Razocaran u lokalne devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali "značajno" ga je gledala.😁☝️
Looking Kelly Clarkson GIF by NBC

Da se razumemo, vidim zezate se ovde da promenim veru I da se tamo preselim 😀 Ja to nikad ne bih uradio jer pre svega, naravno najvise volim svoju zemlju, veru I devojke nase. Nase devojke su lepse naravno, ali uobrazajnije. Opet ne znam kakva bi prica bila u Bgu, Kragujevcu, Nisu... Ne generalizujem. Ja ovde Sam imao devojke naravno, ali govorim kako su hladne iz mog mesta, nafurane nesto umisljene, a vecina prosek. Ova turkinja sto me zagledala recimo bolja od vecine.
Covece ti imas problem sto se ponasas kao zensko. Jel gledala moj story? Koliko puta, zasto nije danas...
Odes u provod, prva koja ti se svidi prides, ispala ides do druge, obidjes lokal - izvisis - ides u drugi.

Pozdrav! Retko se ovako obracam, ali zanimaju me misljenja prevashodno objektivna. Naime radi se o tkzv. razocaranosti na devojke iz svog grada. Ne bih imenovao grad, manji je grad u Centr.Srbiji. Da napomenem, ne izlazim tako cesto u zadnje vreme, Ali Sam aktivan na drustvenim mrezama. Radi se o tome da me devojke ignorisu u smislu objava storija, postova.... Ne bi bilo to like nelogicnosti da fizicki ne izgledam iznad proseka. Zvucim prepotentno znam, Ali govorim objektivno Bez lazbe skromnosti I da bi vam bilo sto jasnije. Dakle crn sam,visok, zgodan I lep. Zvucim kao veliki narcis, iako to nisam uopste(fizicki izgled mi nije u prvom planu) ali ponavljam da bi ste imali bolju sliku situacije,a para I nemam bas. Ovog leta sam bio u Istanbul 8 dana kod prijatelja I ono sto sam uocio da me strankinje(turkinje) vise primecuju nego nase devojke konkretno devojke iz mog grada, da ne generalizujem. Sad ne bih kao neki pacenici da se hvatam odmah "ma sve traze pare...to im jedino bitno!" Ne! Uopste ne generalizujem.Pre oko godinu dana jedna devojka atraktivnijeg izgleda je malo "bacila oko" pregledi stalni na storiju I po neki laik. Ali nisam nista preduzimao jer sam video u slikama da ima momka. Po prirodi nisam kompleksas, ali ovo mi polako pocinje da stvara frustracije I kompleks iskreno. Reci cete izalazi malo vise I to, ali opet je isto. Ono sto meni nije kasno da skratim kako to da u Turskoj u kojoj sam bio sam opazajniji a ovde kod mene u gradu ne. Pocinjem I da blago prepirem konkretno lokalne devojke. Nemam dosta pratilaca I nisam nesto poznat u gradu pa da li je toga? Ne verujem da je do para jer ih vidjam sa likovima koji su prosecni u svemu. Zaista Sam iskreno razocaran u devojke ovde. Uglavnom nafurane, uobrazene... Jer kazem fizicki izgledam iznad proseka, kulturan sam, profil mi je normalan Bez lupanja gluposti, smaranja...Ah daa opcinila me jedna turkinje koja nije skidala pogled sa mene, ali posto sam bio u zurbi nisam mogao nista konkretno, a I turski ne znam 😀 Rado bih se I preselio tamo da znam jezik. Zaboravio sam glavni da kazem. Imam 28godina I vec godinama nemam devojku

Zavisi sta trazis, ukoliko vec nemas para ostaju ti devojke losijeg izgleda i u najmanju ruku neupadljive. Da bi imao nekog uspeha kod solidnijih riba, izgled je manje bitan a vise se trazi u smislu statusa . Kada bi kacio slike sa egzoticnih putovanja, i te kako bi skrenuo paznju jer bi procenile da ima kes i da ce sa tobom dobro se provoditi. Generalno zene su u Srbiji vrlo jednostavne.

Imam jednog kolegu koji je u svemu ispod prosecan, ima visak kila, nije ni sarmantan, apsolutno kada ga vidis u svemu ispod proseka ali je iz vrlo bogate porodice i on redovno putuje svuda po svetu i kaci slike, u izlasku je redovno u separeima i ribe su bukvalno i to najbolje otimaju za njega.

