Razocaran u lokalne devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo te pitah za sliku i da mi neko tacno objasni sta to u Srbiji znaci status i pare. O kojoj okvirnoj cifri pricamo? Kako vi opisujete devojke, imam utisak da govorite o Albankama iz ruralnih sredina.
Dole sam poznavala uspesne ljude, lekare, zubare, advokate, IT, uopste ne videh neke praznoglave pored njih. Uspesan covek, koji dize biznis, ce hteti partnerku, da ga prati u zivotu. Cime da prati jedna supljoglava osoba, koja samo tu prolaznu mladost ima?

Ma nemoj?
A koja ti je ciljna grupa? Klinkice do 25?
Kakav profil ti trazis?
Eto ja bejah u pozoristu, nesto ne videh ne znam koliko mladih do 35.
Koliko drugarica imam, NI JEDNA NIJE TAKVA.
Gde ja to ziveh u Srbiji? Neki paralelni svet mora da ce biti.
Citam gomilu kliseeva, predrasuda, generalizacija..
Ja Sam pomenuo da ne generalizujem. Mozda je takvih kao ti I tvoje prijateljice jedva 10-15posto, pricam za vecinu I to be samo mlade devojke vec citavo drustvo. Mogu da se kladim da Srbija ima najvise procentualno materijalista. Ovde ce covek da kupi dobar auto na kredit a jesce pastetu posle samo da bi video komsija, kolega, prijatelj. Prepuni smo kompleksa, Ali razumem sta nam se sve desavalo u istoriji sve je to ostavilo trag

I ne kaze se RAZOCARANOST NA DEVOJKE, VEC U DEVOJKE. To je to obrazovanje... Pises srpski kao nematernji govornik. Oprosti, samo citam i objektivno zapazam. Ti u uvodnom postu trazis objektivnost
Sta bese jos, govoris engleski...?
Ne smem ni da te pitam za IF Sentences, Typ 3 , kad si sa maternjim jezikom na Vi. .
Sliku nisi jos postavio.
Dakle, covek moze svasta da tvrdi i zivi zivot u kome je sve tako, kako on veruje da je u njegovoj glavi... A izvan te glave citav jedan svet.

Ja Sam pomenuo da ne generalizujem. Mozda je takvih kao ti I tvoje prijateljice jedva 10-15posto, pricam za vecinu I to be samo mlade devojke vec citavo drustvo. Mogu da se kladim da Srbija ima najvise procentualno materijalista. Ovde ce covek da kupi dobar auto na kredit a jesce pastetu posle samo da bi video komsija, kolega, prijatelj. Prepuni smo kompleksa, Ali razumem sta nam se sve desavalo u istoriji sve je to ostavilo trag
Stanns, napravi veliku lovu i eto ti dobrih riba.
Sta te koči?
Ako si vec tako pametan, lako ces ti to.

Pa sta tebe briga za tih 80 posto? Hoces ih ti vaspitavati?
Valjda redak trazi retku, sam samu.

I ne kaze se RAZOCARANOST NA DEVOJKE, VEC U DEVOJKE. To je to obrazovanje... Pises srpski kao nematernji govornik. Oprosti, samo citam i objektivno zapazam. Ti u uvodnom postu trazis objektivnost
Sta bese jos, govoris engleski...?
Ne smem ni da te pitam za IF Sentences, Typ 3 , kad si sa maternjim jezikom na Vi. .
Sliku nisi jos postavio.
Dakle, covek moze svasta da tvrdi i zivi zivot u kome je sve tako, kako on veruje da je u njegovoj glavi... A izvan te glave citav jedan svet.
Ух, баш си опасна. :confused:

Odlika ekonomski siromašnih društava, manje para pa je i konkurencija veća.
Na zapadu se žene ne sređuju koliko u Srbiji, jer se ne takmiče.

