bi trajalo ni 2 nedelje....

AJDE MOLIm VAS NEKA MI NEKO PREPRICA CELU EPIZODU OD PETKA-MOLIM VAS.....ni danas nisam stigla da odgledam reprizu....sta se desilo sa dijegom i havijerom.....???:worth:

bilo bi to ok, ali to ne bi trajalo ni 2 nedelje....

AJDE MOLIm VAS NEKA MI NEKO PREPRICA CELU EPIZODU OD PETKA-MOLIM VAS.....ni danas nisam stigla da odgledam reprizu....sta se desilo sa dijegom i havijerom.....???:worth:
havijer je udario dijega.i priznao gandia je cuo i reko leonu.on mu nije verovao i robrta ga je pokrivala.havijer je reko mami da je on udario dijega,i kao nije namerno.

ne, a neverujem ni da ce biti...snimili su 13 epizoda, ja sam ranije dala neke linkove gde se mogu skinuti svih 13 epizoda......kako nisi cula, zar nisi nijednom usla u temu RBD la familia?;)

extra je serija, preporucujem ti da je pogldeas! :mrgreen:

Nisam, ili mozda jesam, ne znam.....
Jao Havijersito nam ide u drugu shkolu, mnogo mi je zao.... evo plachem.... :hahaha:

jel mozes malo opsirnije da mi prepricas plizz??bas me zanimaq sta se jos desavalo!

nervira me sto u ovoj seriji se ne zna ko pije, a ko placa....u tu skolu idu najbogatija deca u zemlji, a takve gluposti rade sto ni u mojoj sugavoj drzavnoj skoli ne bi radili...i das ce oni sve da oproste havijeru iako je udario dijega pred svim razredom i svi znaju zbog cega-glupo jel da? a sta ce biti sa havijerom? .......MMMMMRRRRRzzzim Ga!:otkacio:

Back