SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Get rich, or die trying... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sve stoji, Ali sagledajmo realnost I statistiku. Kazimo da ima I 20 posto bogatih, a lepih devojaka priblizno 50 posto. Sta ce ovih 30 Posto da traze, a tek nakon 30te kad skapira da su joj drugarica preotele nekog locatora. Spustice kriterijume I trazice onda fizicki dobre muskarce. Pa da je tako vecina muskaraca ne bi bila ozenjena. Vidjam dobre ribe sa sasvim prosecnim muskarcima u svemu. Ali to dodje obicni oko 30te ili nakon kad se prizemne I vide okolo da nije bajka I seks I grad, film... Ja pricam o klinkama vise koje to be vide, a strankinje-turkinje kako god zrelije razmisljaju. I da, uda se za nekog debelog bogutana a sta mislis da nece da ga vara sa nekom zgodnim tipom? Pa I zene su valjda seksualna nice I gledaju da se zadovolje. To vec odlazi na sedenje na dve stolice I utome se radi Sto su takve likuse ljudski odron. Ps. Ne vredjam sve zene, nego ove sponzoruse ili sponzoruse u pokusajuNije tacno da Srbija nema bogate ljude, ima i te kako i verovatno vise bogatih ima u Srbiji procentualno nego u mnogim razvijenim zemljama ali nema srednjeg sloja. Razlog je u tome sto prethodne tri decenije doprinele su da znacajan deo stanovnistva osiromasi ali i da se formira ne mali sloj veoma bogatih ljudi kroz ratove, sankcije, privatizacije, cerupanje drustvene svojine i javnog sektora uostalom i danas u Srbiji ljudi se bogate kroz sivu zonu i kombinacije a znacajno redje kroz legalne poslove.
Tu je i narastao taj sloj bogatih i ako se okrenes oko sebe vidis da to nije uopste malo, procena je da je najmanje 10% ljudi profitiralo u ovoj anarhiji, sto direktno ili indirektno i naravno da kada se pare preko noci sticu da se tako i trose pa je usled toga i razvijen sistem vrednosti koji sve vrednuje kroz materijalizam i status. Druga prica je i da Srbija gaji liberalno ekonomsku politiku koja pogoduje tom sloju.
Onaj ko tvrdi da je u Srbiji sve normalno i isto kao u drugim uredjenijim drzavama ima ozbiljan problem sa realnoscu ili ne zeli da prizna iz nekih sopstvenih interesa da stvari ovde drugacije funkcionisu a svako je ko je ziveo u inostranstvu moze da vidi veliku razliku.
Ta prica da je dovoljno da imas karakter i da si duhovit i lep pa mozes da radis u fabrici za neku medijalnu zaradu od 400 evra ali ce te svaka dobra riba juriti je licemereje i glupost, naravno da zene u Srbiji sve vrednuju kroz prizmu materijalnog ali ne mogu sve ni da biraju jer niti su lepe niti su trazene pa prave kompromise one koje moraju, one koje ne moraju jasno pokazuju sta zele i ignorisati to zbog nekog laznog morala je besmisleno.
Ma jokjel si ti koristio google translate?

Ne vredjas sponzoruse ali rado bi bio sa njima da imas love.To sve stoji, Ali sagledajmo realnost I statistiku. Kazimo da ima I 20 posto bogatih, a lepih devojaka priblizno 50 posto. Sta ce ovih 30 Posto da traze, a tek nakon 30te kad skapira da su joj drugarica preotele nekog locatora. Spustice kriterijume I trazice onda fizicki dobre muskarce. Pa da je tako vecina muskaraca ne bi bila ozenjena. Vidjam dobre ribe sa sasvim prosecnim muskarcima u svemu. Ali to dodje obicni oko 30te ili nakon kad se prizemne I vide okolo da nije bajka I seks I grad, film... Ja pricam o klinkama vise koje to be vide, a strankinje-turkinje kako god zrelije razmisljaju. I da, uda se za nekog debelog bogutana a sta mislis da nece da ga vara sa nekom zgodnim tipom? Pa I zene su valjda seksualna nice I gledaju da se zadovolje. To vec odlazi na sedenje na dve stolice I utome se radi Sto su takve likuse ljudski odron. Ps. Ne vredjam sve zene, nego ove sponzoruse ili sponzoruse u pokusaju
Za slusanje je potrebno vreme.Sad razumem zasto su takvi rezultati.
Muskarac se zaljubljuje gledajuci, zena slusajuci.
Molim da se zapamti.
A kad uspe neko će mu oteti firmu, Srbija brale puna ovih tvojih što su se snašli otimajući tuđe.Preduzimljiv covek nece kukati po forumu. Taj ce pokusavati dok ne uspe.
