Ziko, ima normalnog sveta.Nije samo do školovanja i karijere, nego se mnogo gledaju filmovi.
Svuda svet pun fenomenalnih ljudi. Samo srece, pa da se ukrste putevi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ziko, ima normalnog sveta.Nije samo do školovanja i karijere, nego se mnogo gledaju filmovi.
Pa uvek je bilo tako.... Samo se sve pomerilo za nekih mozda 5,6,7 godina...Nije samo do školovanja i karijere, nego se mnogo gledaju filmovi.
Hehehe, baci pogled na ženske forume, a i ženske teme ovde.Pa vecina je normalna.
Ja ne znam gde oni kopaju ove ekstreme.
Pa dobro, onda smo svi jednako ludi.Hehehe, baci pogled na ženske forume, a i ženske teme ovde.
Zaključak je da nema normalnih normalnih muakaraca...
Pa to ti pričam, a i čovek je otvorio temu o devojkama, ne o nalaženju žene.Pa uvek je bilo tako.... Samo se sve pomerilo za nekih mozda 5,6,7 godina...
Moj tata se ozenio u 33. Kaze, to je bilo tad prekasno. Sad si jos zelen.
Devojka nekad u 25 bila citava zena, danas niti kuva, niti zeli ikakvih obaveza osim zabave.
Nekad je zena izgledala kao dama. Danas izgleda preterano erotizovano...
Ja tebe obozavamPa dobro, onda smo svi jednako ludi.
To bi trebalo da bude olaksavajuca okolnost.
Ljudi, vecina nas smo u rastegljivom opsegu PROSEKA, sto se svega tice. O ukusima ne vredi raspravljati, a licne tvrdnje su diskutabilne.
Probajte da zakazete vencanje u opstini, crkvi i shodno tom vremenu i zakupite prostor. Sve krcato. Masa prosecnih ljudi se nadju. Porodiliste puno najobicnijih buducih roditelja.
Slican se slicnom raduje.Nije tacno da Srbija nema bogate ljude, ima i te kako i verovatno vise bogatih ima u Srbiji procentualno nego u mnogim razvijenim zemljama ali nema srednjeg sloja. Razlog je u tome sto prethodne tri decenije doprinele su da znacajan deo stanovnistva osiromasi ali i da se formira ne mali sloj veoma bogatih ljudi kroz ratove, sankcije, privatizacije, cerupanje drustvene svojine i javnog sektora uostalom i danas u Srbiji ljudi se bogate kroz sivu zonu i kombinacije a znacajno redje kroz legalne poslove.
Tu je i narastao taj sloj bogatih i ako se okrenes oko sebe vidis da to nije uopste malo, procena je da je najmanje 10% ljudi profitiralo u ovoj anarhiji, sto direktno ili indirektno i naravno da kada se pare preko noci sticu da se tako i trose pa je usled toga i razvijen sistem vrednosti koji sve vrednuje kroz materijalizam i status. Druga prica je i da Srbija gaji liberalno ekonomsku politiku koja pogoduje tom sloju.
Onaj ko tvrdi da je u Srbiji sve normalno i isto kao u drugim uredjenijim drzavama ima ozbiljan problem sa realnoscu ili ne zeli da prizna iz nekih sopstvenih interesa da stvari ovde drugacije funkcionisu a svako je ko je ziveo u inostranstvu moze da vidi veliku razliku.
Ta prica da je dovoljno da imas karakter i da si duhovit i lep pa mozes da radis u fabrici za neku medijalnu zaradu od 400 evra ali ce te svaka dobra riba juriti je licemereje i glupost, naravno da zene u Srbiji sve vrednuju kroz prizmu materijalnog ali ne mogu sve ni da biraju jer niti su lepe niti su trazene pa prave kompromise one koje moraju, one koje ne moraju jasno pokazuju sta zele i ignorisati to zbog nekog laznog morala je besmisleno.
Чим тебе ложи туркиња, запитао бих се на твом месту ко ми је прабабу пипкао.Da odgovorim prvo zasto bas turkinja vise, a ne nasa? Ja sam cistokrvni srbin. Najvise volim svoju zemlju, smatram se patriotom. Ova turkinja koja me zadivila je crna sa crnim ocima(standardno za turke) I retko se vidjaju zene takve ovde kod nas. Nase zene su vecinom svetle, blede moze sa zelenim-plavim ocima, dakle slovenski tip. Objektivno to su najlepse zene I slazem se. Ali ja vise volim tamnije osim romkinja I crnkinja. Znaci tip latino-americki, bliskoistocni. I sam sam crane zift kose svetlo braon ociju. Ima crnim devojaka I kod nas ali to su farbane vecinom nije prirodno, a ove su prirodno. To je Sto se tice fizikalija. Mentalno su mnogo opustenije, bez kompleksa, prirodno... Setao sam Istanbulom centrom I retko naidjoh na neku da je radila usta I tako to. A vecina riba nasih I tezi da busy tamnije, pa idu po solarijumima her ih ubija kompleks Sto su svetle. Nase devojke jesu lepse ali je pitanje da li su prirodne lepse
Ako tako gledas I moju I tvoje su "pipkali" 500 godina nije naloЧим тебе ложи туркиња, запитао бих се на твом месту ко ми је прабабу пипкао.
Кажеш да си "чистокрвни" Србин, да ли си свестан своје несвести и будалаштина које овде износиш?Ako tako gledas I moju I tvoje su "pipkali" 500 godina nije naloJa Sam pomenuo da sam patriota, Ali ljubav, hemija I privlacnost nema veze sa tim
Problem u ovoj prici je sto devojke ne traze slicne, nego bolje od sebe. I misle da je za to dovoljna lepota. Nekima to i prodje, ali se dosta prevare i ostanu razocarane.Slican se slicnom raduje.
Devojka, lepog izgleda, fakultetski obrazovana, radi za 70 000, imace druge kriterijume od devojke, koja je zavrsila srednju skolu, radi na kasi za 35 000, i nije toliko upadljivog izgleda.
I jedna i druga ce se, doduse, potruditi da sto bolje prodju na "trzistu".
Mozda ce neka podici ili sniziti kriterijume, na sta toliko toga utice.
Isto to vazi za momke.
Treba li krasiti recenice i pocinjati rasprave na ovu toliko jednostavnu temu?
Oduvek bilo, u doba nasih baka i deda, nasih roditelja, pa i danas. Kriterijumi. Bira ko kako moze.
Uzgajan na mitu najbolje i najlepše na svetu pa se razočarao.Stanns, ako si patriota zasto pljujes po nasim devojkama.
Daj malo taj patriotizam primeni prakticno...
Da upise jos jednu recku...Pitanje je sta gosn.direktor trazi...![]()
A kako znas da trazi direktora? Poznajete se ili predpostavljas?Problem u ovoj prici je sto devojke ne traze slicne, nego bolje od sebe. I misle da je za to dovoljna lepota. Nekima to i prodje, ali se dosta prevare i ostanu razocarane.
Dobar ti je taj primer sa kasirkom. Evo je u Idei, prelepa, za kasom. I ne trazi kolegu iz magacina, vec direktora koji tu svaki dan pazari.
Licno se poznajemo.A kako znas da trazi direktora? Poznajete se ili predpostavljas?