A koji je to koncept?Što si sad sjebala Ljubici koncept načisto
Nije ona meni nista sjebala.
Da mi je ona blizu, verovatno bismo cesto kafenisale. Svidja mi se njena energija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koji je to koncept?Što si sad sjebala Ljubici koncept načisto
Pa ovaj u kom tvoj miljenik tuca.A koji je to koncept?
Nije ona meni nista sjebala.
Da mi je ona blizu, verovatno bismo cesto kafenisale. Svidja mi se njena energija.
A ne znam o cemu ti ja o traviA ne pricamo o istom, sorry
On je nas miljenikPa ovaj u kom tvoj miljenik tuca.
ŠtićenikOn je nas miljenik![]()
On je nas miljenik![]()
Hahaha bicu malo vulgaran. Pitao iz zajebancije drugara jel bi postao turcin kada bih ozenio turkinju a on ce meni: ne bi bio turcin nego kurci.a![]()
Doovde mu se oseca testosteron.Štićenik
Dobro mu ide sa metlom.Doovde mu se oseca testosteron.
A on, musko, namirise estrogen na kec.
Pocisti momak teren kao metlom
Da li mi je do metle, ne znam. Ali ima samopouzdanje.Dobro mu ide sa metlom.
Mora da se znate, priznaj ,doveo te da ga promovises,jaci ste zajedno a,jer tolike zablude ne videh od kad je gavran pocrneoDoovde mu se oseca testosteron.
Slab je to testosteron kad se koristi za ciscenje i spremanje klope.Doovde mu se oseca testosteron.
Kladim se u 500e da meduza ima veca muda,ko sme?Slab je to testosteron kad se koristi za ciscenje i spremanje klope.
Bolje da cepa drva i da kosi.
Ume da inkorporira svoju zensku stranu... Svi mi imamo zensku i musku energiju. Zene su u musko energiji na poslu, za volanom, a vi u zenskoj pokazujuci svoju neznu stranu... Balans je bitan.Slab je to testosteron kad se koristi za ciscenje i spremanje klope.
Bolje da cepa drva i da kosi.
Kad te žena uvredi dajući ti ženske epitete, show.Ja ne smem.
Nemam muda.
Ja sam zenska preklapaca.
Ume da inkorporira svoju zensku stranu... Svi mi imamo zensku i musku energiju. Zene su u musko li energiji na poslu, za volanom, vi pokazujuci svoju neznu stranu... Balans je bitan.
Musko sa keceljom je sexi koliko i dobra zena vozac.
Gde nestadose nasi testosteroni, o Ziko, reci ti...Kad te žena uvredi dajući ti ženske epitete, show.
Stavljaj šerpu na šporet da se vrateGde nestadose nasi testosteroni, o Ziko, reci ti...