Razocaran u lokalne devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što ste se svi fokusirali na novac?
Meni je bogatstvo nebitno ..

Pošto će neko odmah reći da lažem -da objasnim-
Ne govorim o tome da me privlači da je lik klošar, ali me takođe neće privući
Ni neka gomila para..Nisam neki materijalni tip..
Navikla sam sama sebi da obezbedim to što mi treba..Dalje..
Ni materijalne poklone ne volim, ni skupu odeću ..
Isto tako me ne zanimaju ni automobili ..
Može dragi sa mnom na bajsu da se vozi po prirodi..Nebitno.

Bas se to i ja pitam.
Tema je naci potvrdu svom misljenju da su Srpkinje prepotentne i precenjuju sebe, naspram kojih su Turkinje mnogo mnogo bolje.
Zivim u Nemackoj.
Лик није одавно ништа опалио и разлог у тој чињеници проналази у Српкињама. Неће баш бити да је висок, црн, маркантан и шта све не, и да дође овде да кука како њега хвата нејебица. Кога уопште боли уво за то?

Bas se to i ja pitam.
Tema je naci potvrdu svom misljenju da su Srpkinje prepotentne i precenjuju sebe, naspram kojih su Turkinje mnogo mnogo bolje.
Zivim u Nemackoj.
Srpkinje su na vetrometini izmedju zapada i istoka. Htele bi da imaju ista prava kao zene na zapadu, ali i da muskarci poseduju tradicionalne vrednosti istoka.
U nekom trenutku ce morati da odluce sta im je bitnije.

Лик није одавно ништа опалио и разлог у тој чињеници проналази у Српкињама. Неће баш бити да је висок, црн, маркантан и шта све не, и да дође овде да кука како њега хвата нејебица. Кога уопште боли уво за то?
A kakva si ti druze I sta ti posedujes? Mozemo se videti uzivo pa da vidis kako izgledam.

Srpkinje su na vetrometini izmedju zapada i istoka. Htele bi da imaju ista prava kao zene na zapadu, ali i da muskarci poseduju tradicionalne vrednosti istoka.
U nekom trenutku ce morati da odluce sta im je bitnije.
Pa dobro sada, ja prava ne bih delila na muska i zenska.
Pre ce biti da su ljudska prava u pitanju.
A poimanje tradicionalnih vrednosti je isto tema za sebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back