Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Bitno da se kliberiš.Са чијом реалношћу, твојом?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitno da se kliberiš.Са чијом реалношћу, твојом?![]()
Iznenadila bi se, ali ova slika je zapravo odličan primer merenja.
Samo se ti umusi, ko prase kad piški. Tako ćeš izlgedati pametnije.Bitno da se kliberiš.

To što ti i slični tebi nisu upućeni, to znači da nećete da znate ništa o tome jer će to da vam poljulja temelje dogme u koju verujete.
To li je misija?Komendija je u tome što im ama baš ni malo ne ljulja temelje vere.
А тема је то да читамо твоје постове и слажемо се са тобом?
Sa vasim novcem radite sta god zelite, ja bih da moj deo bude ulozen u zdravstvo i usmeren ka lecenju dece, umesto platama sarlatana i izgradnji verskih objekata, kupovina automobila i placanje vozaca za razvozenje prodavaca magle, dok deca od 2-3-10-16,... godina umiru jer drzava nema dovoljno novca da plati njihovo lecenje.......................... ako ovo nije razumno za vas onda nemamo o cemu da razgovaramo.
Постојање Бога је доказано кроз духовне опите много пута од много различитих људи у протеклих 2000 година.
Тако да:
To što ti i slični tebi nisu upućeni, to znači da nećete da znate ništa o tome jer će to da vam poljulja temelje dogme u koju verujete.

Možda ti ne razumeš gde su temelji vere, pošto je ti nemaš, pa udaraš u pogrešno mesto.Komendija je u tome što im ama baš ni malo ne ljulja temelje vere.
To je samo u slučaju da obraćanje shvatiš veoma bukvalno.kada se bog obraća tebi to je šiozfrenija...
Нисам ни очекивао да ћеш сконтати, ти си на ову тему дошао да пљујеш по СПЦ и глумиш неког хуманисту и моралисту, а не да дискутујеш на тему.Ovo sam ja napisao:
Ovo je vas odgovor:
Умиру они и много раније од 2 године, умиру и прије него што се роде, ваљда зато да се послије не мора плаћати њихово лијечење, а што је занимљиво на том путу ка смрти и прије него што су видјели сунце им несебично помаже један дио здравства, можда зато што није уложено довољно средстава.
Ovo ima smisla???
---Umiru deca i pre rodjenja ja sam samo navodio primere sto se tice godina,...
---Ovde optuzujete da lekari svesno ubijaju decu, DECU, sto je ozbiljna optuzba a da pritom ne postavite nijedan dokaz............
"ваљда зато да се послије не мора плаћати њихово лијечење"
---Ovaj psolednji deo da budem iskren nisam ni siguran o cemu se radi
" а што је занимљиво на том путу ка смрти и прије него што су видјели сунце им несебично помаже један дио здравства, можда зато што није уложено довољно средстава."
koji deo zdravstva? generalno nase kompletno zdravstvo je zapusteno tako da prakticno nigde nije ulozeno dovoljno sredstava.
Poznato, daj nešto drugoSamo ne zavoravi - kada se ti obraćaš bogu to je molitva, kada se bog obraća tebi to je šiozfrenija
Poznato, daj nešto drugo
Ajmo malo mašte uključite
Ko jehovini svedoci ste
Стварно, чујеш ли ти неке гласове, шта нам друг Тито поручује у ова смутна временаSuper.
E a sad ajde nama neupućenima kaži i pokaži šta je to "duhovni opit".
Samo ne zavoravi - kada se ti obraćaš bogu to je molitva, kada se bog obraća tebi to je šiozfrenija.
Mene nisi i ne znam o čemu raspravljašŠta je pojela maca jezik. Ajmo malo o tom "duhovnom opitu", to sam te pito.
Znam ja nekoliko duhovnih opita...Šta je pojela maca jezik. Ajmo malo o tom "duhovnom opitu", to sam te pito.

Стварно, чујеш ли ти неке гласове, шта нам друг Тито поручује у ова смутна времена?
Koliko vas je tamo? Gužva, a?Ajmo o "duhovnom opitu". Ne brukajte se, pa tako je dokazano postojanje boga. Nije lepo da nam uskraćujete tako važnu stvar.
Mene nisi i ne znam o čemu raspravljaš
Pitaj mene!Moje izvinjenje. U pravu si. Al svejedno "duhovni opit" šta je to i kako se izvodi? Evo sad te pitam.
Ja ne znam, ne igram se sa duhovnim stvarima a i slabo stojim s tim. Iz logike zaključujem da postoji sila (bog) koja je stvorila sve živo a kako i zašto pojma nemam.Moje izvinjenje. U pravu si. Al svejedno "duhovni opit" šta je to i kako se izvodi? Evo sad te pitam.
Па можеш и ти пробати, ујутру уз кафу ексираш двије, три препеченице, затим понављаш оне мистичне ријечи:Šta je pojela maca jezik. Ajmo malo o tom "duhovnom opitu", to sam te pito.
?.Ja ne znam, ne igram se sa duhovnim stvarima a i slabo stojim s tim. Iz logike zaključujem da postoji sila (bog) koja je stvorila sve živo a kako i zašto pojma nemam.