Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.340
Ma ne, čemu note i ostali bakrači, poslaćemo Izrailju artiljerijsku municiju na testiranje, bar se toga ima u izobilju.Kad sef srpske diplomatije M. Djuric posalje diplomatsku notu ima Damask da se trese
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne, čemu note i ostali bakrači, poslaćemo Izrailju artiljerijsku municiju na testiranje, bar se toga ima u izobilju.Kad sef srpske diplomatije M. Djuric posalje diplomatsku notu ima Damask da se trese
Odrekao te se i Plenki, pa sad tražiš malo utehe?Čestitke svima koji slave.
Šta da ti kažem prijatelju moj, teška su vremena došla.Odrekao te se i Plenki, pa sad tražiš malo utehe?
Pogledajte prilog 1808694
Ma bez brige, Orban kaže da će biti i perioda za prilagođenje i učenje mađarskog, zna on koliko je mađarski težak.Šta da ti kažem prijatelju moj, teška su vremena došla.
It's easy to slap hawthorn with someone elses cock.Ma ne, čemu note i ostali bakrači, poslaćemo Izrailju artiljerijsku municiju na testiranje, bar se toga ima u izobilju.
Po Siriji je prštalo, i tek će prštali, nego, da li planirate i da ih branite kad ih Izrael bude ponovo poterao?It's easy to slap hawthorn with someone elses cock.
Ni blizu koliko Srba letuje u Turskoj.Pa dobro u Siriji su na vlasti vehabiti. Sirija je sad turski poslušnik i igrač. Na hiljade Albanaca je godinama dolazili i borilo se za ove što su sad na vlasti u Siriji Šara & Co.
Jel jako boli činjenica da 120 država svijeta priznaje Kosovo a vi ne možete ni prdnut s mjesta da bi to promijenili?Odrekao te se i Plenki, pa sad tražiš malo utehe?
Pogledajte prilog 1808694

Udariti zabranu Sirijcima da kroce u Srbiju. Ukljucujuci migrante na zapad , na granici nalevo krug i cao.
Jao kakva vest ma i zaslužuje ovakvo otvaranje teme
Sada srbija treba da prizna latakiju,kurdistan i da de jure priznamo golansku beskrajan a mislim i da druzi imaju neka potrazivanja
Inace ocekivano...gomila sh8ptara ratovali tamo na njegovoj strani...
Nije im bilo dosta 500 godina pa bi jos.Ni blizu koliko Srba letuje u Turskoj.
105 od 193.Jel jako boli činjenica da 120 država svijeta priznaje Kosovo a vi ne možete ni prdnut s mjesta da bi to promijenili?
Dobro, dovoljno boli da spammaš s Jasenovcem u temi koja nema veze s tim
Umesto 4 ocila na zastavi treba da su 4 ovceNije im bilo dosta 500 godina pa bi jos.

Ima Srbija da prizna kod mnogih....srbija treba da prizna golansku visoravan kao sastavni deo izraela
Ako ste nas bombardovaliUmesto 4 ocila na zastavi treba da su 4 ovce

Da ne bi opet bio prozvan za širenje "ustaške propagande", evo ti izvor iz vaših medija:105 od 193.
S’obzirom da ste uveli sankcije Belorusiji, nebi me cudilo da zaserete i sa Spanijom.Ima Srbija da prizna kod mnogih....
I po Engleskoj i po Nemačkoj ni kod Francuza ne cveta cveće, pa onda Španija...

Barsa! Barsa! Barsa!S’obzirom da ste uveli sankcije Belorusiji, nebi me cudilo da zaserete i sa Spanijom.

Blize ti je do Tirane u toj listi pametnih potezaBarsa! Barsa! Barsa!

Za vas Grobare bratski tim Partizani TiranaBlize ti je do Tirane u toj listi pametnih poteza
Има, али нисам баш сигуран да би то био паметан потез шта год мислио о народима које си навео.Ima Srbija da prizna kod mnogih....
I po Engleskoj i po Nemačkoj ni kod Francuza ne cveta cveće, pa onda Španija...
Vole Srbi Turke ma to ti je čudo.Ni blizu koliko Srba letuje u Turskoj.