Branko Babic lepo rece, cime god da bih se bavio, bio bih uspesan.
Odgledaj njegov put od sanera do jednog od 10 najjacih firmi u Austriji. Emisija malo duze traje, ali je neverovatna prica. Ja sam o coveku cula od Nemaca.
Pa znacajno ga je gledala.Ti si, sastavljacu teme, izmastao sve najlepse o Turkinjama.
Toliko dobro ih poznajes?
Kad si pre stigao za to kratko vreme?
Svako ima izbor. Da ode. Da ostane. To sa polom nema veze.Za slusanje je potrebno vreme.
Grafik je napravljen na osnovu onoga sto pre privuce na prvu. Npr. dobro izgleda, ili voli putovanja, ili knjizevnost.
E sad, prvi utisak nije uvek najmerodavniji, tako da ljudi cesto i pogrese. Ali zato imas toliko izbora, da mozes svaki dan da gresis.
I onda na kraju dodjes do paradoksa izbora, gde koga god da si odabrala, smatras da si pogresila, i da tamo negde postoji neka mila dusica koja je kao satkana za tebe. Tvoja srodna dusa.
Pa i snadjeni su nekada bili prosek.A kad uspe neko će mu oteti firmu, Srbija brale puna ovih tvojih što su se snašli otimajući tuđe.
Sve vreme pričamo o proseku a usta nam puna snađenih, eto.
Burzuji nikad nisu bili prosek.Pa i snadjeni su nekada bili prosek.
E Zile, ala si na kraj srca.
Ziko, gledaj uspesne ljude. Na kraju, lepu energiju sire.A kad uspe neko će mu oteti firmu, Srbija brale puna ovih tvojih što su se snašli otimajući tuđe.
Sve vreme pričamo o proseku a usta nam puna snađenih, eto.
Siromasnu lepoticu.Stenss a koju bi ti izabrao, siromasnu lepoticu ili prosecnu bogatu naslednicu?
Ostali isto pitanje.![]()
Ali sta ako je bogata mnogo bolji covekSiromasnu lepoticu.
Obično jeste lolAli sta ako je bogata mnogo bolji covek![]()
Pa nisi tako postavila pitanje.Ali sta ako je bogata mnogo bolji covek![]()
Možda u tome grešimo, vidiš kako su one praktične.Siromasnu lepoticu.
Ne privlace muskarce iste stvari, kao i zene.
Наседне павијан које си окарактерисао (исправно) горе. Домаћин који се својим радом и пожртвованошћу сам исцима за нешто у животу, сигурно неће такву бирати.Problem je sto kad se trazi muskarac sa novcem, ne gleda se njegovo poreklo. Nije isto kada novac ima tatin sin, funkcioner iz stranke, ili neki sposobni biznismen. Tatin sin je uglavnom nesposoban, funkcioner je varalica i lopov, jedino je sposobni biznismen svetao primer.
Isto je i kod devojaka. Ne moze se porediti devojka koja je operisala usta, nos, usi, grudi, guzu, sa devojkom koja je prirodna.
E sad neko nasedne, a neko zaobidje.
Kojih mojih Srbija puna?Ziko, gledaj uspesne ljude. Na kraju, lepu energiju sire.
Prihvati stvari kakve jesu, one koje ne mozes ili ne umes da promenis.
Pusti masu, Srbiju, Vucica, druge.. Gledaj ti sta ces.
Ultra bogati sloj i ultra siromasni socijalni sloj, sklapaju brakove u okviru svojih grupa, koje su prilicno zatvorene.Burzuji nikad nisu bili prosek.
Plava krv odvajkada.
Ovo postaje zanimljivo..Ali sta ako je bogata mnogo bolji covek![]()
Ali su ti puna usta onih koji kukaju na te zbog kojih si otišla. Znači da bi i ti bila kao oni da si mogla, da si znala da se " snađeš".Kojih mojih Srbija puna?
Ko otimao tudje?
Tebi i meni, koji nemamo ideju, kapital, mu.da, oni nisu krivi. Snalazi se kako ko moze. Ja ovde sasvim OK zivim, imam 47 sati rada nedeljno. Zivim od svog rada. Nikom nisam sela ni na cije radno mesto, prodala ono izmedju nogu za njega.
Ja zadovoljna.
Nisu mi puna usta onih, zbog kojih sam otisla. Ja sam zbog sebe otisla.
A ti ne bi?Ali su ti puna usta onih koji kukaju na te zbog kojih si otišla. Znači da bi i ti bila kao oni da si mogla, da si znala da se " snađeš".