medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Pa jes, al aj im dokazi da od njih nikakve koristi![]()
Ma da, kad je trebalo da se izbuši rupa u zidu za kabl kablovske, jedan takav mi je burgijom od 5mm napravio rupu prečnika 15cm, korisno nema šta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jes, al aj im dokazi da od njih nikakve koristi![]()
Ma ajde boga ti, svi na rečima neki majstori, snagatori, avioni, kamioni.....a kad zatreba, ne mo'š naći muško ni ekser u zid da zakuca, a da ne odvali kvadrat maltera, a kamoli nešto drugo![]()
Ma da, kad je trebalo da se izbuši rupa u zidu za kabl kablovske, jedan takav mi je burgijom od 5mm napravio rupu prečnika 15cm, korisno nema šta![]()
Може и обрнуто, дај ти мени неки пример жене капетана брода, жеен на подморници, или жене рудара.
Pa dobro, ne zameri mu, nalego malo, nije svestan svoje snage....
Ko moj komsija...uzeo da mi rilja bastu i polomio asov...
Ali...trudio se....da ne gresim dusu...ipak smo pred Bogom svi jednaki......![]()
Poznato mi je. Ali mi je isto tako poznato da puno zena radja i posle 35 bez ikakvih problema. I opet ti ponavljam - zapocinjes temu o bioloskoj razlici medju polovima koja apsolutno nikakve veze nema sa ravnopravnoscu izmedju muskarca i zene kao ljudskih jedinki. I svi ostali primeri vezani za promenu tocka, secu drva, podizanje 250 kila itd. opet nemaju veze sa rodnom ravnopravnoscu - uzivanje jednakih ljudskih i zakonskih prava u drustvu bez obzira na rodnu, nacionalnu, versku, rasnu ili bilo koju drugu pripadnost. Mozda umes da zamenis tocak na autu, ali ti razumevanje misaonih koncepata i rezonovanje predstavlja ocigledan problem.
Zene ne leci komplekse, ona se menja u skladu sa vremenom, evoluira, napreduje, razvija svoje sposobnosti, jer sada to moze. E sad, to sto se nekima ne dopada promena, samo je njihov licni problem.
Podredjenost je biti materijalno zavisan od drugog. Podredjenost je nemati pravo odlucivanja u sopstvenom domu. Podredjenost je biti u bilo kom smislu stavljen u inferioran polozaj.
A ajде ти мало изађи из тих твојих мисаоних концепата и именица, спусти се на земљу, па ми дај неки опипљиви пример како замишљаш равноправност и једнакост, и шта то конкретно по теби значи, та твоја сува теорија и мисаони концепти немају никакву практичну ни употребну вредност, већ се сав твој концепт и схватање своди на неку имагинарну равноправност, у коју си сад убацила и концепт националне равноправности.
Устари то поређење је сасвим добро, као што нам намећу концепт равноправности полова, тако се исто земљи Србији намеће неки имагинран и ненормалан концепт националне равноправности, баналан пример је употреба језика мањина на путоказима, ја обиђох целу Немачку ономад, она пуна Турака, а нигде турског језика на путоказима. И у Француској сам био пар пута, ни тамо не видех ниједна други језик осим Француског.
Људи, опасуљимо се, постоји подела посла, подела одговорности, равноправности нема нигде, нити сам ја у фирми равноправан са директором, нити тако треба да буде, нити је жена равноправна са мном кад је у питању одржавање кола, нити ја са њом кад је у питању кухиња...
A da li bi prihvatio ovakav koncept...mi tebi kazemo...brate u pravu si... i zavrsimo pricu.....
Хаахаа, е па не мож' ни тако, сад нећу ни како ја 'оћу,![]()
Kolko se ovde džempera ištrikalo,možete da poklonite onoj ''Deci ulice''Pa dobro, ne zameri mu, nalego malo, nije svestan svoje snage....
Ko moj komsija...uzeo da mi rilja bastu i polomio asov...
Ali...trudio se....da ne gresim dusu...ipak smo pred Bogom svi jednaki......![]()
Kolko se ovde džempera ištrikalo,možete da poklonite onoj ''Deci ulice''
Није ни мени јасно у чему је ствар, и како то жене не умеју, чим нешто конкретно треба урадити, мрка капа што се жена тиче.
Не мора точак, ево нека заглави клип у кочионом цилиндру, а отворен пут, нигде никога, како би се ту једна жена снашла?
Или на пример, треба омалтерисати зид, извући ивице, па зтим све преглетовати, ошмирглати, па онда окречити. Како ми ли то урадила једна просечна жена у својој кући..?
Па кад сам дао баналан, користан и сасвим могућ пример потребе да се замени гума, испао сам пајсер, физикалац, простак, па рекох да мало поправим утисак са јачим стварима, а ти баш оде у крајност ***..
