imaju oni neke merdevine kojima bi da se popnu na nebo, LESTVICE, a ne citaju da one nisu za ljude, vec za andjeleNi stepenice nam nisu potrebne. Samo skočimo sa zgrade
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaju oni neke merdevine kojima bi da se popnu na nebo, LESTVICE, a ne citaju da one nisu za ljude, vec za andjeleNi stepenice nam nisu potrebne. Samo skočimo sa zgrade
a pruga će sama da se izgradi, samo se pomolimo bogu on ko zlatna ribica stvori nam prugu.
od kad je sveta i veka lekari postoje kao i zemljoradnici.
tvojom logikom treba svi da sednemo na ledinu i izvoljevamo![]()
Svrha molitve, ponavljam je da izazve odredjenu emociju, koja je potrebna Bogu kao hrana.Pa koja je onda svrha molitve ?
coveku/zeni koji se mole. govorimo o monaskom putu. Ako hoces da se bavis intelektom onda vezbaj intelekt i obrati se loisukrsticu.Kome da izazove emociju ?
e pazi sluzi da spustis um u srce i da se desi magija. Zato te od toga odgovara Crkva da to ne radis nego je samo privilegija MO|;N|AH|ANisam zainteresovan za nikakav intelekt, samo me zanima cemu molitva ako se njome nista konkretno ne postize osim da tome koji se moli bude nekako psihicki lakse, da umisli da ce bog da mu uslisi neku od molitvi
ma jok, kad prepoznas magiju prestaje magija.Magija ne moze da se desi.
Moze samo slucajnost, kao sto ti napisah u drugoj temi kruna ili pismo

A najveci fazon je kad mi na terasi zasednu dvoje komunista, jedan mi psuje Bogorodicu a drugi Bogama jok, kad prepoznas magiju prestaje magija.
Tito je recimo stalno psovao Bogorodicu da bi sirio bogohuljenje medju narodom.
A j* te Bog je uzrecica komunista, ne slucajno. Sve je magija.
No kad to prepoznas onda ce i oni rado da LJUBE BOGA i da idu u crkvu![]()

pa to zeleo je da bude Bog. to je no no, sve se vraca sve se placai ziveo srecno skoro devet banki.
a cuj neces platiti ti za huljenje nego neko tamo. Bolest moze biti iz negative ali iz razloga da te ispravi u veri.Pa evo i ja zadjoh u zadnju dekadu zivota, hulim pa samo puca a 100 % sam zdrav, srecan, odlicno situiran, uspesan brak, srecna porodica i bukvalno sve mi ide od ruke.
a cuj neces platiti ti za huljenje nego neko tamo

neko tamo, "cudni su putevi Gospodnji".A ko ce platiti majke ti, mislis na potomstvo ?
neko tamo,
Pa neko moj ce sigurno u buducnosti biti bolestan, imati saobracajku ili neku nesrecu.
To se desavalo i desavace se
E pazi samo treba da se pokajes, dovoljnoPa vec sam ti rekao >
pa reko si da si hulioZa sta da se pokajem kad nista nikome lose nisam uradio, nikome nista nisam duzan.
Ako nisam pomogao odmogao sigurno nisam, za sta da se pokajem ?

Boga ne mozes da povredis. Ako si hulio da neko cuje, cuvaj se.Hulio da ali koga sam uvredio, zamisljenog boga.....
Nemam za sta da se kajem, odoh da spavam, laku noc legendo
pa ono stvari koje govoris sire se naokolo.Koga ?
onda ce vernici * eto , hulio na boga , eto mu sad*To su ti rekli u mesnoj zajenici
A ko ce platiti majke ti, mislis na potomstvo ?
Pa neko moj ce sigurno u buducnosti biti bolestan, imati saobracajku ili neku nesrecu.
To se desavalo i desavace se
Odgovor ti je u pitamju.samo me zanima cemu molitva ako se njome nista konkretno ne postize osim da tome koji se moli bude nekako psihicki lakse, da umisli da ce bog da mu uslisi neku od molitvi