ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Kakve veze predbracni ugovor ima sa tradicionalnim vrednostima? Ili je to tvoje vidjenje uredjenja sveta, koje podvodis pod tradiciju nase propadajuce nacije?
Jako nepravedan zivot, nema mogucnost da igra u NBA... Ah, zaista je nepravedno ako zbog toga nema prava ni na zivot, rad, obrazovanje, zaposlenje i posedovanje imovine.
A koga ti zalis ili ne to nije predmet ove teme niti ravnopravnosti
Па неко помену овде градњу куће, као да се кућа не може купити, као сад чекаће неко да се кућа изгради, па онда венчање... Мислим такво залажење у детаље да те мука ухвати. Ја сам само говорио о принципу, да је презиме, као и остало, ствар договора, и да данас постоје и законски основи који олакшавају све врсте договора.
А што с етиче традиционалног, некада је био обичај да жена дође у кућу младожење, зато се и каже да се уда, и да преузме мужевљево презиме, које и деца треба да носе.
Уопште, код Аријаца се сматра да деца детерминишуће гене добијају од оца, нацију, род итд, а код Јевреја нпр. се сматра да је мајка та која даје детерминишуће гене...
А неправедно или не, неки кепец се од кошарке неће леба најести, и то је чињеница, као што је чињеница да се просечна жена неће навозати колима ако сама мења гуме (мислим гуме на колима, да не буде забуне)