Razgovor sa ateistima

Iznenadila bi se, ali ova slika je zapravo odličan primer merenja.

Merenje je po definiciji samo numeričko upoređivanje srodnih kvaliteta dva objekta, tako da se iz ovog merenja vrlo lako može odrediti odnos zapisanih jedinica na sva tri metra.

Merenje je na primer ako ja utvrdim da sam visok 0.975 Aleksandra Vučića. Iz toga se čak i bez mog prisustva uz prisustvo Aleksandra Vučića može odrediti moja visina, što je cela poenta merenja.

Merenje je nešto lepo.

А тема је то да читамо твоје постове и слажемо се са тобом?

Ovo sam ja napisao:
Sa vasim novcem radite sta god zelite, ja bih da moj deo bude ulozen u zdravstvo i usmeren ka lecenju dece, umesto platama sarlatana i izgradnji verskih objekata, kupovina automobila i placanje vozaca za razvozenje prodavaca magle, dok deca od 2-3-10-16,... godina umiru jer drzava nema dovoljno novca da plati njihovo lecenje.......................... ako ovo nije razumno za vas onda nemamo o cemu da razgovaramo.

Ovo je vas odgovor:

Умиру они и много раније од 2 године, умиру и прије него што се роде, ваљда зато да се послије не мора плаћати њихово лијечење, а што је занимљиво на том путу ка смрти и прије него што су видјели сунце им несебично помаже један дио здравства, можда зато што није уложено довољно средстава.

Ovo ima smisla???

---Umiru deca i pre rodjenja ja sam samo navodio primere sto se tice godina,...

---Ovde optuzujete da lekari svesno ubijaju decu, DECU, sto je ozbiljna optuzba a da pritom ne postavite nijedan dokaz............
"ваљда зато да се послије не мора плаћати њихово лијечење"

---Ovaj psolednji deo da budem iskren nisam ni siguran o cemu se radi
" а што је занимљиво на том путу ка смрти и прије него што су видјели сунце им несебично помаже један дио здравства, можда зато што није уложено довољно средстава."

koji deo zdravstva? generalno nase kompletno zdravstvo je zapusteno tako da prakticno nigde nije ulozeno dovoljno sredstava.

Постојање Бога је доказано кроз духовне опите много пута од много различитих људи у протеклих 2000 година.
Тако да:
To što ti i slični tebi nisu upućeni, to znači da nećete da znate ništa o tome jer će to da vam poljulja temelje dogme u koju verujete.

Super.:bravo:
E a sad ajde nama neupućenima kaži i pokaži šta je to "duhovni opit".
Samo ne zavoravi - kada se ti obraćaš bogu to je molitva, kada se bog obraća tebi to je šiozfrenija.

Ovo sam ja napisao:

Ovo je vas odgovor:

Умиру они и много раније од 2 године, умиру и прије него што се роде, ваљда зато да се послије не мора плаћати њихово лијечење, а што је занимљиво на том путу ка смрти и прије него што су видјели сунце им несебично помаже један дио здравства, можда зато што није уложено довољно средстава.

Ovo ima smisla???

---Umiru deca i pre rodjenja ja sam samo navodio primere sto se tice godina,...

---Ovde optuzujete da lekari svesno ubijaju decu, DECU, sto je ozbiljna optuzba a da pritom ne postavite nijedan dokaz............
"ваљда зато да се послије не мора плаћати њихово лијечење"

---Ovaj psolednji deo da budem iskren nisam ni siguran o cemu se radi
" а што је занимљиво на том путу ка смрти и прије него што су видјели сунце им несебично помаже један дио здравства, можда зато што није уложено довољно средстава."

koji deo zdravstva? generalno nase kompletno zdravstvo je zapusteno tako da prakticno nigde nije ulozeno dovoljno sredstava.
Нисам ни очекивао да ћеш сконтати, ти си на ову тему дошао да пљујеш по СПЦ и глумиш неког хуманисту и моралисту, а не да дискутујеш на тему.
Јел знаш ти колико годишње има абортуса у Србији, по неким информацијама, процентуално у односу на број становника, први у европи, то је претпостављам за похвалу.

Šta je pojela maca jezik. Ajmo malo o tom "duhovnom opitu", to sam te pito.
Па можеш и ти пробати, ујутру уз кафу ексираш двије, три препеченице, затим понављаш оне мистичне ријечи:

Друже Тито, ми ти се кунемо,
да са твога пута не скренемо.

Мораш бити упоран и не одустајати, јавиће ти се маршал све у бијелом одијелу. Или се већ јавио:per:?

Back