RAT : )

Nemanja:
MISLIM STVARNO SVE CU DA JOJ PRENESEM !
SRAM VAS BILO I VI STE DRUGARI neki A OVDEE JOJ IZA LEDJA>>>>>>>>
Nemanja pa znas da si ti koza nad kozama kozastim i sto se sad nerviras, pa koze pasu travu, ne komentarisu na forumima...Lepo se uhvatite ti i tvoja drugarica za rucice i pravac u njeno rodno selo da ti pokaze sta koze rade i taman da te izmuze za onaj dijamantski prsten od sitnih 1.500 $
24.gif

Najpre poz svima :D pa da krenemo
Woooooooooowwww kako dooobru guzu ima djavolinaaaaaaa...znachi 10-ka :lol:
A sto se tiche GG -ine (dal se ovako kazhe majku mu :) )priche u pravu je Lana morash bre da birash drushtvo na ide vako :pp
I da umalo da zaboravim Lana pogreshila onaj receptsem ovoga :
SASTOJCI:
1 tona crvenih suvih paprika
5759494 grama otrovnih pecuraka
1769 šoljica zabljeg izmeta
57 glavica crnog luka
18 litra prokuvanog misomora
683 šoljica ulja
peršunov list
biber, so

ide josh i 346 grama barenih kriltza polarnog slepog misha, sa dodatkom majcine dushice (49 grama aproksimativno ), kao i leva noga ajzerbedzanskog tetreba (muzjaka, nikako zenke )
i tako ... toliko od mene

Izvini marvine, izgleda da nisam lepo prepisala recept...U svakom slucaju ne moze da skodi, a kad ne skodi znaci da koristi...I sad ne znam zasto sam vam sve ovo ispricala...Dakle, prijatna vecera djavolini!
3.gif

Epa znachi Lanche glavni negativac ovde :?: Pa shta drugo ochekivati od nje,ali pazi se slatka moja negativci uvek ginu na kraju :? Josh kao shto iz prilozenog vidimo da djavolina ima dobar kapacitet guzova...bitje to zanimljivo... :shock:

L_E_N_A_:
Epa znachi Lanche glavni negativac ovde :?: Pa shta drugo ochekivati od nje,ali pazi se slatka moja negativci uvek ginu na kraju :? Josh kao shto iz prilozenog vidimo da djavolina ima dobar kapacitet guzova...bitje to zanimljivo... :shock:
Kako bre ja glavni negativac ovde, kako li si to skontala ccc :roll:

E ovako:
Postovani korisnici PIK-a koji ste ovde pokazali maksimalnu zluradost ocekujte kick ban by djavolina. Sto znaci, slobodno kucajte /part #kanal kad me vidite:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lana, pa tebi treba armija sa PIK-a da bi ratovala samnom? NIshka gerilaaaaaaaa hahahahahahahah
Pitam se samo kako ces sad da ih otkacis sa privat-a?
xaxaaxaxxaxaxaxaaxaxa

Dalje, Nemanja druze moj, rekla sam ti dobices veliko parce torte od jagoda :)))))
Kumo, prava si:) Zato mi i jesi kuma :*******

A sad da pokazemo kako je sve pocelo i da objasnimo poreklo Laninog humora, buahahahaa :

Smarajuci se sa svojim novim deckom.....

1974305756414016fbe84bf687610611.jpg

Zlogi- Lana kad ce rucak?
Lana- zvak zvak zvak..... m?
Zlogi- Zenska glavo gladan sam!
Lana- pljuc!

Odlucila je da me napadne :)

post-36-1094799472.jpg

Niski odred zena na celu sa Lanom je spreman da se suoci sa unikatnom :lol:

Nakon neuspesnog farbanja, (UPS!) Zlogi ju je napustio...
03-100.jpg

Lana je probala novu farbu domace proizvodjnje, Zlogi sta kazes bas je sexy?

Posto se vec shebala pa presla u plavuse, odlucila je da promeni imidz....
20872304293d08ca43cdd14806218550.jpg

Lana na koncertu Bekija Bekica.

"UZMI ME BATICE" - zvucala je poruka ove mlade devojke iz NISH

Lana naravno nije zaboravila unikatnu, stoga je odlucila da zapuca za begede...
8686710684120c82af1ede287591441.jpg

Nishki gerilci na celu sa Lanom su stigli u Beograd maskirani u palestinske borce kako bi se neprimeceno prevezli GSP-om

Sve ovo i jos mnogo toga pogledajte na:
http://www.catacomb.co.yu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=157

p.s. lepo se zabavite pipl, cya :)))))))

AAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAH AAAAAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAH HAHAHAHAHA pazi kad sam znala da me ovo cekaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahahahahahah kucko, cekam te ko ozeblo sunce, gde si do sad? :****************

Upravo mi je stigao sledeci sms od djavoline: Pa sjasi kobilo s telefona, nemam vise krede!
Sta mislite zasto hoce da me pozove?
Opcija 1 - Malo bi da se slihta jer se postidela zbog foruma.
Opcija 2 - Lepo bi da me zamoli da oladim jer se postidela zbog foruma.
Opcija 3 - Hoce da mi kaze da biram vreme mesto i oruzje jer se postidela zbog foruma.
Glasanje moze da pocne :D

Hehe...nisam ni sumnjao da ce djavolina odgovoriti sa manje umesnosti nego sto je bio Lanicin napad. Tesko je predvideti ishod, ali mogu reci da dame imaju potencijala :lol: Sto se tice odgovora na Lanicine opcije, satavio bih C, ali sumnjam da ce tu biti bilo kakve molbe :D U glavnom, drzim fige obema :D

Samo da se identifikujem, ja sam onaj palestinac u prvom planu, onaj sa bradom i i zeleenom maramom i kalasom u rukama.. ako me neko vidi u bus nek mi se javi :-) ubijam samo kad Lana naredi :-D :-D

|MilaN|:
Samo da se identifikujem, ja sam onaj palestinac u prvom planu, onaj sa bradom i i zeleenom maramom i kalasom u rukama.. ako me neko vidi u bus nek mi se javi :-) ubijam samo kad Lana naredi :-D :-D
Tako je.Milance moja desna ruka i moj licni bodyguard 8) Atak na djavolinin nilsko-konjski batak :!: Ooooo yeaaaaaaah, Nislije rules, djavolina skoci u koprive :!:

Jadna mala izvrnuta djavolina,ja tju da navijam za nju ,,,DJAvolina,Djavolina...A sad mi bash pade neshto na pamet :idea: zashto vas dve lepo ne zaronite i odmerite snage...Samo nemojte to da radite u nishavu da ne potopite onaj jadan splavitj i pozerchitje na njemu :wink:

A sada obaveshtenje za sve posetioce foruma :!: :!: :!: : otvorena je kladionica .Za sada je stanje neizvesno Djavolina- Lana 1:1 ali oba tima imaju dobre golmane pa ga teshko primaju tako da tje biti ovde josh puno iznenadjenja :D

Back