Da se razumemo, vidim zezate se ovde da promenim veru I da se tamo preselim 😀 Ja to nikad ne bih uradio jer pre svega, naravno najvise volim svoju zemlju, veru I devojke nase. Nase devojke su lepse naravno, ali uobrazajnije. Opet ne znam kakva bi prica bila u Bgu, Kragujevcu, Nisu... Ne generalizujem. Ja ovde Sam imao devojke naravno, ali govorim kako su hladne iz mog mesta, nafurane nesto umisljene, a vecina prosek. Ova turkinja sto me zagledala recimo bolja od vecine.

U vecim gradovima je gora situacija zato sto je u Srbiji koncentracija bogatih pretezno u BG i NS i zato je tamo najveca konkurencija i moras imati jos vise para nego u manjoj sredini jer su ocekivanja takva. Naravno ovde govorim o devojkama koje imaju barem solidan izgled, privlacan.

Sustina brate! Ee o tome ovde trubim I pricam svo vreme za nase devojke da cim malo lice na nesto odmah I'm je prvo lova. Pustite vi price bitno da je sarmantan, duhovit I to.. Surova realnost nasih devojaka. A turkinja verovatno I one gledaju status I novac, jbg to je trenutno svuda najvaznije Ali dosta manjem intezitetu. Pa jbg hocu I ja Jenifer Lopez msm pusti snovi. Ali ajde da se pouzdam da je skoro svaka druga dobrog izgleda a bogatih u Srbiji jako malo, onda bi trebali da gledaju izgled posle? Aa izvinite ako istanbulzanke obracaju paznju, a Sto su to vrednije neke seljancice iz Petrovca nekog?

Boze dragi, da li ja zivim na nekoj drugoj planeti, u nekom paralelnom Univerzumu?
Kakve, bre, pare?
Odakle liku do 30 pare? Tata mu dao, jel?
O kolikim zapravo parama vi to pricate? Okvirna cifra. U Srbiji, gde ljudi duguju za grejanje i struju?
I sta vam to pa znaci "solidna riba" i "status" ? Ko? Kako? Ne racunajte u to tatine pare.
Evo da nije neta zivela bih u neznanju.

Ljudi se kite nekim kolima, koje jedva placaju na lizing.
Ljudi u EU to ne rade. Zadnja stavka je auto. Ulaze se u posao, firmu, svaki Euro se daje na razvoj posla, onda ide nekretnina, deci za skolovanje, pa tek auto. U firmi, u kojoj sam ja, radnik ima bolji auto od vlasnika firme. A da, radnik je uglavnom stranac, a strancu je bitno da se pokaze, da svet vidi kako je on zaimao. Dragi Boze! Vlasnik firme, u kojoj radim, zna da, ako mu otkaze masina, on mora imati ooozbiljnu lovu da odmah kupi drugu, jer posao ne sme cekati, a isporuka je ovde kao crveno slovo. Sa takvim saznanjem on se nece razbacivati. Covek gleda u buducnost.

O kakvom to vi statusu govorite? U Srbiji, zemlji dugovanja za racune.

Boze dragi, da li ja zivim na nekoj drugoj planeti, u nekom paralelnom Univerzumu?
Kakve, bre, pare?
O kolikim zapravo parama vi to pricate? Okvirna cifra. U Srbiji, gde ljudi duguju za grejanje i struju?
I sta vam to pa znaci "solidna riba" i "status" ? Ko? Kako? Ne racunajte u to tatine pare.
Pa upravo se radi o tome da zivimo u iskrivljenom sistemu gde su samo pare najvaznije. Nije bitno da lik bude pametan I lep nego moze I nizak debeo retard sa kesom. Na zalost nije to samo u ljubavnim odnosuma nego svugde

Kakve, bre, pare?
Pa to im je najlaksi izgovor.
Ukoliko nije u stanju da se dopadne devojci koju smatra lepom to je zato jer ona „samo pare hoce“.
To im je postalo kao neka mantra.
Mozes samo da zamislis koliko su takvi muskarci sarmantni i privlacni bilo kakvim devojkama.

Pa upravo se radi o tome da zivimo u iskrivljenom sistemu gde su samo pare najvaznije. Nije bitno da lik bude pametan I lep nego moze I nizak debeo retard sa kesom. Na zalost nije to samo u ljubavnim odnosuma nego svugde
Ma nemoj?
A koja ti je ciljna grupa? Klinkice do 25?
Kakav profil ti trazis?
Eto ja bejah u pozoristu, nesto ne videh ne znam koliko mladih do 35.
Koliko drugarica imam, NI JEDNA NIJE TAKVA.
Gde ja to ziveh u Srbiji? Neki paralelni svet mora da ce biti.
Citam gomilu kliseeva, predrasuda, generalizacija..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back