Razocaran u lokalne devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problem je sto kad se trazi muskarac sa novcem, ne gleda se njegovo poreklo. Nije isto kada novac ima tatin sin, funkcioner iz stranke, ili neki sposobni biznismen. Tatin sin je uglavnom nesposoban, funkcioner je varalica i lopov, jedino je sposobni biznismen svetao primer.
Isto je i kod devojaka. Ne moze se porediti devojka koja je operisala usta, nos, usi, grudi, guzu, sa devojkom koja je prirodna.
E sad neko nasedne, a neko zaobidje.

Problem je sto kad se trazi muskarac sa novcem, ne gleda se njegovo poreklo. Nije isto kada novac ima tatin sin, funkcioner iz stranke, ili neki sposobni biznismen. Tatin sin je uglavnom nesposoban, funkcioner je varalica i lopov, jedino je sposobni biznismen svetao primer.
Isto je i kod devojaka. Ne moze se porediti devojka koja je operisala usta, nos, usi, grudi, guzu, sa devojkom koja je prirodna.
E sad neko nasedne, a neko zaobidje.
Bitno da se "snađe" i da ne kuka na sistem i druge koji su se "snašli" , kako Ljubicas jednom reče.

Mojoj majci su pricale tetke, izbirac naidje na otirac, do 25 ti biras, od 25 tebe biraju.
Ta ista zena, moja majka, meni je pricala da se ne udajem pre zavrsenog fakulteta i da uvek imam svoje parce hleba.
Moju cerku ja vaspitavam da voli sebe, postuje druge ljude, bude Covek, zivi srecno.
Ljudi se okrecu polako duhovnosti i sebi. Mnogi to, nazalost, rade u pogresnom pravcu, u pravcu samozivosti, no druga je to tema.
U buducnosti ce biti veci pad nataliteta i sve vise samaca i razvedenih, problema u pronalasku partnera, jer sve manje ima socijalnih pritisaka i moranja...

Mojoj majci su pricale tetke, izbirac naidje na otirac, do 25 ti biras, od 25 tebe biraju.
Ta ista zena, moja majka, meni je pricala da se ne udajem pre zavrsenog fakulteta i da uvek imam svoje parce hleba.
Moju cerku ja vaspitavam da voli sebe, postuje druge ljude, bude Covek, zivi srecno.
Ljudi se okrecu polako duhovnosti i sebi. Mnogi to, nazalost, rade u pogresnom pravcu, u pravcu samozivosti, no druga je to tema.
U buducnosti ce biti veci pad nataliteta i sve vise samaca i razvedenih, problema u pronalasku partnera, jer sve manje ima socijalnih pritisaka i moranja...
Slazem se.☝️

Ona je jos mala, a vec toliko samostalna... Nikad joj nisam govorila da mora da se uda i rodi decu, jer to normalni ljudi moraju da urade, vec ako sebi nadje dusu, na koju peva njena dusa...
Vec 3.generacija zena raste, a potpuno drugacije vrednosti se plasiraju. Da li ce i ona da se uda rano, kao sve njene pretkinje, pokazace vreme...

Zapravo, to sta je zeni muzevan/atraktivan muskarac, je toliko siroka tema.
Zika34 ovde je naveo neku grafiku. Mene prvu nikad nisu zsnimali ti "teretana" tipovi, nalickani. Ni kad sam imala 19.
Lepota je u oku posmatraca.
Meni je Slobodan Despot harizmatican lik iako je objektivno celav, nekads gojazan, mnogo stariji od mene, dok mi je npr. Michelle Morone, iako fizicki prelep, potpuno neatraktivan. Mnoge od nas privlaci prica, stav, muzevnost, smek, iskustvo... To nesto, sto svi trazim, neku posebnost, koja nama godi.

Muskarci ce, verujem, razlicito vrednovati zene. Neki ce se kao tetrebi potpuno opciniti lepim telom, licem.. Drugi ce imati pik na neke druge stvari kod zena, cenice njenu spontanost, neznost, boju glasa, slatkocu..

Samo treba naci perfect match.. Redak i retka.

