RAT ZA KOSOVO

• Začetnik teme Začetnik teme 00381
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
109921551_2.jpg

Кип слободе...

@WEISHAUPT...kazu da postoje 3 vrste ludaka - onaj koji je sve imao pa odjednom sve izgubio, onaj koji nista nije imao pa odjednom sve stekao, ludak koji je dusevni bolesnik...a ima i cetvrti - onaj koji prkosi svim normama uspeha i misljenja...koji si ti od ovih :)

@WEISHAUPT...kazu da postoje 3 vrste ludaka - onaj koji je sve imao pa odjednom sve izgubio, onaj koji nista nije imao pa odjednom sve stekao, ludak koji je dusevni bolesnik...a ima i cetvrti - onaj koji prkosi svim normama uspeha i misljenja...koji si ti od ovih :)

Ja sam posebna, peta kategorija, neko kome nije jasno gde sam te to duboko emotivno pogodio da me nazivaš ludakom i iznosiš neke četiri kategorije. Nisam ni prema kome bio ličan, pa ni prema tebi.

WEISHAUPT, јеси спреман да служиш западу?

natouh8.jpg
Šta fali slici, malo je surova, ali odražava stav SAD i EU prema svima koji im stanu na put, koliko su samo krvi prolili i pobili nedužnih civila gledajući od Hirošime, Nagasakija, Severne Koreje, Vijetnama, Somalije, SRJ, Iraka, Avganistana ....ova slika još deluje i bezazleno u odnosu na njihove zločine.

imam dojam da ce oni "rezervisti" iz Kursumlije (i ostalih dogranicnih gradova prema Kosovu) "napasti" nekakvu vojarnu i uzet oruzje i da ih poslije nitko nece moci zaustavit.Grijesim?

pogresna tema ovde nema ljudi koji bi mogli uzmu puske u ruke sama priča.
da ima takvih juče bi tachi bio odstreljen prilikom otkrivanja znaka na granici sa srbijom
crna strela sa 1500m 12.7mm ih! MILINA!

I ja sam protiv rata, ali ako bih morao da biram ne bih se borio na strani komunističke gamadi.

Сад већ размишљаш као прави "амерички патриота" они никада нису били против рата али су морали да их воде.Јадници:shock: чак су и ангажовали једног члана битлса током вијетнамске кампање да одпева "дајмо шансу миру",док су они мирно рокали по вијетнаму.

Ja sam posebna, peta kategorija, neko kome nije jasno gde sam te to duboko emotivno pogodio da me nazivaš ludakom i iznosiš neke četiri kategorije. Nisam ni prema kome bio ličan, pa ni prema tebi.

... razloga za licne napade zapravo i nema samo me nervira kad neko ljudska bica ne ceni nista vise od paste za zube... strasno je kad neko u nesto iskreno veruje a da pri tom nudi put ka sreci smisljajuci rat

Ovo mi liči na bivšeg sovjetskog vojnika ili na one kineske vojnike što su pobili civile na Tjenanmenu 1989. Samo ste zamenili oznake na uniformi.
ma jok, to su američki, vidiš da grad izgleda kao spaljen sa napalmom, pa pešadija dovršava posao avijacije, uzgred Kinezi na tom trgu pobiše nekoliko hiljada, ili manje, a tvoji drugari Ameri u Vijetnamu samo oko 2 miliona civila, pa sad ti vidi čija je to slika.

ma jok, to su američki, vidiš da grad izgleda kao spaljen sa napalmom, pa pešadija dovršava posao avijacije, uzgred Kinezi na tom trgu pobiše nekoliko hiljada, ili manje, a tvoji drugari Ameri u Vijetnamu samo oko 2 miliona civila, pa sad ti vidi čija je to slika.

па сад нас овде тера да у име светске демократије идемо на Кину.:roll:

Nije to slika, to je loš crtež. Loša propaganda SPS-a. Koliko vidim devojčica na kikicama ima jugoslovensku zastavu. Budalaština. I od te države (Jugoslavije) i od ovog užasno lošeg crteža.

Nije to slika, to je loš crtež. Loša propaganda SPS-a. Koliko vidim devojčica na kikicama ima jugoslovensku zastavu. Budalaština. I od te države (Jugoslavije) i od ovog užasno lošeg crteža.
Crtež govori dovoljno, ili hoćeš da kažeš da zapadne zemlje u poslednjih pola veka nisu pobile nekoliko miliona civila, mislim krenimo od zločina u Hirošimi i Nagasakiju gde su spalili nekoliko stotina hiljada ljudi, od deteta u kolevci pa do nemoćnog starca.

Back