Разлог зашто је Путин прогнао Јеховине сведоке

Ne ubijas na svoju rtuku,dakle kao rezultat tvoje mrznje,pohlepe,ambicije i t.d. dok ukoliko si bio pripadnig SZ-og Bozjeg naroda trebao si ponekad direktno ucestvovati u izvrsavanju Bozjih sudova nad pagana u opkruzenju ali i na bezboznike u okvirima Bozjeg naroda.
ajde ponovo
zapovest NE UBIJ, da li važilo samo za tzv božiji narod, a druge i nesrećnike koji prekrše mojsijev zakon si mogao da rokaš koliko hoćeš?

ajde ponovo
zapovest NE UBIJ, da li važilo samo za tzv božiji narod, a druge i nesrećnike koji prekrše mojsijev zakon si mogao da rokaš koliko hoćeš?
Za svako ljudsko bice,ukljucujuci i pripadnike Bozeg naroda ukoliko je neko od njih kojim slucajem,presao na stranu bezboznika konkredtnim delima za koja je sledila smrtna kazna.
Sledece pitanje ? :kafa:

Aj sad odgovori
Da nije bio porazen u Drugom Svetskom Ratu, koliko miliona Jevreja bi jos bilo ubijeno Da se nije vodio Građanski Rat u americi koliko dugo bi jos Afrikanaca u americi patili kao robovi
Najvise nasilja u bibliji ima u njegovom drugom dolasku da ti se g smrzne kad citas ne da je strasan nego monstrum mu nije raven al.po pravdi bije li bije
Šta bi bilo kad bi bilo.
Hajde sad ti meni reci da su svi u bivšoj Jugoslaviji postupili kao JS i odbili da uzmu oružje i pucaju na svoju sabraću da li bi 300.000 ljudi bilo živo?! Da naravno.

piše i da se ubijaju čitavi narodi. šizofreni bog
psiholog si pa ga proceni :mrgreen:
Mala maca za jesusa ..
“I videh otvoreno nebo, i vidi, beo konj i koji sedi na njemu zove se Verni i Istiniti, i on sudi i ratuje po pravdi. Oči su mu vatreni plamen, a na glavi mu mnoge krune, sa napisanim imenom koje niko ne zna osim Njega. I beše obučen u haljinu natopljenu krvlju, i njegovo ime zove se Reč Božija.

Mala maca za jesusa ..
“I videh otvoreno nebo, i vidi, beo konj i koji sedi na njemu zove se Verni i Istiniti, i on sudi i ratuje po pravdi. Oči su mu vatreni plamen, a na glavi mu mnoge krune, sa napisanim imenom koje niko ne zna osim Njega. I beše obučen u haljinu natopljenu krvlju, i njegovo ime zove se Reč Božija.
To je iz Otkrivenje kada Isus dolazi da ratuje u Armagedonu
to je duhovna borba nema veze sa nama
nama je zakon Ne Ubij
Isusu je dato da ratuje i da sudi
to je Bozji rat

Aj sad odgovori
Da nije bio porazen u Drugom Svetskom Ratu, koliko miliona Jevreja bi jos bilo ubijeno Da se nije vodio Građanski Rat u americi koliko dugo bi jos Afrikanaca u americi patili kao robovi
Najvise nasilja u bibliji ima u njegovom drugom dolasku da ti se g smrzne kad citas ne da je strasan nego monstrum mu nije raven al.po pravdi bije li bije
Ljudski ratovi od Hrista nemaju veze sa Bogom
to je Satanina tvorevina on ljude tera u rat i na ubijanje
Sotona je zbacen sa neba 1914 i tada je poceo 1 sv rat - koji je Satanina tvorevina

a Bog kaze ne ubij

Aj sad odgovori
Drugo. Bog ne sudi nikom, već mu samo daje po delima njegovim. Kako sad tako i u sudnjem danu. Dakle, sam sebi sada sudiš, kako budeš radio tako će ti biti.
A vidim da si dobro upoznat s'obzirom da pominješ smrznuto g. i da si svestan da će taj dan biti strašan! A i da ne znaš, imaš u sebi savest koja ti govori šta je dobro a šta ne. E sad ako je gaziš nije dobro, to je onda nameran greh. Koliko god ti priznavao Božiji zakon ili mu pridavao značaj ili ne, sve se na kraju svodi da je B.Zakon savršen! Jer mozda sam ja glup ako neću da prevarim ženu, pošto je to danas koliko vidim moderno. Ali verujem da znaš i sam koliko boli kada ona tebe prevari. Ne bili primereno i koliko ta prevara može da zakomplikuje život celoj porodici.
Dakle, sve je to u nama, sami sebi sudimo! Stavi sam sebe na vagu Božijeg zakona pa vidi gde si. Bog će ti tačno dati ono što si zaslužio.
Na tebi je, imaš slobodnu volju pa izaberi stranu, Bog nikog ne tera.

Back