RAT : )

A zasto djavolini dupe zvace gace :?: Da nije to zbog zato sto pojede 50 paprika na razne nacine dnevno :?:
33.gif
33.gif
33.gif

Mislim da niko ne poznaje Lanu i Jelenu toliko dobro, kao shto ih poznajem ja...ovaj rat koji vode ima svoju istoriju, koju Vam danas predstavljam...

Prvo...upoznajte aktere moje priche...Jelenu, mladu Valjevku, studentkinju jednog od beogradskih fakulteta, odluchnu i ratobornu damu...

163179djavolina.jpg

Upoznajte i Lanu, mladu Nishlijku, takodje studentkinju jednog od beogradskih fakulteta, vrlo sharmantnu i prichljivu devojku....

163179djavolina.jpg

(primecujete izvesnu slichnost?)

Devojke se, iako rodjene u razlichitim gradovima, poznaju josh od "malih nogu". Chak ni daljina nije mogla da sprechi jedno tako chvrsto i duboko prijateljstvo kao shto je bilo njihovo...Zajedno su se igrale:

567599odrasle_zajedno.jpg

Zajedno uzivale u radostima sporta, rekreacije i zdravog zivota:

539796vozile_bicikl.jpg

Zajedno posecivale chasove plesa, uchile korake najpoznatijih svetskih nacionalnih plesova, verujuci kako ce to sve doprineti josh dubljoj vezi izmedju njih dve:

293962ishle_zajedno_na_ples.jpg

Zajedno imale uzasno veliki broj prijatelja, poznanika, drugova i drugarica, sa kojima su provodile prijatna popodneva posle shkole:

448203mnogo_prijatelja.jpg

Slavile novogodishnje praznike zajedno, zajedno se prezderavale na bogatim maminim trpezama koje su posecivale kada su odlazile jedna drugoj u posetu:

244665slavile_nove_godine.jpg

Jednom rechju....volele se bre:

147153volele_se_bre.jpg

Ali, sve shto je lepo ima i svoj kraj...doshlo je tinejdzersko doba, momci su pocheli da se pojavljuju i dve drugarice su to sa uzivanjem uredno belezile u svoje dnevnike ("Jao shto je sladak onaj Marko....divan li je onaj Djura....a jesi videla kako me je shmekao u diskoteci...ma videla sam slatka moja..."):

447530poceli_su_momci.jpg

Jelena, buduci da je malko starija i odluchnija, prva je pronashla dechka i uzasno se zaljubila...Znate kako to vec ide: mlado, ludo, ume da se shminka, slepo kod ochiju...dechko je bio dobrica, ali nekako...ne bash po Jeleninim kriterijumima, ali ljubav je slepa:

467672djavolinin_dechko.jpg

Kako to vec ide, Jelena se nije "skidala" sa svih mogucih nachina komunikacije sa svojim dechkom, potpuno zapostavivshi Lanu:

130819naravno_sms.jpg

Lana to nije mogla da podnese...zar jedno tako iskreno i toplo prijateljstvo da rasturi neki, neki, neki...prasac debeli !!!! (mislila je Lana). Razbolela se od tuge:

313182lana_se_razbolela.jpg

Danima je tugovala za svojom prijateljicom, koja je se vishe nije ni secala...Lana je prestala da jede, pa da spava, pa je na nagovor roditelja ipak malo pochela da jede, pa pokvarila stomak....sve zbog te proklete Jelene!!!!

121594lana_se_potresla.jpg

Lana je proshla kroz pakao...zarekla se da vishe nikada nece biti nekome tako privrzena kao Jeleni (koja se i dalje zabavaljala s prascem). Svoje srce je zatvorila i posvetila se svojim talentima. Otkrila je da joj od ruke ide...briga o drugima! Posle vishegodishnjeg obuchavanja, Lana je danas priznati i poznati telohranitelj vrlo vazne svetske lichnosti. Radi pod drugim imenom i promenjenim fizichkim izgledom...totalna promena zivota...sve zbog Jelene!!

