- Poruka
- 131.634
zato su zene pametniji pol.Da, uzimamo ravnopravnost u onom što nam odgovara.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato su zene pametniji pol.Da, uzimamo ravnopravnost u onom što nam odgovara.
Hoce to ali u svetu sponzorisanja.Da, uzimamo ravnopravnost u onom što nam odgovara.
Žene su lukavije, pametnije, inteligentnije, intuitivnije.zato su zene pametniji pol.![]()
Pa zar to nije povezano?ne, nego sto muskarci cesto vise razmisljaju donjom glavom![]()
ovo zavisi od muskarca.Kontrolira tebe i tvoje vrijeme,
Budeš joj uvjek tu dostupan za sve...
I ja tako mislim, al ne misle svi tako. Ženama hormoni rade ringišpil svakogjer ja ove druge ne smatram polovima nego modernim izmisljotinama..kako ces se ti licno osecati to je tvoja privatna stvar ali fiziologija ti je ili muska ili zenska.
Da, bolje je odmah da pukne, dok je čovek mlađi, nego srednje god...ima se vremena za novi početak.ovo zavisi od muskarca.
radi se o tome da mnogi pristaju na ovo jer se plase da ih ne ostave.
a to je pogresan pristup jer ako ce zbog toga tako lako da te ostavi onda je sa tobom iz interesa a ne ljubavi i slobodno treba da te ostavi.
odlicna ideja za temu..kad stignes potrazi.I ja tako mislim, al ne misle svi tako. Ženama hormoni rade ringišpil svakog
meseca. Kako bih sve trebala da se izjasnim u toku jednog meseca, Boga
pitaj..
Baš htedoh pre neki dan da otvorim temu na Psihologiji, al me mrzi da tražim
spisak svih rodova. Ne znam da li negde i postoji dobar prevod..
Nemoj da se trudis. Ravnopravnost polova ne postoji.I ja tako mislim, al ne misle svi tako. Ženama hormoni rade ringišpil svakog
meseca. Kako bih sve trebala da se izjasnim u toku jednog meseca, Boga
pitaj..
Baš htedoh pre neki dan da otvorim temu na Psihologiji, al me mrzi da tražim
spisak svih rodova. Ne znam da li negde i postoji dobar prevod..
Ум царује...знаш већ како то иде.A i ti bi mogla da poneses kutiju sa alatom. Osmi sprat, jbg. ne radi lift.
Можете, само вас је срамота. Жена роди и оде да ради, ти узмеш породиљско и останеш да чуваш бебу.ovo sa porodiljskim mi je zanimljivo![]()
moram da nadjem neku trudnu da odem na porodiljskoМожете, само вас је срамота. Жена роди и оде да ради, ти узмеш породиљско и останеш да чуваш бебу.
А у последње време читам да и мушкарци рађају, модерна времена...
Е, ако нађеш јави како иде чување бебе...moram da nadjem neku trudnu da odem na porodiljsko![]()
Um? Zar necete ravnopravnost?Ум царује...знаш већ како то иде.
Ниси схватио. Носи ти алат на 8. спрат.Um? Zar necete ravnopravnost?
Svakako da sam shvatio. Opet pitam, zar necete da budete ravnopravne ili je ravnopravnost samo po potrebi?Ниси схватио. Носи ти алат на 8. спрат.
nosi on svoj alat i na 20 sprat ako treba..prosto se ne odvaja od njegaНиси схватио. Носи ти алат на 8. спрат.
drugim recima je htela da kaze da ne mogu biti ravnopravne jer nemaju snage da nose alat na sprat ili kad treba da se plati racun u restoranuSvakako da sam shvatio. Opet pitam, zar necete da budete ravnopravne ili je ravnopravnost samo po potrebi?
Šta će mu alat ako ne zna zanat?nosi on svoj alat i na 20 sprat ako treba..prosto se ne odvaja od njega![]()
Svakako da nosim svoj alat sa sobom i da se ne odvajam od njega. Posebno ga koristim kada su potrebne popravke kod feministkinja. Do sad nije bilo zalbi.nosi on svoj alat i na 20 sprat ako treba..prosto se ne odvaja od njega![]()
Ne treba mi tvoj prevod. Pricamo o ravnopravnosti. Ako hocete da budete ravnopravne onda vucite i alat.drugim recima je htela da kaze da ne mogu biti ravnopravne jer nemaju snage da nose alat na sprat ili kad treba da se plati racun u restoranu![]()