П.С. Разумем ја то, то је типична женска ирационалност и недостатак осећаја за практично...![]()
А-а, све штрик-штрик по тастатури...
Селила се једном једна форумашица, а једна друга јој дошла у помоћ...
Ајд што су саме попаковале, све, што су саме и пренеле масу ствари на сукама из једне у другу зграду (срећом, близу су зграде), него што им пало на памет и да одмах ту, у току селидбе, и реновирају намештај....па су ишмирглале високи сјај, изглетовале и префарбале ормане...раставиле друге плакаре на саставне делове, пренеле их..............али онда је зафалила бушилица да би се окачила два висећа дела кухиње......![]()
А бушилицом, као што је општепознато, може да рукује само неко са висуљком између ногу...за то је биолошки предодређен....
И тако - дођу двојица. Кукууу....прво су се најавили у једно време, а дошли много касније...али су дошли све машућих шака, без бушилице, да прво премере где треба да буше те фамозне рупе....па су онда мерили, премеравали једно три фртаља сата... Е, онда одоше по бушилицу.... Форумашице чекају ли чекају, цео посао стоји и чекају се та два ормарића.... Онда су се вратили и решили да почну тај надасве виокоумни и физички исцрпљујући посао...али се испоставило да немају бургију одговарајуће дебљине......Па су морали да обрну једно десетак бројева телефона сличних ''стручњака'' да би пронашли.... Е, кад су донели и бургије и избушили све....онда се испоставило да немају довољно типли....а како је већ било касно, пошто је цела операција бушења 4 рупе трајала неколико сати - отишли су уз чврсто обећање да ће навратити ''за који дан'' да заиста монтирају та два висећа ормарића...
Сва срећа што бар неко има смисао за практичност....иначе би овај свет отишао у фрчке!![]()
Може и обрнуто, дај ти мени неки пример жене капетана брода, жеен на подморници, или жене рудара.
Селила се једном једна форумашица, а једна друга јој дошла у помоћ...
Форумашице чекају ли чекају, цео посао стоји и чекају се та два ормарића.... Онда су се вратили и решили да почну тај надасве виокоумни и физички исцрпљујући посао...али се испоставило да немају бургију одговарајуће дебљине......Па су морали да обрну једно десетак бројева телефона сличних ''стручњака'' да би пронашли.... Е, кад су донели и бургије и избушили све....онда се испоставило да немају довољно типли....а како је већ било касно, пошто је цела операција бушења 4 рупе трајала неколико сати - отишли су уз чврсто обећање да ће навратити ''за који дан'' да заиста монтирају та два висећа ормарића...
Сва срећа што бар неко има смисао за практичност....иначе би овај свет отишао у фрчке!![]()
Може ли космонаута?
Мислим, није ваљда то нешто мање захтевно од капетана брода...
Дај ти мени доказ да постоје мушкарци ''кафе-куварице'', у супротном - испашће да су мушкарци биолошки инфериорнији јер нису спососбни да кувају кафу...те према томе треба да имају мања прва од жена!![]()
A ajде ти мало изађи из тих твојих мисаоних концепата и именица, спусти се на земљу, па ми дај неки опипљиви пример како замишљаш равноправност и једнакост, и шта то конкретно по теби значи, та твоја сува теорија и мисаони концепти немају никакву практичну ни употребну вредност, већ се сав твој концепт и схватање своди на неку имагинарну равноправност, у коју си сад убацила и концепт националне равноправности.
Устари то поређење је сасвим добро, као што нам намећу концепт равноправности полова, тако се исто земљи Србији намеће неки имагинран и ненормалан концепт националне равноправности, баналан пример је употреба језика мањина на путоказима, ја обиђох целу Немачку ономад, она пуна Турака, а нигде турског језика на путоказима. И у Француској сам био пар пута, ни тамо не видех ниједна други језик осим Француског.
Људи, опасуљимо се, постоји подела посла, подела одговорности, равноправности нема нигде, нити сам ја у фирми равноправан са директором, нити тако треба да буде, нити је жена равноправна са мном кад је у питању одржавање кола, нити ја са њом кад је у питању кухиња...
To mora da su bile neke jako RUZNE FORUMASICE....?![]()
Докажи!Evo, ja sam primer coveka koji zna da kuva kafu!
Verovala ili ne - mojoj (bivsoj) zeni sam DVADESET DEBELIH GODINA SVAKO JUTRO NOSIO KAFU U KREVET!
Ona meni nije NI JEDAN JEDINI PUT skuvala kafu!
Neko ce misliti da je laz...Preterivanje....Ali nije.....ISTINA JE!
Докажи!
Ето, дај линк где се тражи кафе куварица мушког пола - и признаћу да нисте инфериорни!![]()