Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ljudi, hitno mi treba jedan video sa you tube...
da li znate kako da downloadujem??
ljudi, hitno mi treba jedan video sa you tube...
da li znate kako da downloadujem??

...ono za havijera-genijalno....napokon je poceo da igra njegovu igru.....a kraj epizode-strasno!!
ali sad ce zato da razotkriju havijera i dobro je sto nisu bili sami kada ga je ovaj udario!
- kad je rekla havijeru da bi volela da ima brata poput njega

sta mislite, jel istina ovo sto kazu-anahi se udaje??![]()
![]()
pl@wooky djec@k, koja Renata? Koji ti serijal gledas? ReBelDe ili Rebelde la familia?
kod njih se prikazuje I sezona,tako da nije u toku sa nama,jer kod nas se prikazuje II sezona.....
pa kraj..............

pl@wooky djec@k, koja Renata? Koji ti serijal gledas? ReBelDe ili Rebelde la familia?
kod nas se prikazuje III sezona...jos 43 epizode mislim....pa kraj..............
renata je ona profesorka......za njus u prvo mislili da je mendiolina ljubavnica, a ustvari mu je cerka...otisla je sa madarjagom nek dzunglu da predaju...![]()
Marselitovaljda
Inache neshto chitam, zar se Madarijaga i Renata nisu poljubili na kraju, msm ona mu nije kcerka ona mu je devojka....

Jaoj da sad se secam!!!!! Madarijaga je onaj dobar profesor sa malo duzom kosom, a Renata predaje matematiku, ona lepa devojka! aha, hvala sto ste me podsetili sama se nikad ne bih setila, to sam gledala odavno! To je obican Rebelde a sad je Rebelde la familia. A kako se zove onaj klinac iz obicnog Rebelde sto ga je Roberta krila u skoli, pa je posle klinac pobegao sa njegovim "bratom"?

.nije isto nemojte da zovete rebelde la familia....