Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.928
Eee koko je ovaj forum rasturio brakova, nece jednu pisljivu kafu u pokusaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi razumeo!sarani coveka,koji pr
Ajde sto nismo pravi muskarci, jos i mozga nemamo za bacanje...Nisu oni razumeli ni banalnije stvari...![]()
Ti cuti,samo peckas,il se kaci il u kujnuNisu oni razumeli ni banalnije stvari...![]()
Ajde sto nismo pravi muskarci, jos i mozga nemamo za bacanje...
Žena vozač utovarne lopate, uh znoj me obliNisi razumeo!
Radeci ono, sto nije tipicno za svoj pol, dobijas na zanimljivosti...
Dobro je manje ćeš da piškiš, pošto za kakenje nemamo rešenja.Suze brisem![]()
Kako nemamo?Dobro je manje ćeš da piškiš, pošto za kakenje nemamo rešenja.
Pokušavamo da smanjimoKako nemamo?
Pa zadnjih par strana moze umesto laksativa komotno
Ziko, ja malo karikiram, ali izem ti segu i salu kad moram da je najavim ili da na kraju kazem "salim se malo"....Pokušavamo da smanjimo
Izvinjenje prihvaćenoZiko, ja malo karikiram, ali izem ti segu i salu kad moram da je najavim ili da na kraju kazem "salim se malo"....
Pozdrav! Retko se ovako obracam, ali zanimaju me ...
opušteno. Imam 28godina I vec godinama nemam devojku
Ma lako bi oni da imaju love...opušteno
na NBGD nek i 40 obrnu pa ne žure sa devojkom
Tacnije, desilo se da je sedela preko puta mene u busy. Ja sam bio sa prijateljem a ona sa nekom devojkom. I onda su poceli da nam se ukrstaju pogledi I uhvatio sam je par puta da gleda u mene I cak kad je primetim ne skrece pogled. Gledali smo se da smo zaboravili verovatno sta pricamo sa osobama pored nasAli bili su neki posebni pogledi puni strasti, meni se do sad nije dogodilo ni sa jednom devojkom, jer kazem bas me ocarala
Na zalost nije dugo trajalo nekih 5-10 minuta, jer sam morao da izadjem na sledecu stanicu. Poglede njene je zapazio I prijatelj koji mi je reko kad smo sisli. Ali takve poglede nisam jos doziveo ni od jedne do sad,
Ali, ja nisam dao nikakav savet, niti se on zahvalio na mom savetu...ti se salis da ti jedan @Mastrangello dao super savet
tu i jeste caka jer ni te ženske nemaju lovuMa lako bi oni da imaju love...![]()
Upravo to.Sad je jasnije. Ti si ogorcen, ali ne na nase devojke, nego na ono sto se "zivot" zove.
Tebi se desio dogadjaj koji se coveku desi svega nekoliko puta u zivotu - zaljubio si se.
I sada idealizujes tu devojku, preterujes u misljenju o njoj, poredjenju sa drugima, pitas se "sta bi bilo kad bi bilo" i, najvaznije, zasto tako nesto nije moglo ovde da ti se desi. Eh.. Sta ces... To ti je zivot.
Ako ista znaci, poznavajuci turke i turkinje, ta devojka, verovatno, upste nije ni bila turkinja, nego neki turista tamo u tom trenutku, isto kao i ti, iz ko zna odakle...
Ja sam imao flertovanje I avanturice I sa nasim zenama ako mislis da sam pickopacenik neki koga ovde u Srbiji ni jedna ne zeli. Naglasavam da je bilo nesto posebno I da smo Sami bili a ne uguzvi da bi na keca verovatno imali seks. Nase devojke ne daju bas tako kako odmah I da Im se dosta svidjasSad je jasnije. Ti si ogorcen, ali ne na nase devojke, nego na ono sto se "zivot" zove.
Tebi se desio dogadjaj koji se coveku desi svega nekoliko puta u zivotu - zaljubio si se.
I sada idealizujes tu devojku, preterujes u misljenju o njoj, poredjenju sa drugima, pitas se "sta bi bilo kad bi bilo" i, najvaznije, zasto tako nesto nije moglo da ti se desi - ovde.
Eh.. Sta ces... To ti je zivot.
Ako ista znaci, poznavajuci turke i turkinje, ta devojka, verovatno, upste nije ni bila turkinja, nego neki turista tamo u tom trenutku, isto kao i ti, iz ko zna odakle...
Ali, ja nisam dao nikakav savet, niti se on zahvalio na mom savetu...
Da li su medju nuspojavama tvoje terapije, halucinacije i izmisljanje stvari koje se nisu desile?