Ravnopravnost polova

drugim recima je htela da kaze da ne mogu biti ravnopravne jer nemaju snage da nose alat na sprat ili kad treba da se plati racun u restoranu :kez:
Табе, не лупај. Написала сам тачно оно што сам мислила, нема потребе да тумачиш моје речи.

U vezi ravnopravnosti polova, ja bih uvijek prepustila muškarcu da podigne vreću brašna i priznala da ipak nismo potpuno ravnopravni.
Njegova prava su veća.
😊

Ne treba mi tvoj prevod. Pricamo o ravnopravnosti. Ako hocete da budete ravnopravne onda vucite i alat.
Ево, ми смо се разумели.
Нико не пориче да су мушкарци јачи, за мене равноправност значи оно што сада имамо. Могућност да се школујемо, радимо посао који одаберемо, лечимо се, гласамо...имали смо већ теме о феминизму и ја сам писала да не знам која је тренутно идеја феминизма, али ово и није тема о томе.

Ево, ми смо се разумели.
Нико не пориче да су мушкарци јачи, за мене равноправност значи оно што сада имамо. Могућност да се школујемо, радимо посао који одаберемо, лечимо се, гласамо...имали смо већ теме о феминизму и ја сам писала да не знам која је тренутно идеја феминизма, али ово и није тема о томе.
Tacno! Svako od nas doprinosi onoliko koliko moze da doprinese.

Kakve veze ima zakonska ravnopravnost i njeno poštovanje i primena (ravno pravno= jednaka prava) sa ličnim dogovorom između dvoje ko će šta da radi.
bas nikakve :D

ali sta znaci zakonska ravnopravnost?

na primer broj zena u firmi.
da li to znaci da treba zaposliti zenu jer je zena iako je neki muskarac kvalifikovaniji od nje?

ulazimo na teren pozitivne diskriminacije i to je bas onako..zahebana prica.

veruj mi jako je dobro znam jer sam do grla u prici oko diskriminacije osoba sa invaliditetom.

Back