Ovo se desilo. Bese davno.
Prilazi mojoj grupi drugarica neki tada za nas matorko, imase tako preko 40. Iz Arandjelovca dosao. Vadi pasos u sred nocnog kluba, pokazuje gde sve nije putovao, pecate. Kaze, trguje kolima, pokazuje koji sad ima. Neukusno odeven, Mile Kitic fazon. Valjda navikao da na glagol "imati" bari devojke iz sirotih porodica. Odosmo mi sve od njega. On vice za nama ono o mackama, sto cesto cujem.... Vredja...
Navikao covek na portal kupujem - prodajem 🤣

Ma tripuju se, lakse je prihvatiti da ga nece zbog love, nego da ga nece jer ga nece.
Stenns uozbilji se, do tebe je.
Ljudi, vecina nas smo u rastegljivom opsegu PROSEKA, sto se svega tice. O ukusima ne vredi raspravljati, a licne tvrdnje su diskutabilne.
Probajte da zakazete vencanje u opstini, crkvi i shodno tom vremenu i zakupite prostor. Sve krcato. Masa prosecnih ljudi se nadju. Porodiliste puno najobicnijih buducih roditelja.

Ljudi, vecina nas smo u rastegljivom opsegu PROSEKA, sto se svega tice. O ukusima ne vredi raspravljati, a licne tvrdnje su diskutabilne.
Probajte da zakazete vencanje u opstini, crkvi i shodno tom vremenu i zakupite prostor. Sve krcato. Masa prosecnih ljudi se nadju. Porodiliste puno najobicnijih buducih roditelja.
Možda je dečko mlad, nije došao u daj šta daš godine kad se u Srbiji najviše sklapaju brakovi.

Posle svih ovih postova, prosto se namece pitanje, kako uopste uspeva likovima bez love da imaju devojke.
Eto vidiš da ima i takvih.Dečko idealizuje tamo neku turkinju koju je jednom video u životu i zalepio se za to sećanje kao muva na lepak.To se tako ne radi.Kad vidiš neku koja ti se sviđa, proceniš situaciju, priđeš i upoznaš je.Posle sve zavisi od razvoja događaja.Možda dobiješ njen broj pa ostaneš u kontaktu sa njom i ko zna šta će da se desi.Ovako ne ide.Šanse da je pronađe i ponovo vidi su ravne nuli.Treba to izbaciti iz glave i naći neku koja je tu i koja je dostupna.Nemoguće da nema baš nijedne koja nešto vredi.Nije uvek i nije kod svake samo lova u pitanju, treba imati žvaku kako da smuvaš curu pa i da je zadržiš.

Možda je dečko mlad, nije došao u daj šta daš godine kad se u Srbiji najviše sklapaju brakovi.
Ne znam kolika je sad prosecna starost prvorotki. Verovatno preko 30 i neka...
Najlepse godine mladosti devojka mora da studira, nadje posao, zapocne karijeru i radja... Tesko ce to sve do 35. A biologija je neumoljiva.
Emancipacija i sve njene mane je druga tema, kao i nacin na koji je devojke shvataju.

Ma 'ajde bre!
Rupa do rupe na putevima, polupan asfalt, stoji vreme, a mi o nekom statusu i parama!
U Nemackoj su najvise Turci, Bugari i Rumuni nakiceni. Teska komercijala sa IGa. Do mentaliteta je.
Nemca boli uvo.
Pa o tome ti pričam, ekonomski siromašna društva, nisu oni takvi bez veze, u njihovim društvima je to kriterijum.

Istina je negde na sredini, ni njegova a boga mi ni vaša.

Ne znam kolika je sad prosecna starost prvorotki. Verovatno preko 30 i neka...
Najlepse godine mladosti devojka mora da studira, nadje posao, zapocne karijeru i radja... Tesko ce to sve do 35. A biologija je neumoljiva.
Emancipacija i sve njene mane je druga tema, kao i nacin na koji je devojke shvataju.
Nije samo do školovanja i karijere, nego se mnogo gledaju filmovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back