Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel si me videla zato sto si PROFIGOVANA pa si se sunjala i ulovila me u kradji (samo sam htela djavolini da naberem paprike za rucak, bila je mnogo gladna)black-devil:Lano nemoj da lazes sad za paprike, kad sam te videla pre neki dan u njivi kako beres paprike))
Cakana_:Srce ja bi da ti procitash knjigu..i bog stvori taNaNu
...A posle sve zelje i cestitke..
![]()

Dr.All:Cakana_:Srce ja bi da ti procitash knjigu..i bog stvori taNaNu
...A posle sve zelje i cestitke..
![]()
Prochitao sam ja tebe odavno...
ali nesmem da se volim sa tobom
ovde che da me iskida Lana
nesmem posle za nish !![]()
Jao bre Alexa...kad ces ti blago teta Lani da naucis da pisesDr.All:Cako reko sam ti da mozemo samo na pvt da se ljubimo
ovde nesamemo zbog ^LaNa^ eto sada sam *
moram celi autobos da nagovirom da me brane jel ja se plashim da sidjem u nish bweche da mi bude kuku lele mene !
![]()
Sve se nadam da ce od tebe postati nesto al' sam u gadnoj zabludi izgleda Hahahahahahaha u pravu si Cako, kad nauci da kuca i kad poraste neka nam se javiCakana_:lane moje ja bi mu zabranila da kuca sa odraslima ..Hahahahahahah
![]()

^LaNa^:Hahahahahahaha u pravu si Cako, kad nauci da kuca i kad poraste neka nam se javiCakana_:lane moje ja bi mu zabranila da kuca sa odraslima ..Hahahahahahah
![]()
![]()

Dr.All:^LaNa^:Hahahahahahaha u pravu si Cako, kad nauci da kuca i kad poraste neka nam se javiCakana_:lane moje ja bi mu zabranila da kuca sa odraslima ..Hahahahahahah
![]()
![]()
Nesmem da kazem nishta...Ostao sam bez komentara...
Tako da ono ovo![]()

Sasvim je moguce da je RAT i poceo zbog ljubomorne prirode nase Lanice
Ali, sta reci...Ljubomora cini cuda, a zivot ih zacinjava neugodnostima
Djavolina, ocekujem da ces udariti onako kako znas...i to sve