S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam razočaran što komšinica nije htela da poveća sise da bi mi se svidela, ali šta ću, trpim.Verujem da su lokalne devojke razočarane u lokalne momke
ApsolutnkVerujem da su lokalne devojke razočarane u lokalne momke
Da li je ovoj prici dosao epilog ¿
Tako je. Od lokala do lokala svaki vikend petak subota nedelja. Za godinu dana, mozda i pre, obićiće sve lokale u gradu. Zavisi koliko je veliki grad gde zivi.Covece ti imas problem sto se ponasas kao zensko. Jel gledala moj story? Koliko puta, zasto nije danas...
Odes u provod, prva koja ti se svidi prides, ispala ides do druge, obidjes lokal - izvisis - ides u drugi.
CekamMeni tačno dođe da branim postavljala teme.
Pošto sam se kasno uključio, a većina je protiv njega.
Razradiću stav i sve -
Ako mi je bude mrsko...
Teško mi je da se uključim sada - kada je toliko vode proteklo.
'Aj' nakaci se na neki od onoliko mojih komentara. Eto ti polazna osnova. Volim da prosirim ugao gledanja, pa neka je i jedan stepen u pitanju.Teško mi je da se uključim sada - kada je toliko vode proteklo.![]()
sta proteklo...vrtimo se oko :Teško mi je da se uključim sada - kada je toliko vode proteklo.![]()
Pitao sam te, Lju.'Aj' nakaci se na neki od onoliko mojih komentara. Eto ti polazna osnova. Volim da prosirim ugao gledanja, pa neka je i jedan stepen u pitanju.
I ja sam razočaran što komšinica nije htela da poveća sise da bi mi se svidela, ali šta ću, trpim.
Za centimetre? Ako je to, da. Mozes igrati loto.Pitao sam te, Lju.
Ali nisam našao za šta da se uhvatim.
A teško je hvatati se za prošlo vreme...
I za temu?
Šta beše tema?![]()
Šta?Za centimetre? Ako je to, da. Mozes igrati loto.
Slazem se.U vezi onog sto nista ili malo kaze...
... Ima neceg odbojnog u muskarcima, cija frekvencija govora podseca na zene.
sta proteklo...vrtimo se oko :
on je lep, on je neverovatan, svaka mu kaze "imam decka" ode u Istanbul ocijuka sa prelepom Azrom i sad pati u centralnoj Srbiji sto nije imao herca da joj trazi broj telefona![]()
Ljubicice nemoj ti vise o proceni muskaraca pliiizzU vezi onog sto nista ili malo kaze...
... Ima neceg odbojnog u muskarcima, cija frekvencija govora podseca na zene. Nije to svojstveno muskarcima... Ono bese malo karikiranja, ali ima tu istine...
... Vala.... Sopstvenim zivotom i izborima demonstriram glupost...Ljubicice nemoj ti vise o proceni muskaraca pliiizz
https://forum.krstarica.com/threads...te-koliko-ste-ljubomorni.957739/post-45405281
Obracun sa suparnikom u borbi za naklonost djeve bajne…A sta je poenta ovog sto je george okacio, ja ne kapiram.![]()
Pa vidi Ljubice, bas to nam i daje kredibilitet....... Vala.... Sopstvenim zivotom i izborima demonstriram glupost...![]()