Nikako da pomeneš Vučića u negativnom kontekstuNavela sam dva primera, gde masa prati harizmaticne vodje. Sta znaci onda masa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako da pomeneš Vučića u negativnom kontekstuNavela sam dva primera, gde masa prati harizmaticne vodje. Sta znaci onda masa?
Ima.Kakve veze zapovest ima sa tvojim pitanjem.
Imam osecaj da su Krstaski ratovi, sledece sto ces da pomenes.
Vučiću - pjefeeru!Nikako da pomeneš Vučića u negativnom kontekstu![]()
Pravoslavlje?Ima.
Jer je to osnovna zapovest:
Prva.
A posle su svi ubijali, zarad spasnja vere,
U njegovo ime
A nasuprot njegovih reči
Da bi spasili sebe?
Kraljevstvo?
Ne vredi.. On sam sebe kudi, hvali, kinji, sam svoj najveci obozavaoc, mrzitelj, progonitelj, zrtva, pobednik.... Mi mu ne trebamo... Samo koliko da ga slusamo otvorenih usta kako prelazi iz uloge u ulogu..Nikako da pomeneš Vučića u negativnom kontekstu![]()
Otkad je to prva i osnovna zapovest?Ima.
Jer je to osnovna zapovest:
Prva.
A posle su svi ubijali, zarad spasnja vere,
U njegovo ime
A nasuprot njegovih reči
Da bi spasili sebe?
Kraljevstvo?
Nije prva.Otkad je to prva i osnovna zapovest?
Pčelko, dobri moj, ne mozemo ovako pricati.
Nagadjati, nabadati.
Znači li to da je autor teme u pravu? Nije do njega?.... Smak u KGg - u je uvek bio manje posecen nego u bilo kom gradu, Galija u Nisu... Narod te dozivljava kao "naseg", te time ne boljeg od njih, sladje mu je da te bojkotuje nego da ti ukaze postovanje..
Do njega je, koliko i do njih.Znači li to da je autor teme u pravu? Nije do njega?
Rekoh mu jos u prvoj poruci. Ako je problem do sredine, taj se problem resi lako. Nadje posao u vecem gradu i preseli se. Ja zivela u velikom gradu. Nije do grada, ali on neka pokusa.Znači li to da je autor teme u pravu? Nije do njega?
Može bit a i ne moraDo njega je, koliko i do njih.![]()
Posao u Istanbulu.Rekoh mu jos u prvoj poruci. Ako je problem do sredine, taj se problem resi lako. Nadje posao u vecem gradu i preseli se. Ja zivela u velikom gradu. Nije do grada, ali on neka pokusa.
Pa on se opcinio sopstvenom iluzijom.Možda ju je samo podsjetio na nekoga, možda je imao muhu na čelu, možda je slijepa pa nema pojma u šta gleda. Ne razumijem opčinjenost samo na osnovu par pogleda, baš ove jačine.
Nisi me videla.Ne razumijem opčinjenost samo na osnovu par pogleda, baš ove jačine.
Odmah zamisliš topli dom i unuke oko kamina?Pa on se opcinio sopstvenom iluzijom.
Vole ljudi da se preložavaju.
Ne pitaj me kako znam.![]()
Ono nisi bio ti??Nisi me videla.
Ja ga razumem. Zablenu se ljudi, zakucaju im se pogledu jedno na drugo, kao da je stalo vreme i da nikog okolo nema, gledaju jedno u drugo kao opcinjeni. Ne znas ni sama zasto, samo ne mozes skrenuti pogled.Možda ju je samo podsjetio na nekoga, možda je imao muhu na čelu, možda je slijepa pa nema pojma u šta gleda. Ne razumijem opčinjenost samo na osnovu par pogleda, baš ove jačine.
Ahahahaha.Ono nisi bio ti??
Jes, u filmu ili besplatnom ljubavnom romanu, onom što dođe gratis u Žena BlicJa ga razumem. Zablenu se ljudi, zakucaju im se pogledu jedno na drugo, kao da je stalo vreme i da nikog okolo nema, gledaju jedno u drugo kao opcinjeni. Ne znas ni sama zasto, samo ne mozes skrenuti pogled.
Meni nije!Ahahahaha.
Izvini Zile ali ovo je bas bilo duhovito.
Možda joj je rekao nešto vrlo mudro?Možda ju je samo podsjetio na nekoga, možda je imao muhu na čelu, možda je slijepa pa nema pojma u šta gleda. Ne razumijem opčinjenost samo na osnovu par pogleda, baš ove jačine.
Nisu ni riječ razmijenili, samo ga cura pogledala par puta, pa morala je ako joj je isrped očiju, neće ih iskopat'Možda joj je rekao nešto vrlo mudro?