Razgovor sa ateistima

evolucija.jpg
1235918_10200999566645778_1604640423_n.jpg

Arije iz Aleksandrije je tumačio da Bog i Isus nisu isto :D i da ne mogu biti isto. Njegovi sljedbenici su prozvani Arijevci. To učinje je postalo toliko jako da je zbog toga sazvan 1. crkveni sabor u Niceji (325 godine). Na njemu je glasanjem odlučeno da su Bog i Isus isto. Otuda potječe Nicejsko vjerovanje.
Нешто си побркао, сљедбеници Арија се зову аријанци, сад модерно ЈС,:D аријевци су нешто сасвим друго и њихови коријени сежу много даље у прошлост.

Smešno mi je kada me vernici pitaju šta ti onda radiš na ovom forumu kao ateista?

Ja kao ateista dajem svoj mali doprinos u borbi protiv prevare zvana religija i teorije evolucije kao dva pogubna i destruktivna pogleda na svet.

Vi ste vernici hteli da na ovim forumu napravite nekakvu verničju idilu gde ćete moći do mile volje da lažete i obmanjujete jedni druge. A onda sam se pojavio ja. :D I pokvario sam vašu savršenu idilu.

Smešno mi je kada me vernici pitaju šta ti onda radiš na ovom forumu kao ateista?

Ja kao ateista dajem svoj mali doprinos u borbi protiv prevare zvana religija i teorije evolucije kao dva pogubna i destruktivna pogleda na svet.

Vi ste vernici hteli da na ovim forumu napravite nekakvu verničju idilu gde ćete moći do mile volje da lažete i obmanjujete jedni druge. A onda sam se pojavio ja. :D I pokvario sam vašu savršenu idilu.
Kao obozavalac Tora, germanskog boga
Onda kao ateista obozavalac nacistickog idola
Kad pogledas najbolji si bio kao pravoslavac

Crni Neco bolje da si obozavao Indiana Jones nego sto obozavas onog sto je kasnije umesto knjiga bacao ljude na lomacu :(
Posle toga ja sam počeo da istražujem istoriju, pročitao sam dosta o svim stranama u tom sukobu i saznao ko je bio ko i ko se za šta borio.
Mi smo isto bacali naše Turke janičare na lomaču. Nemci se nemaju čega srtideti.

Back