RAT ZA KOSOVO

• Začetnik teme Začetnik teme 00381
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prije ili docnije, ucinit ce to i sama Srbija pa ce na koncu ispast budala onaj tko nije to ucinio.

Prije ili docnije timarićete vi opet Švabama konje, pardon (21. vek) polirati auta, pa ćete pozvati Srbe da vas opet oslobode tog jarma. I ne brini doći ćemo, ali ovaj put ko ne prizna Srbiju za svoju državu može sa Švabama na put.

Pa ja i jesam objektivan. Hrvatska bi imala nezavisnost, samo sto bi bila u manjim granicama tj. u istim ali sa srpskom autonomijom jer su srbi bili konsutivan narod u RH, a ne nacionalna manjina kao danas. Vojne ofanzive koje spominjes su bile omogucene od strane US (NATO) i njihove logisticke podrske, kao i povlacenjem srpskih raketnih sistema i artiljerije u Srbiju (dogovor Tudjman-Milosevic) pre tih ofanziva. Slazem se ipak sa zadnjim gde je rat oduvek bio prljav, a ponekad i nepravedan. Rekao sam ti isto za KiM, to je samo trenutno stanje do nekog buduceg konflikta (kada? ne znam) kada ce stvari doci na svoje.
Premalo ljudi zna za ovu istinu. Mogu licno da svedocim jel sam bio prisutan prilikom povlacenja raketa zemlja-zemlja iz okoline Knina, neposredno pre "oluje".
Milosevic je izdajnik.Zato je i zavrsio u cosku dvorista, kao kanarinac.

Rata za Kosovo nece biti.
Osim ako neko nastavi ono sto Sloba nije zavrsio - unisti Srbiju.

Prije ili docnije timarićete vi opet Švabama konje, pardon (21. vek) polirati auta, pa ćete pozvati Srbe da vas opet oslobode tog jarma. I ne brini doći ćemo, ali ovaj put ko ne prizna Srbiju za svoju državu može sa Švabama na put.

мени никад није било јасно то са њима,с обзиром да им је национални спорт коњушарство,да немају неке аутохтоне расе као они Липицанери,Дорати,Арапски коњ,Мустанг,Пони........ и сл.......... :lol::lol::lol:

Ademe, jel držiš spakovane kofere, kako sam te ranije savetovao. Nemoj posle na granici sa Albanijom da plačeš pred kamerama kako si bez ičega pobegao.
Šta ćeš, takvi su šiptari, jaki su kada je NATO tu, a čim ih malo opaučiš počnu da plaču kao žene, najobičniji ljigavci, naravno, sledećeg puta će tako brzo da zapale za Albaniju, da neće kamere ni stići da ih snime.

Rata za Kosovo nece biti.
Osim ako neko nastavi ono sto Sloba nije zavrsio - unisti Srbiju.
Kako si ti naivan, ti me podsećaš na one likove, kojih je bilo veoma mnogo u SFRJ koji su sslično govorili početkom 80-tih, da rata u SFRJ nikada neće biti, takvi uglavnom jako slabo poznaju Balkan.
Ovo rešenje Srbija nikada neće prihvatiti, i kada joj se prvi put ukaže prilika vojno će intervenisati da povrati teritoriju, pa makar to bilo i za 20-30 godina ili i više, mada se nadam da nećemo toliko dugo čekati.

Kako si ti naivan, ti me podsećaš na one likove, kojih je bilo veoma mnogo u SFRJ koji su sslično govorili početkom 80-tih, da rata u SFRJ nikada neće biti, takvi uglavnom jako slabo poznaju Balkan.
Ovo rešenje Srbija nikada neće prihvatiti, i kada joj se prvi put ukaže prilika vojno će intervenisati da povrati teritoriju, pa makar to bilo i za 20-30 godina ili i više, mada se nadam da nećemo toliko dugo čekati.

pravo pitanje je : ko bi ziveo na Kosovu u slucaju da se vrati Srbima?:idea:

Srbi i albanci ne mogu da zive zajedno (dokazano), oba naroda teze ka homogenom drustvu

pravo pitanje je : ko bi ziveo na Kosovu u slucaju da se vrati Srbima?:idea:

Srbi i albanci ne mogu da zive zajedno (dokazano), oba naroda teze ka homogenom drustvu
Pa Albanci bi verovatno zapalili za maticu, tj verovatno bi im malo pomogli u tome, EU nam je pokazala da nema ničeg lošeg u tome, ona je abolirala sve zločine u Oluji i etničko čišćenje na Kosovu, a koliko vidim svi vi težite EU, pa samim tim i evropskim vrednostima, zar ne?

Pa Albanci bi verovatno zapalili za maticu, tj verovatno bi im malo pomogli u tome, EU nam je pokazala da nema ničeg lošeg u tome, ona je abolirala sve zločine u Oluji i etničko čišćenje na Kosovu, a koliko vidim svi vi težite EU, pa samim tim i evropskim vrednostima, zar ne?

verujes da i sa nama postupili kao i sa Hrvatima?

ja cisto sumnjam

ja sam vise za to da se Kosovo podeli i to tako sto ce nama pripasti delovi u kojima zive Srbi+sve gde je nasa imovina (zemlja, nekretnine, manastiri)

bilo bi isto kao i sa proterivanjem, ne bi mnogo toga ostalo arbanasima:roll:

Back