- Poruka
- 63.764
Табе, не лупај. Написала сам тачно оно што сам мислила, нема потребе да тумачиш моје речи.drugim recima je htela da kaze da ne mogu biti ravnopravne jer nemaju snage da nose alat na sprat ili kad treba da se plati racun u restoranu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Табе, не лупај. Написала сам тачно оно што сам мислила, нема потребе да тумачиш моје речи.drugim recima je htela da kaze da ne mogu biti ravnopravne jer nemaju snage da nose alat na sprat ili kad treba da se plati racun u restoranu![]()
Do sada nije bilo zalbi, cak naprotiv.Šta će mu alat ako ne zna zanat?![]()
Iz ravnopravnih mogućnosti svako bira ono što mu odgovara, šta je tu neobično.zato su zene pametniji pol.![]()
ma ja se zezam, nemoj se srditiТабе, не лупај. Написала сам тачно оно што сам мислила, нема потребе да тумачиш моје речи.
Xoxoox ni to ne donosis jer si ko musko pa nista neces dobiti
da li je ravnopravnost ako muskarac kaze da nece da radi kucne poslove?Iz ravnopravnih mogućnosti svako bira ono što mu odgovara, šta je tu neobično.
)
Evo ruke...Ja sam žena i to donosim za sto, a on donosi sve ostalo
Meni je to 100% ravnopravno.
da mlatara i pravi se vazanŠta će mu alat ako ne zna zanat?![]()
Ево, ми смо се разумели.Ne treba mi tvoj prevod. Pricamo o ravnopravnosti. Ako hocete da budete ravnopravne onda vucite i alat.
jbg onda se ti porodiNe treba mi tvoj prevod. Pricamo o ravnopravnosti. Ako hocete da budete ravnopravne onda vucite i alat.
Nisam primetio nista slicno, osim da se dodatno preznojavas i ovlazis kad te citiram+povisen pritisakKo je kao muško?
To što sam beskonačno bolja od tebe i što te gazim u svakoj prilici koja mi se ukaže (a to nije teško) je najženstvenija stvar na svetu
i ja volim na trpezarisjkom stoluJa sam žena i to donosim za sto, a on donosi sve ostalo
Gde smem, da me banišeš odma.dobro ne rece
evo kure![]()
Кућни послови су ствар договора. Не падне ни мени круна с главе кад донесем џак пелета из гараже, ни мужу кад спреми ручак.da li je ravnopravnost ako muskarac kaze da nece da radi kucne poslove?
Dokolenko?da mlatara i pravi se vazan![]()
Nisam primetio nista slicno, osim da se dodatno preznojavas i ovlazis kad te citiram+povisen pritisak
a jes..bas te ne voleGde smem, da me banišeš odma.
Vidiš da se digla i kuka i motika i kuso i repato...
Nikog još nisam uvredio....a žele tako jako da izvuku sve najgore iz mene.
Kakve veze ima zakonska ravnopravnost i njeno poštovanje i primena (ravno pravno= jednaka prava) sa ličnim dogovorom između dvoje ko će šta da radi.da li je ravnopravnost ako muskarac kaze da nece da radi kucne poslove?
mnogi su dokolenci, ali samo je neko prekolenkoDokolenko?![]()
Нека остане тако. Нема ни потребе за вређањем.Gde smem, da me banišeš odma.
Vidiš da se digla i kuka i motika i kuso i repato...
Nikog još nisam uvredio....a žele tako jako da izvuku sve najgore iz mene.
Tacno! Svako od nas doprinosi onoliko koliko moze da doprinese.Ево, ми смо се разумели.
Нико не пориче да су мушкарци јачи, за мене равноправност значи оно што сада имамо. Могућност да се школујемо, радимо посао који одаберемо, лечимо се, гласамо...имали смо већ теме о феминизму и ја сам писала да не знам која је тренутно идеја феминизма, али ово и није тема о томе.
bas nikakveKakve veze ima zakonska ravnopravnost i njeno poštovanje i primena (ravno pravno= jednaka prava) sa ličnim dogovorom između dvoje ko će šta da radi.
To je za biznis odlično.a jes..bas te ne vole![]()