Rebelde

aha super je scena sa serenadom
jel bilo ono kad se diego i miguel vracaju u sobu a djovani i tomas ih slave i bacaju neke sljokice hahaha strava su
cepala sam se kad se diego pravio da je pijan da bi poljubio robertu dobro bilo je poverljivo jer je on cesce bio pijan hahah
a miguel :rotf: nemam reci kad mu je mia rekla znam da nisi pijan hahahh super :klap:

p.s dobro mozda sam ga malko preterala sa clase406 ali vi ste hteli da sazante nesto prema tome nije tako strasno

:bye:

Kako mi je doshlo da izlupetam onu Robertu kad je pochela da baca onu zemlju na jadnog Dijega.....
A kao pijan je bio, dobro vazno da su se poljubili....

MRZIM HAVIJERA(HAVI)

aha super je scena sa serenadom
jel bilo ono kad se diego i miguel vracaju u sobu a djovani i tomas ih slave i bacaju neke sljokice hahaha strava su
cepala sam se kad se diego pravio da je pijan da bi poljubio robertu dobro bilo je poverljivo jer je on cesce bio pijan hahah
a miguel :rotf: nemam reci kad mu je mia rekla znam da nisi pijan hahahh super :klap:

p.s dobro mozda sam ga malko preterala sa clase406 ali vi ste hteli da sazante nesto prema tome nije tako strasno

Please, prepričaj do detalja, nestao mi Happy, pa nisam mogla da gledam.....

mogu samo ono da ti prepicam cega se setima jer ja zivim u nemackoj i nemam happy a epizodu sam gledala na netu
mia je pozvala devojke da izprobaju neke kreme dosle su i roberta i luhhan naravno je roberta morala nesto da preturi odjednom cuju neku kao pucnjavu pa sve devojke iztrce na balkon kad tamo se pojave neki silni sviraci onda se pojave miguel i diego kazu miji i roberti da ih vole i da je sledeca pesma za njih zajdeno sa onim sviracim peveju Este Corazon sve ostale devojke govore kako je romanticno a mia i robertu u soku mia pita robertu sta to treba da znaci sta da urade robe joj ne odgovara kada se zavrsi pesma momci jos jednom kazu kako ih vole i diego pita robertu dali ona nema bas nista na to da kaze na ton ona kaze da naravno ima sta da kaze ali da treba da se priblize oni to ucine onda robe uzme zemlju iz neke saksije i pocne da baca po momcima
nakon toga moci se vracaju u diegovu sobu gde ih ocekuju djovani i tomas koji ih slave ko neke heroje bacaju sljokice itd itd na to im diego vikne da prestanu i objasni im sta se dogodilo od jednom skoci kaze da zna sta ce da uradi sretne robertu u hodniku i pravi se pijan kaze joj da je voli ali ona mu kaze da je pijan on kaze da nije i da moze da proveri onda je poljubi :cmok: ali ona ga odgurne i ode
miguel tokodje glumi da je pijan mada mu mia odmah kaze da zna da nije pijan jer nezna to da odglumi tako da joj on kaze da je voli da moli je da mu oprosti ali ona ne moze da mu oprosti inace cini mi se da su se santos i lupe smuvali ako sam nesto zaboravila dopunite me

evo snimak dok pevaju serenadu :heart:

a ovo nisam mogla da ne postavim jer sam se cepala od smeha kada mia ubedjuje santosa da je spavala sa lucom i kada miguel poludi hahahah obozavam ovu scenu mada on njoj nikad ne bi moga da naudi

evo kada laze da je spavala sa lucom

da.i ja sam plakala s njim.ti?stvarno je tuzno.onaj havijer nije covek,budala bas sam se iznervirala.znas sta ce biti dalje?reci mi ako znas!HVALA UNAPRED!

ako te zanima sta ce se desavati -PRELISTAJ MALO TEMU to vazi za sve pilote, ne mozes tek tako da banes ovde i smaras nas sve tim glupim pitanjima i otvaras hiljadu tema o rebelde:rtfm::nono::thumbdown:

ove epizode su sve bolje i bolje kao sto kazem svaki put :klap:

bas mi je drago sto se dogadja almi ovo sto joj se dogadja, jer se stvarno prema roberti odvratno ponela, i sto je najcrnje-opet pravi istu gresku i skriva vezu sa frankom, ajde da su oni neko krace vreme zajedno, nego oni vec planiraju vencanje :dash:
a revertov lik je sve bolji, pozitivniji i sve mi se vise i vise dopada :ok:
a cela ova situacija sa protestom-mislim, sta reci...dijego je kao i uvek ispao kukavica pred ocem-PA DOKLE TAKO?! e a mislim da niko ne moze da izgovori "bustamante" kao dijegov tata...s kojim on to ponosom govori....
inace viko sada kada je pocrnela izgleda mnogo lepse ;)
a mnogo mi je cudno kako to da oni nemaju kljuc od sobe i da ne mogu da se zakljucavaju, uopste nemaju privatnosti, upadaju jedni drugima u sobe kad im padne na pamet.....zanimljivo :p

a najkomicnija scena u celoj epizodi jeste definitivno onda kada je onaj pas vozio autic :rotf:

stvarno je bas smesno.znas li mozda sta ce biti dalje?

pa zar ta epizoda nije vec bila? :think:
ja sam samo postavila snimak jer je smesan
inace poce ce da se dere ko lud utrcace roberta i luhan u sobu da bi savladale miguela
na kraju ga umotaju u neku ogromnu lepljivu traku i roberta ga uz pomoc nekih momaka baci pred njegovu sobu kako bi se santos pobrinuo

ove epizode su sve bolje i bolje kao sto kazem svaki put :klap:

bas mi je drago sto se dogadja almi ovo sto joj se dogadja, jer se stvarno prema roberti odvratno ponela, i sto je najcrnje-opet pravi istu gresku i skriva vezu sa frankom, ajde da su oni neko krace vreme zajedno, nego oni vec planiraju vencanje :dash:
a revertov lik je sve bolji, pozitivniji i sve mi se vise i vise dopada :ok:
a cela ova situacija sa protestom-mislim, sta reci...dijego je kao i uvek ispao kukavica pred ocem-PA DOKLE TAKO?! e a mislim da niko ne moze da izgovori "bustamante" kao dijegov tata...s kojim on to ponosom govori....
inace viko sada kada je pocrnela izgleda mnogo lepse ;)
a mnogo mi je cudno kako to da oni nemaju kljuc od sobe i da ne mogu da se zakljucavaju, uopste nemaju privatnosti, upadaju jedni drugima u sobe kad im padne na pamet.....zanimljivo :p

a najkomicnija scena u celoj epizodi jeste definitivno onda kada je onaj pas vozio autic :rotf:
OVOG PUTA SI U PRAVU.

hm.........extra epizoda:ok:
ja crknem od smeha svaki put kada vidim tomasa, onako mali, sitni, a ona kosa......:rotf:
inace da napomenem:ova milagrosa i alma, ko iz granda :rotf:
ali kada sam videla mijinu facu, reakciju kada je starkelja franko rekao kako je bolje sto je migel spavao sa sabrinom nego sa njom....:rotf: :dash: .lud covek, pa gde tako nesto da kazes cerci ?:worth:

ali pocetak epizode, kada su ova trojica plakali :cry:

Back