Rebelde

ja mislim da u pocetku renati niko nece verovati, ali ce madarjaga da prizna i svi ce kao da se razocaraju u njega...ali ce sve to proci kada im on isprica pravu verziju price-on u opste nije ubica, to sto je on uradio nema uopste veze sa ubistvom.

jao ja ladno zaboravila na sve njih....e a oni tacno moraju tamo u skoli da imaju nekog normalnog profesoraq koji ce da im pomaze, ranije je to bio madarjaga a sada je revert koji je uzged....hmmmm....:heart:

hm.....sta mislite , hocemo li ikada saznati zasto gaston muci stipendiste, i kakav je to njegov posao specijalan koji treba da obavi u toj skoli (to je mendiola spomilnjao na pocetku) :?:
btw. dijego je car nad carevima :klap:...ono za havijera-genijalno....napokon je poceo da igra njegovu igru.....a kraj epizode-strasno!!:eek: ali sad ce zato da razotkriju havijera i dobro je sto nisu bili sami kada ga je ovaj udario!
hehhh.a roberta likusa :rotf:- kad je rekla havijeru da bi volela da ima brata poput njega :rotf: :super:
a pilar i tomas.pa gde se nadjose, ona velika, krupna, razvijena devojka a on sitan, mali, nerazvijen, smesan...jos ona njegova kosa :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

imam pitanje od kada do kada se snimala serija??:?:

:bye:

Ljudi gledala sam do pola seriju (ishla sam ko knjizicu i svedochanstvo) ali chula sam da je Havijer udario Dijega, JOOOOJ shto je super, jer ce Roberta mozda da oprosti Dijegu i da opet budu zajedno, od sada pa zanavek:mrgreen:
Jooooo-j shto volim shta je uradio Dijego......

Jaoj da sad se secam!!!!! Madarijaga je onaj dobar profesor sa malo duzom kosom, a Renata predaje matematiku, ona lepa devojka! aha, hvala sto ste me podsetili sama se nikad ne bih setila, to sam gledala odavno! To je obican Rebelde a sad je Rebelde la familia. A kako se zove onaj klinac iz obicnog Rebelde sto ga je Roberta krila u skoli, pa je posle klinac pobegao sa njegovim "bratom"?

Jaoj da sad se secam!!!!! Madarijaga je onaj dobar profesor sa malo duzom kosom, a Renata predaje matematiku, ona lepa devojka! aha, hvala sto ste me podsetili sama se nikad ne bih setila, to sam gledala odavno! To je obican Rebelde a sad je Rebelde la familia. A kako se zove onaj klinac iz obicnog Rebelde sto ga je Roberta krila u skoli, pa je posle klinac pobegao sa njegovim "bratom"?

a sad je rebelde la familia...ne razumem te? sta je sad?:think:

"obican rebelde" :confused:.....ova druga serija se zove RBD la familia, a ova koju mi pratimo je rebelde...u RBD LF se iz rebelde pojavljuje samo njih 6 iz grupe, a samo je u prvoj ili drugoj epizodi bio i onaj..kako se zove...onaj dzek valjda...sto se lozio u pocetku na sabrinu, onaj mali pingvin, debeli....:rotf: .nije isto nemojte da zovete rebelde la familia....

Back