Разлог зашто је Путин прогнао Јеховине сведоке

Pa svako normalan to zna da i po savesti je greh ubijati
samoodbrana je drugo to Bog ne brani, normalno je sebe i svoj do0m odbraniti
a ratovi su satanina tvorevina i ko ode u reat ne moze a da ne prlja ruke krvlju i da ne gresi protiv Boga
Cekaj, a ne bi otisla u rat da odbranis nekog svog bliznjeg, ako vec ne sebe?

Da li si cula za Stevana Sindjelica npr.?

Mala maca za jesusa ..
“I videh otvoreno nebo, i vidi, beo konj i koji sedi na njemu zove se Verni i Istiniti, i on sudi i ratuje po pravdi. Oči su mu vatreni plamen, a na glavi mu mnoge krune, sa napisanim imenom koje niko ne zna osim Njega. I beše obučen u haljinu natopljenu krvlju, i njegovo ime zove se Reč Božija.
protiv koga ratuje

Ne ne bih isla u rat jer Bog to ne odobrava.
Sotona vodi ljudske ratove
A kako onda gledas na ove biblijske reci, parafraziram...

„Од ове љубави нико нема веће него кад ко живот свој положи за пријатеље своје.”

Znaci, nije sve tako jednosmerno kao sto mislis.:think:

Pa svako normalan to zna da i po savesti je greh ubijati
samoodbrana je drugo to Bog ne brani, normalno je sebe i svoj do0m odbraniti
a ratovi su satanina tvorevina i ko ode u reat ne moze a da ne prlja ruke krvlju i da ne gresi protiv Boga
A ti nebi dozvolila da se tvojoj majci ili detetu da transfuzija da bi preživelo, nego bi ga ubila. Zar to nije ubistvo. O čemu ti pričaš? Kako te nije sramota da ime Božije spominješ?JS neće da idu u rat i ubijaju, ali ubijaju svoje roditelje i decu.

Nisi informisan / na da postoji beskrvna savremena medicina
a ti bi svom detetu dala zatvonanu krv hepatitisom ili sidom?
pustila bi ga da umre o d zarazene krvi?
kako te nije sramota da tako pises
ti idi i ubijaj ako hoces i salj i svoju decu u rat na oltar Sotoni a mene ostavi na miru ja sluzim Bogu

ignore si vecno
samo ovo sam morala
Večnost je čista sadašnjost.
meditira.gif

volis Sotonu pa branis ratovanje jel to?
ignore si vecno
samo ovo sam morala
čuj ignor sam samo je ovo morala hahahahahahah
inače ženo božja okani me se
rekla si da sam ignor pa budi onda od reči
ja govorim istinu a Bog voli one što ne lažu a ti samo klevećeš i vredjaš
bog će uništiti zlo i one što kleveću a ja sam na pravom putu, putu istine
i smeta ti moja vera koja je izvorna i prava od boga
ljubomorna si na mene zato i čitaš sve moje postove i ako sam ti kao na ignor

A ti nebi dozvolila da se tvojoj majci ili detetu da transfuzija da bi preživelo, nego bi ga ubila. Zar to nije ubistvo. O čemu ti pričaš? Kako te nije sramota da ime Božije spominješ?JS neće da idu u rat i ubijaju, ali ubijaju svoje roditelje i decu.
Nije u redu napadati je "coporativno", a kamoli za nesto sto nije tema. To samo kukavice rade i ne prilici.

Nisi informisan / na da postoji beskrvna savremena medicina
a ti bi svom detetu dala zatvonanu krv hepatitisom ili sidom?
pustila bi ga da umre o d zarazene krvi?
kako te nije sramota da tako pises
ti idi i ubijaj ako hoces i salj i svoju decu u rat na oltar Sotoni a mene ostavi na miru ja sluzim Bogu
Dovoljno sam informisanja o konkretnim slučajevima u kojima su članovi vaših porodica umirali zbog vaših odluka da im nedate šansu da prežive. Meni pričaš koja sam godinama gledala ženu koja je rasturila svoju porodicu zbog JS, pijana noću dolazila sa terevenki i pitanje odakle, oterala divnog supruga jer nije hteo u J S, i sin joj se bacio sa zgrade jer to nije mogao da podnese. Govorim šta sam videla svojim očima i slušala, koga ti lažeš? Sebe? Samo izvoli ali odavno si Sotoni dušu dala. I Boga ne spominji ovde.

Dovoljno sam informisanja o konkretnim slučajevima u kojima su članovi vaših porodica umirali zbog vaših odluka da im nedate šansu da prežive. Meni pričaš koja sam godinama gledala ženu koja je rasturila svoju porodicu zbog JS, pijana noću dolazila sa terevenki i pitanje odakle, oterala divnog supruga jer nije hteo u J S, i sin joj se bacio sa zgrade jer to nije mogao da podnese. Govorim šta sam videla svojim očima i slušala, koga ti lažeš? Sebe? Samo izvoli ali odavno si Sotoni dušu dala. I Boga ne spominji ovde.
Nemas pravo da zabranis nekom u sta ce i kako da veruje, oni su u zabludi ali tvoje iskustvo nije jedino.

Ja sam imala komisku, finu zenu, koja je itekako gledala porodicu i bila je JS, umrla je i stan je ostao njenoj (odrasloj) deci da podele kao sto bi i svako uradio. Dobra je zena bila, nema veze sto je bila JS.

Back