- Poruka
- 89.439
Ou. Pa de to baš nađe, najteško..U ovom postu:
https://forum.krstarica.com/threads/dokazi-o-bogu.811963/post-41419345
se nalazi jedan duhovni opit. Sve sto sam rekao Banetu, izvrsi ti.

Jel ima nešto lakše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ou. Pa de to baš nađe, najteško..U ovom postu:
https://forum.krstarica.com/threads/dokazi-o-bogu.811963/post-41419345
se nalazi jedan duhovni opit. Sve sto sam rekao Banetu, izvrsi ti.

Voleo bi bar peti deo da budem kao on. A ne pričam ovo tek tako, čovek je zaista bio živi svetac, lični kontakt sam imao sa njim i sam sam se čudio da u prevelikoj gužvi dođem do njega i šta je tu bilo čudno. Kasnije kada sam vraćao film što se kaže, dakle gužva ko kad se lidl otvarao
samo sa osmehom nakon toga odma je seo u auto.Možda su i dinosaurusi bili tako pufnasti i medeni, a oni ih nacrtaliЈест ти ружан овај средњи зец, гдје га ископа?![]()

Ма тешко је првих 15-20 пута, послије буде лакше,Ou. Pa de to baš nađe, najteško..
Jel ima nešto lakše?
Eto. More ti se razdvojilo, kao Mojsiju.Voleo bi bar peti deo da budem kao on. A ne pričam ovo tek tako, čovek je zaista bio živi svetac, lični kontakt sam imao sa njim i sam sam se čudio da u prevelikoj gužvi dođem do njega i šta je tu bilo čudno. Kasnije kada sam vraćao film što se kaže, dakle gužva ko kad se lidl otvaraoja udaljen oko 50 metara i pomislim baš bi voleo da ga pitam bar kako je ali to je bilo nemoguće, međutim dešava se čudo koje i dan danas ne mogu da shvatim, gomila ljudi se razdvojila a meni put ka njemu slobodan i dođem do njega, pružim mu ruku a on nasmejao, ja ko tele ne znam ni kako sam došao do njega samo sam blenuo i poželeo mu srećan put a on meni onako prstom
samo sa osmehom nakon toga odma je seo u auto.
Pita me žena posle gde sam bio, reko pa da se pozdravim sa Pajom. Aj ne kaki, kako pored ovake gužve ko zna gde si se smucao.
Не пали више ватру, ако стнцо види ово, већ га узео на зуб због ходања по води, сад још раздвајање мора, ццц.Eto. More ti se razdvojilo, kao Mojsiju.
Kako nisi shvatio bre? Batine...
Do hodanja po vodi još nije stigao. Poslužio se trikom.Не пали више ватру, ако стнцо види ово, већ га узео на зуб због ходања по води, сад још раздвајање мора, ццц.
Па претпостављам да су и твоји упади у револверашким манирима слични, нпр.
Onog trenutka kada crkva izadje iz drzavnog budzeta i bude finansirana samo od njenih pratilaca a ne od svih gradjana ove drzave, i kada prestane sa nametanjem religije u skolama, i u drzavnom vrhu, i prestane sa koriscenjem njenih pristalica u politicke i slicne svrhe za ostvarivanje sopstvenih interesa na stetu drugih.
или
Шта мислиш да ли се вјерницима свиђа, кад се од пара којима они пуне буџет у земљи Србији финансирају "умјетници" који се изругују и изврћу истину на штету већинског народа. Како се већина народа изјашњава као вјерници, а мањи број као атеисти, шта мислиш да ли је сасвим у реду да се образовање сасвим прилагоди атеистичком моделу избацујући и онај један предмет, или ипак мислиш да можда и вјерници имају нека права, ако ни због чега другог, а оно бар због тога што они највише пуне буџет.
Можемо и историјски да зборимо, ко је ударио темеље државе, ко је једини био уз народ током петсто година окупације и очувао национални идентитет, те тако одиграо најзначајнију улогу у коначном ослобођењу, претпостављам да је то било "Удружење атеиста", не пљујеш ти само СПЦ, већ цијелу историју народа, али авај, не видиш то или нећеш да видиш.
Od straha smo zaboravili pitanje. Šta ste pitali?
Ma nije tesko uopste. Isto ko kad covek stane pred zenu i kaze joj da ima ljubavnicu. Laganica....Ou. Pa de to baš nađe, najteško..
Jel ima nešto lakše?
Do tad nisam pridavao značaj nekim čudnim pričama koje sam slušao ali od tad sa rezervom.Eto. More ti se razdvojilo, kao Mojsiju.
Kako nisi shvatio bre? Batine...
Rasturio bih vas ko bugarsku skupštinu.Bilo bi zanimljivo kad bi bratija ateisti pristali da zamenimo uloge na kratko. Da onako apologetski ustanu u odbranu svoje vere a mi im trazimo dokaze....
Jevreji su prosli kroz more Trske,Do hodanja po vodi još nije stigao. Poslužio se trikom.
A more je razdvojio i napravio put. Samo jednom jednostavnom željom duše.
Eto i to je duhovni opit.

Ne možeš da dobiješ konkretan odgovor zato što tvoja pitanja sadrže konstataciju koja je netačna. To bi bilo kao da ja tebe pitamPitanje je veoma jednostavno sumnjam da ce odgovor biti ako ga uopste bude (konkretan odgovor).
--Zbog cega religiozni ljudi odbacuju cinjenice a prihvataju pricu/veru/bajku kao cinjenice?
Ili slicno pitanje:
Zasto bi menjao istinu za laz?
Religija nije isto sto i vera, mislim da se ovo previse preplice da ljudi vise nisu ni svesni razlike.
Da, da.. sve kmečeći kako neko leči komplekse na tebi...Rasturio bih vas ko bugarsku skupštinu.
Ne možeš da dobiješ konkretan odgovor zato što tvoja pitanja sadrže konstataciju koja je netačna. To bi bilo kao da ja tebe pitam
Da li tvoja mama zna da si pede r?
Evo probaj da odeš u jerusalim i da nam kažeš s čime mažu bradu ovi ljudi da im se ne zapaliNego... Koslav ne dade odgovor za duhovne opite. Frfka, a?
To je kad ti je jezik brži od pameti.
A ja se ponadao dostojnim sagovornicima. Ovde svi zajedno ne mogu da sklope jednu logičnu rečenicu.
I glista te pitala konkretno pitanje pa izbegavaš da odgovoriš, zašto?Citirajte me i napisite koji deo je netacan i postavite dokaze, ne razumem zasto ovo vec niste uradili?
Kao sto sam vec i napisao:
skretanje sa teme, menjanje teme,....nepovezani odgovori, uvek kada nemate odgovor dajete bilo sta samo da skrenete sa postavljenog pitanja, zbog toga sam i napisao da zelim konkretan odgovor a ne bajke.
Koja je poenta zivota ako se plasite da mislite........
Dobro.Rasturio bih vas ko bugarsku skupštinu.
Citirajte me i napisite koji deo je netacan i postavite dokaze, ne razumem zasto ovo vec niste uradili?
Dobro.
Daj mi dokaz da Bog postoji?
Ne postroji objektivan dokaz da bog postoji.Dobro.
Daj mi dokaz da Bog postoji?
Ja ne znam kako ti ne znaš da mahanjem sveće oko brade i mahanje rukom preko sveće ne može da upali ni bradu, ni ruku.Evo probaj da odeš u jerusalim i da nam kažeš s čime mažu bradu ovi ljudi da im se ne zapali
Od 5min,30sek
Postoji.A subjektivan?