Rebelde

e ljudi recite...Sta ce sad da bude?
Znam ono kad Roberta bude rekla dijegu da ne izbace Havijera iz sch...Pa kad on odustane...Sta se posle desava?
@twetty jos se secam :)

Posle Rebelde ce ici neka serija El Refugio,ali smo mi sa svetovog foruma kontaktirali
bojanu maljevic i rekla je da ce razmotrit neke nase predloge,a to su rbd la familia
i clase 406....:super:

e zanima me nesto.....na nekim sajtovima pominju se narukvice RBD....da li to mozda ima da se kupi kod nas,ili bar da se naruci negde?znaci onakve tanke,a da nisu gumene vec kao platnene,tako nesto.....hitno mi trebajuuu!

??
pa kolko ja vidim na tom forumu i pise da su to pokrenuli neki fanovi u brazilu oni prve te narukvice dabi pomogli nekom projektu protiv anoreksije i da to nema nista sa rbd

znaci nisat od narukvica :thumbdown:
Ima weze sa RBD....Poshto Anahi wodi kampanju protiw anorexije , oni prodaju narukwice iste kao shto nosi Anny , sa raznim natpisima [I do believe in fairies,No pares,Empezar desde cero] i tako waljda pomazu kampanju..Tako neshto...pozz

Ima weze sa RBD....Poshto Anahi wodi kampanju protiw anorexije , oni prodaju narukwice iste kao shto nosi Anny , sa raznim natpisima [I do believe in fairies,No pares,Empezar desde cero] i tako waljda pomazu kampanju..Tako neshto...pozz

a sorry nisam znala pa dobro onda nadajmo se da ce biti tih narukvica i kod nas ili barem preko neta hehe

pozz

nisam bila kuci ovih dana,tako da zadnje tri epizode nisam gledala.......

da li neko zna da li mogu da skinem sa neta Miinu recenicu-Que dificil es ser yo! ,ili neke njihove druge poznate recenice?!Ali da su u mp3 formatu...

nisam bila kuci ovih dana,tako da zadnje tri epizode nisam gledala.......

da li neko zna da li mogu da skinem sa neta Miinu recenicu-Que dificil es ser yo! ,ili neke njihove druge poznate recenice?!Ali da su u mp3 formatu...

jao bilo bi super kada bi bilo tako neshto...
ja nemam nishta slichno, sem onoga kada prichaju kao :JAVI SE NA TELEFON...itd...!
ako neko nadje, neka me obavesti :cmok:

Back