ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Види се да ниси имала много посла са мајсторима у животу, ни око кола ни око стана....Što reče Kruela, praktično je da platiš nekoga ko se razume, a amatera pošalješ na pijacu, tamo ne može toliko štete da napravi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Види се да ниси имала много посла са мајсторима у животу, ни око кола ни око стана....Što reče Kruela, praktično je da platiš nekoga ko se razume, a amatera pošalješ na pijacu, tamo ne može toliko štete da napravi
E, znaš da ima molerska firma, u Kragujevcu ili Kraljevu, zaboravila sam, ali samo žene rade. Organizovale žene ekipu, registrovale firmu, gletuju u 16, i to kao imaju posla preko glave, jer se pročulo da dobro rade, a i ostave sve čisto na kraju, za razliku od muških majstoraHvali se time dok još možeš, i odatle ćemo vas isterati
![]()

E, znaš da ima molerska firma, u Kragujevcu ili Kraljevu, zaboravila sam, ali samo žene rade. Organizovale žene ekipu, registrovale firmu, gletuju u 16, i to kao imaju posla preko glave, jer se pročulo da dobro rade, a i ostave sve čisto na kraju, za razliku od muških majstora Hvali se time dok još možeš, i odatle ćemo vas isterati

Па ако спорије прогласиш за боље, онда ћеш ме и победити у трци на 100м...

U Rusiji iskljucivo zene rade molerske radove. Muskarci suvise piju pa su neprecizni i prljavi...hihihihi
Sto volim ove teme, slatko se ismejem.
Gde je onaj sto je na prethodnoj davao primere nesnalazenja kod eksplozije racunara. To je bio vrh....
Nadam se da mi nećeš kazati da je medved superiorniji od tebe zato što može
jednim udarcem da te odbaci 50 metara u daljinu

, тешко биох се усудио да седнем у свој ауто..Čekaj, da se vratim ja opet na dostojanstvo koje urušavate ovakvim izjavama...Muškarci su superiorniji jer ti možeš da istrčiš 100m pre zebre?
Još samo neko da mi nacrta zašto je tabananje bitno za opstanak i život, bilo šta bitno, i to danas?
Aj' ono nekada, bežalo se pred lavovima i raznim oštrozubima, pa je logično da je tabanjanje bilo na ceni...
А замишљам себе како довозим кола код аутомеханичарке, оставим га, и после сат времена долазим да га преузмем, брр, жмарци ми иду низ леђа,, тешко биох се усудио да седнем у свој ауто..

Pa to je tvoj problem.....
Kakve to veze ima sa ljudskim pravima?
А ко је тврдио да женама треба ускратити људска права?
ПА јесам ја некад тврдио да су мушкарци и медведи равноправни?

Ovaj...Па сигурно ми у кухињи не би пошло за руком то...
Али, хммм,да видимо, рецимо трка на 100 метара, или бенч прес, мртво дизање...
Затим, да не испаднем силеџија, принципи регулације угла претпаљења код бензинских мотора, да вас чујем девојке...![]()
Једноставно си сасвим погрешно разумела термин равноправност. Мушкарци и жене нису исти по конституцији, по физичким и психичким особинама, и све што треба урадити је признати те разлике и искористити предности једног и другог пола за напредак заједнице, како породичне тако и националне.Pa ravnopravnost se tice ljudskih prava, zasto mislis da imas veca prava, jer je neki primerak muskog roda automehanicar?
Ovaj...
Mogu da izguglam, ali... Šta je to benč pres? A šta je mrtvo dizanje?
I ovaj, kakve veze sa ravnopravnošću polova imaju principi regulacije ugla pretpaljenja kod benzinskih motora?????
Ne znam, moram li da odem do WC-a i hitno proverim da li sam zaista muško pošto nemam pojma o čemu kolega priča????
A što se kuhinje tiče... Jedna priča iz mog prvog braka.
Grejali smo se na drva, a i koristili smo taj isti smederevac za spremanje klope. Rekao sam svojoj tadašnjoj ženi da pristavi pasulj dok ja odem da nacepam drva. A ona će na to:
- Eh, šta ti izigravaš gazdu? Ti meni naređuješ da spremam ručak, a ti ideš da se zabavljaš sa drvima. Zar ne treba sve zajedno da radimo?
- Pa dobro... Hajde ja ću da pristavim pasulj, a ti idi pa se zabavi sa drvima...
I ona zaista ode. Kada sam sve sredio oko pasulja i ostavio ga da se "krčka" (oko pola sata) obratim pažnju da ne čujem sekiru i baš sam se uplašio da nije slučajno odletela neka cepanica i drmnula je u glavu ili ko zna šta je, počeo sam da psujem sebe što sam joj uopšte dozvolio da cepa drva, i pojurim prema šupi. Kad tamo, moja žena zabila sekiru u panj i pola sata je pokušavala da je iščupa kupajući se u znoju...

To što si ti u nečemu brži ne znači da si i superiorniji jer trku na 100 metara ću istrčati
i ja na svoje dve noge a ne na dlanovima ili jeziku što bi trebalo da znači da nam
je mentalni sklop identičan po pitanju svesti o pravilima.

Па чекај мало ти, а шта није ваљало у примеру замене гуме, кад сам њега поменуо, све сте скочиле као опарене...
(Esu li onda automehaničari i moleri superiorniji od vas koji samo mrljate i zbog toga ste šatro superiorniji od žena?)
Ovaj...
Mogu da izguglam, ali... Šta je to benč pres? A šta je mrtvo dizanje?
I ovaj, kakve veze sa ravnopravnošću polova imaju principi regulacije ugla pretpaljenja kod benzinskih motora?????
Možda bismo i radili da smo imali dve sekire...Cekaj, pa zar niste trebali oba zajedno da radite?![]()
Misliš da nema žena mašinskih inženjera?Вежбе снаге...
Може се десити да има мушкараца који не знају на којим принципима ради регулација угла претпаљења, али не може се десити да има жене која зна све о томе...
Pa ništa od toga ne valja, to i pričam.
Ako ste zbog toga superiorni, ako vam je to maximum vrednosti, onda ste, brate mili, nepotrebni. Pazmajketi, menjanje točka i gletovanje zidova su baš ključne veštine čije poznavanje još dodaje neka posebna prava. I superiornost (Esu li onda automehaničari i moleri superiorniji od vas koji samo mrljate i zbog toga ste šatro superiorniji od žena?)
Tačno bih se roknula da mi je vrhunac vrednosti koji ću da iznesem ovde kao argument superiornosti, recimo štrikanje

Једноставно си сасвим погрешно разумела термин равноправност. Мушкарци и жене нису исти по конституцији, по физичким и психичким особинама, и све што треба урадити је признати те разлике и искористити предности једног и другог пола за напредак заједнице, како породичне тако и националне.
Све друго је завлачење за Радан планину...