SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Bolje ga nadji da budes u korak sa svetom da imas konkretno o necemu predstavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje ga nadji da budes u korak sa svetom da imas konkretno o necemu predstavu
Javite nam sta je bilo posle...Пих, само једну?
Pa ajde, ja cekam taj prvi korakПих, само једну?
Hocete ja da vam platim kafu i organizujem vidjenje? Jel bitno ko koga?Pa ajde, ja cekam taj prvi korak
A od kuma, televizor.Hocete ja da vam platim kafu i organizujem vidjenje? Jel bitno ko koga?
Stvoreni su jedno za drugo<3Hocete ja da vam platim kafu i organizujem vidjenje? Jel bitno ko koga?
Ne budi ljubomoranStvoreni su jedno za drugo<3
Da, mora da placa kafe, da joj kuva, i u svemu pomaze...Nekome sve ide lagano.
Do muskarca je, ipak nije do love...
Stvarno kazem,slucajno ga citirao na temi o imenu za psa bzvz se nadovezao,odma me iznabadaoNe budi ljubomoran
Da se davimo tamo umesto ovde?Zasto se, dodjavola, ne napravi neka WA/Viber grupa od ljudi, koji ovde na temama rado caskaju ? Poubacujte se tamo, a ne ovde ovako..
Pa prepoznao covek odma tvoje kvalitete, pronicljiv znaciStvarno kazem,slucajno ga citirao na temi o imenu za psa bzvz se nadovezao,odma me iznabadao
I pored svega toga, nista ne gubi na svojoj muzevnosti.Da, mora da placa kafe, da joj kuva, i u svemu pomaze...
Mrtva trka, pre bih joj dao novu sansuJa cu piti kafu
A vi gledajte ovu Sanju na Pinku![]()
Da.Da, mora da placa kafe, da joj kuva, i u svemu pomaze...
Koliko je lepo videti poruke neogorcenih ljudi! Covek uleteo ovde, prakticno i kratko rekao, i njoj i ovom "obrazovanom lepotanu", kao musko sto i treba. Dobi sastanak sa zgodnicom.Stvoreni su jedno za drugo<3
Dada isto ko ti kazem ti imacete o cemu da pricate na dejtuPa prepoznao covek odma tvoje kvalitete, pronicljiv znaci
Pravo muskoStvarno kazem,slucajno ga citirao na temi o imenu za psa bzvz se nadovezao,odma me iznabadao
Kako mu polako ali sigurno navlače kecelju.Koliko je lepo videti poruke neogorcenih ljudi! Covek uleteo ovde, prakticno i kratko rekao, i njoj i ovom "obrazovanom lepotanu", kao musko sto i treba. Dobi sastanak sa zgodnicom.
Sve poruke mu na mestu.
I opet da mu zahvalim na spasu bar na kratkoKoliko je lepo videti poruke neogorcenih ljudi! Covek uleteo ovde, prakticno i kratko rekao, i njoj i ovom "obrazovanom lepotanu", kao musko sto i treba. Dobi sastanak sa zgodnicom.
Sve poruke mu na mestu.