- Poruka
- 128.248
Da li zene u ravnopravnosti polova uzimaju ravnopravnost samo u onome sta im odgovara ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, uzimamo ravnopravnost u onom što nam odgovara.Da li zene u ravnopravnosti polova uzimaju ravnopravnost samo u onome sta im odgovara ?
Koliko se rodova namnožilo i svi traže ravnopravnost, a ti si se na ženeDa li zene u ravnopravnosti polova uzimaju ravnopravnost samo u onome sta im odgovara ?
Па не...равноправни сте сада и ви. Имате право да перете судове, узмете породиљско, кувате ручак. Ништа вам не ускраћујемо.Da li zene u ravnopravnosti polova uzimaju ravnopravnost samo u onome sta im odgovara ?
Da zvocamo kada smo u PMS-u?Па не...равноправни сте сада и ви. Имате право да перете судове, узмете породиљско, кувате ручак. Ништа вам не ускраћујемо.
Naravno.Opšte poznata stvar.Da li zene u ravnopravnosti polova uzimaju ravnopravnost samo u onome sta im odgovara ?
Glavni arhivator.Izgleda da mu je neko podmetnuo tablete testosterona pa se ohrabrio malo.jel to neko čačka mečku pod prečku?
Биолошке разлике морају да постоје...мада, у последње време и то бришу.Da zvocamo kada smo u PMS-u?![]()
Svakako.Da li zene u ravnopravnosti polova uzimaju ravnopravnost samo u onome sta im odgovara ?
A i ti bi mogla da poneses kutiju sa alatom. Osmi sprat, jbg. ne radi lift.Па не...равноправни сте сада и ви. Имате право да перете судове, узмете породиљско, кувате ручак. Ништа вам не ускраћујемо.
Matrijarhat je....ljepo je da vladaju nad nama i da nas vode do LJUBAVI i slobode.
Dobro je ja pomislila samo te religija zanima kad ono i zeneDa li zene u ravnopravnosti polova uzimaju ravnopravnost samo u onome sta im odgovara ?
e, i ja mislim isto..Da, uzimamo ravnopravnost u onom što nam odgovara.
to rade i muskarci i zeneDa li zene u ravnopravnosti polova uzimaju ravnopravnost samo u onome sta im odgovara ?
XMi smo natjerane da budemo ravnopravne jer su današnji muškarci nesposobni da budu pravi muškarci, mi bi radije da je drugačije![]()
ja sam multitaskingDobro je ja pomislila samo te religija zanima kad ono i zene![]()
ovo sa porodiljskim mi je zanimljivoПа не...равноправни сте сада и ви. Имате право да перете судове, узмете породиљско, кувате ручак. Ништа вам не ускраћујемо.
jer ja ove druge ne smatram polovima nego modernim izmisljotinama..kako ces se ti licno osecati to je tvoja privatna stvar ali fiziologija ti je ili muska ili zenska.Koliko se rodova namnožilo i svi traže ravnopravnost, a ti si se na žene
navrzo.
![]()