849444danas_lana.jpg

Jelena se razishla s prascem, zavrshila fakultet, udala se...odala se jelu i picu, dane provodi pored kompjutera (njene jedine i iskrene radosti), chatujuci i pomazuci drugim korisnicima. Mnogo ne izlazi napolje, jer muz vishe ne moze da je nosi (to shto je preneo preko praga je bilo jedino), ne vidja se s ljudima i tuguje za Lanom...

777217danas_djavolina.jpg

Iskreno se nadam da ce se jednog dana sresti i ponovo zavoleti....

Film je dramaturshki potpuno zaokruzen, glavna heroina nadahnuta u sopstvenoj ulozi sebe, fotografija odlichna, a o montazi i da ne govorimo. Dakle, sve pohvale nadahnutoj mladoj rediteljki sa zeljom da... O chemu ja uopshte pishem!?

black-devil:
Lano nemoj da lazes sad za paprike, kad sam te videla pre neki dan u njivi kako beres paprike:)))
A jel si me videla zato sto si PROFIGOVANA pa si se sunjala i ulovila me u kradji (samo sam htela djavolini da naberem paprike za rucak, bila je mnogo gladna) :roll:

Dr.All:
Cakana_:
Srce ja bi da ti procitash knjigu :lol: ..i bog stvori taNaNu :twisted: ...A posle sve zelje i cestitke.. :arrow:

Prochitao sam ja tebe odavno...
ali nesmem da se volim sa tobom
ovde che da me iskida Lana :P
nesmem posle za nish ! :(

Ooooo da, kad mi budes dosao u Nish, svasta ce da bude.Odoh sad da ti podgrejem mleko, ohladilo se a deca ne smeju da piju hladno. I ne skreci vise sa teme! /me besna na Alexu
34.gif
34.gif
34.gif

Cako reko sam ti da mozemo samo na pvt da se ljubimo
ovde nesamemo zbog ^LaNa^ eto sada sam najebao :(
moram celi autobos da nagovirom da me brane jel ja se plashim da sidjem u nish bwe :( che da mi bude kuku lele mene ! :)

Dr.All:
Cako reko sam ti da mozemo samo na pvt da se ljubimo
ovde nesamemo zbog ^LaNa^ eto sada sam * :(
moram celi autobos da nagovirom da me brane jel ja se plashim da sidjem u nish bwe :( che da mi bude kuku lele mene ! :)
Jao bre Alexa...kad ces ti blago teta Lani da naucis da pises :?: Sve se nadam da ce od tebe postati nesto al' sam u gadnoj zabludi izgleda :roll:

Dr.All:
^LaNa^:
Cakana_:
:roll: lane moje ja bi mu zabranila da kuca sa odraslima ..Hahahahahahah :twisted:
Hahahahahahaha u pravu si Cako, kad nauci da kuca i kad poraste neka nam se javi :lol:

Nesmem da kazem nishta...Ostao sam bez komentara...
Tako da ono ovo :?:

Log sa Alexom (msn)
Lana says:
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?p=654987#654987
Lana says:
AHAHAHAHAHAH
AleXa says:
:(
Lana says:
ZABRANJUJEM TI DA ODGOVORIS!
AleXa says:
:P

To je zbog zato, i to se zove ReSpEcT prema starijima. :wink:

Hahahahhahhahahaha....joj narode, umro sam od smeha gledajuci i citajuci vesto osmisljenu zivotnu pricu u reziji Guardian_Girl. Mala je stvarno, ali nevidjeno...talentovana:) Sasvim je moguce da je RAT i poceo zbog ljubomorne prirode nase Lanice:) Ali, sta reci...Ljubomora cini cuda, a zivot ih zacinjava neugodnostima:P Djavolina, ocekujem da ces udariti onako kako znas...i to sve:)

Back