gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Neću više, ne bih ni spomenuo...
...samo se kolegica razmahala.
Pa da dopunim njen opus i habitus.
Ne budi ljubomoran što sam ja opsednuta svojim mužem
Nisam ja kriva što sam opsednuta, nego on što je savršen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću više, ne bih ni spomenuo...
...samo se kolegica razmahala.
Pa da dopunim njen opus i habitus.
Zavidim vam, FULL MAX.Ne budi ljubomoran što sam ja opsednuta svojim mužem
I treba da budes opsednuta. Neko drugi verovatno ne bi bio takav.Ne budi ljubomoran što sam ja opsednuta svojim mužem
Tražim vas u bespućima svemrežja.Eto, žene, kad nađete savršenog muža...
Napisala bih sad knjigu 'Kako i Vi da imate muža kao što je @sir patula', ali to bi bila prevara, jer ih nema više od 0.3% u ukupnoj populaciji, tako da verovatno nećete uspeti
То и кажем. Нисам кивна јер немам разлога да будем. Нама и генерацијама које долазе је све то већ омогућено.Mina pusti ranija vremena, bilo pa proslo. Ti si mozda kivna na vreme i razmisljanja od pre 20-30 godina. Danas je drugacije. Ja sam po struci avio mehanicar (u penziji) i pre 20 godina je bilo nezamislivo da vidis zenu avio mehanicara ili ti po danasnjem aviomehanicarku. Danas rade u svim avio kompanijama.
То нисам ја написала.Pa cekaj malo. Ti si napisala da ne drzis serpu. Kako onda kuvas ono ostalo?
Ја не видим обрисане коментаре. Шта је обрисано?Evo moderator je poceo da brise komentare.
Zene, uzivajte u .......... ravnopravnosti. Bar u vasim glavama.
U redu je.Ја не видим обрисане коментаре. Шта је обрисано?
Вратила сам се до 1.стране, тамо јесу брисани непримерени коментари. Нема потребе да се иде ђоном, мислим да смо неке ствари разјаснили кад смо сви мало спустили лопту.U redu je.
Tražim vas u bespućima svemrežja.
Vi ste ta, izabrana...žena nad ženama.
Savršenstvo, fascinacija....fikcija.
Da li zene u ravnopravnosti polova uzimaju ravnopravnost samo u onome sta im odgovara ?
Matrijarhat je....ljepo je da vladaju nad nama i da nas vode do LJUBAVI i slobode.
Pitanje ravnopravnosti ili jednakost muškaraca i žena trebalo bi posmatrati iz jednog drugog ugla.da li je ravnopravnost ako muskarac kaze da nece da radi kucne poslove?
I kako se @sirpatula oseca kao tvoja najbolja drugaricaNe ljubomoriši. Da bi imao ovako nešto, moraš da budeš @sir patula, a to je ekstremno teško do nemoguće
Više sreće u sledećoj inkarnaciji.
U sve mi dirajte kolega osim u ova 2 zaljubljena golubčićaI kako se @sirpatula oseca kao tvoja najbolja drugarica
I kako se @sirpatula oseca kao tvoja najbolja drugarica
Zaboravili ste reći genioznu stvarPa ne znam, nisam udata za svoje drugarice
A i nemam drugarice od 194 cm
Deda, sprcao si tolike godine a da ne znas ni sta je zena. Kakvog smisla tek ima da ti objasnim kako je kad te gleda zena poput nje.Dobro on ce nam reci kako je kad te zena gleda kao bff
Uvuko si se do peta al neshDeda, sprcao si tolike godine a da ne znas ni sta je zena. Kakvog smisla tek ima da ti objasnim kako je kad te gleda zena poput nje.
Zaboravili ste reći genioznu stvar
"čistog savršenstva".
Što me uvjerava u nakani da Vas pozovem u SPA, jer se dramatično hladite prema štovanom @sir patula
Možda i njemu da uplatim SPA, tjedan dana...samo da li da bude u istoj ili...
Deda, nije jasno sta zelis reci. Trebaju ti one asistivne tehnologije pomocu kojih dementni ljudi mogu da se izrazavajuUvuko si se do peta al nesh
Оставите другове и другарице на миру, вратите се на тему.