Zapravo, to sta je zeni muzevan/atraktivan muskarac, je toliko siroka tema.
Zika34 ovde je naveo neku grafiku. Mene prvu nikad nisu zsnimali ti "teretana" tipovi, nalickani. Ni kad sam imala 19.
Lepota je u oku posmatraca.
Meni je Slobodan Despot harizmatican lik iako je objektivno celav, nekads gojazan, mnogo stariji od mene, dok mi je npr. Michelle Morone, iako fizicki prelep, potpuno neatraktivan. Mnoge od nas privlaci prica, stav, muzevnost, smek, iskustvo... To nesto, sto svi trazim, neku posebnost, koja nama godi.

Muskarci ce, verujem, razlicito vrednovati zene. Neki ce se kao tetrebi potpuno opciniti lepim telom, licem.. Drugi ce imati pik na neke druge stvari kod zena, cenice njenu spontanost, neznost, boju glasa, slatkocu..

Samo treba naci perfect match.. Redak i retka.
Zika je pokazao grafiku proseka, ovo o cemu ti pricas su pojedinacni slucajevi.
Generalno ce uvek fit muskarac biti privlacniji od gojaznog, muskarac sa kosom od celavog, muskarac sa parama od muskarca bez para itd.

Bas na kanalu Biznis price gostuju takvi ljudi.
Ljudi sa strascu u ocima, idejom, m.udima, ponosni na to sta su ni iz ceka postigli. Pre bih sa takvim popila kafu, pa neka je ne znam koliko ruzan.
O tome ja pricam. Ljudi koji su sposobni, hrabri, spremni na rizike, samostalni. To su privlacne osobine muskarca.
Ali kad otvoris firmu pre dvadesetak dana, pa ti kum namesti tender, gde zgrnes milione, to su vec druge osobine, koje ja licno slabo vrednujem.
Ali neki ljudi nemaju problem sa tim. I to je ok.
Razliciti smo. Svakom gode drugacije stvari.

O tome ja pricam. Ljudi koji su sposobni, hrabri, spremni na rizike, samostalni. To su privlacne osobine muskarca.
Ali kad otvoris firmu pre dvadesetak dana, pa ti kum namesti tender, gde zgrnes milione, to su vec druge osobine, koje ja licno slabo vrednujem.
Ali neki ljudi nemaju problem sa tim. I to je ok.
Razliciti smo. Svakom gode drugacije stvari.
Kako doslo, tako otislo.
Neko od 2000E napravi 10, a neko udje u minus. Ako iza uspeha ne stoji ideja, logistika, ljudi, ubijanje od rada, ode sve kao prohujalo sa vihorom

Ima covek ono, sto pare pravi.
Takvi ljudi nemaju curke pored sebe.
Mene privuce put, kojim je neko prosao, da bi dosao do novca. To mu daje to nesto. Treba se znati nositi sa takvim ljudima, a da te ne usisa njegov zivot i potpuno ne izgubis sebe, kao kupljena roba.
A šta ako posle tog puta nije uspeo? Ne uspeva svako.

Danas se ambicioznošću pokrivaju pare kao kriterijum.
Ovo ono mora da bude ambiciozan, da hoće nešto u životu. Kad pitaš šta ako jeste ambiciozan, vredan, strastven ali mu jednostavno ne uspeva dobijaš tucmuc odgovore.
Bitan je samo rezultat.

Poslednja izmena:
A šta ako posle tog puta nije uspeo? Ne uspeva svako.

Danas se ambicioznošću pokrivaju pare kao kriterijum.
Ovo ono mora da bude ambiciozan, da hoće nešto u životu. Kad pitaš šta ako jeste ambiciozan, vredan, strastven ali mu jednostavno je uspeva dobijaš tucmuc odgovore.
Bitan je samo rezultat.
Preduzimljiv covek nece kukati po forumu. Taj ce pokusavati dok ne uspe.
Branko Babic lepo rece, cime god da bih se bavio, bio bih uspesan.
Odgledaj njegov put od sanera do jednog od 10 najjacih firmi u Austriji. Emisija malo duze traje, ali je neverovatna prica. Ja sam o coveku cula od Nemaca.

I da i ne. Grafika je sa sajta okcupid. I svi misle da nije vazeca, jer je zamisljaju kao tinder, gde se na osnovu nekoliko slika procenjuje privlacnost.

Medjutim, na okcupidu postoji detaljan profil, gde mozes videti interesovanja, hobije, i slicne stvari. Tako da se odluke ne donose samo na osnovu fotografije.
Sad razumem zasto su takvi rezultati.
Muskarac se zaljubljuje gledajuci, zena slusajuci.
Molim da se zapamti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back