RAT ZA KOSOVO

• Začetnik teme Začetnik teme 00381
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači poredak iz haosa, osnovna odrednica moje religiozne misli. Ja tebi odgovorih. Odgovori ti meni što mi pretiš zatvorom? Jesam bio hapšen i maltretiran 90-tih zato što sam nosio majice sa pesnicom ispod kojih piše OTPOR i što sam cepao plakate SPS-a i JUL-a, ali nisam kriminalac i za to sam amnestiran.

мемоари,аутобиографија.......:roll:

John Preston, Hrvatska ima 55.000 regularnih vojnika. Srbija ima 31.000. Sve su zemlje oslabile u tolikoj meri da nemaju čime ratovati. Tako da nikakvog rata nema. Pošto propagiraš rat, navedi mi zaraćene strane. Baš me zanima koliko ih ima i ko udara na koga.
Udara onaj ko je zirant pred MMF,svetskom bankom...itd.na onog ko je prezaduzen i ne moze da vrati kredit pa ovi pritisnu ziranta!

Udara onaj ko je zirant pred MMF,svetskom bankom...itd.na onog ko je prezaduzen i ne moze da vrati kredit pa ovi pritisnu ziranta!

Ja sam mislio na pravi rat, ne na nerealne ljude koji dižu kredite koje ne mogu da vrate. Takvih mi nije žao. Ja nisam digao nikakav kredit za koji nisam siguran da li mogu da ga vratim.

Za koju religioznu misao se ide pred sudiju? Masoni su i u Austriji glavni faktor. LAŽEŠ.

Gruzijski OTPOR nema veze sa našim. Otpor je univerzalna reč za borbu protiv tiranije i trebao se pružiti i Miloševići u Ševarnadzeu.
Kao prvo masoni se javno a posebno na ovakav nacin neoglasavaju.
Sudija koji bi te sudio bi bio mason i osudio bi te zbog diletantizma,kvaris im ugled.
Vodeca struktura OTPORA je organizovala i pomagala otporase u Gruziji i Ukrajini.
Nemacki ZDF i ARD(Nemacke drzavne TV)su imale o tome reportazu.

Kao prvo masoni se javno a posebno na ovakav nacin neoglasavaju.
Sudija koji bi te sudio bi bio mason i osudio bi te zbog diletantizma,kvaris im ugled.
Vodeca struktura OTPORA je organizovala i pomagala otporase u Gruziji i Ukrajini.
Nemacki ZDF i ARD(Nemacke drzavne TV)su imale o tome reportazu.

Ne poznaješ me i pričaš gluposti. Ja sam se pre izvesnog vremena izleteo u javnosti i dobio sam dozvolu da govorim javno. Vratimo se na temu.

значи ти си био од оних студената који су током деведесетих лупали у шерпе и дували у пиштаљке а притом мислили да је Србија глупи тинејџерски филм лепо.

Ne, ja sam mislio da Milošević nije narodni heroj nego ratni zločinac, i nisam se slagao sa tadašnjom državnom televizijom da su pola građana Srbije izdajnici, kao što sada govore radikali. Lepše od vas.

Ne, ja sam mislio da Milošević nije narodni heroj nego ratni zločinac, i nisam se slagao sa tadašnjom državnom televizijom da su pola građana Srbije izdajnici, kao što sada govore radikali. Lepše od vas.

молим те кеве ти прочитај неке моје постове на тему о Зорану Ђинђићу,па ми после дефиниши то вас где си ме то ти сврстао.:?:

John Preston, Hrvatska ima 55.000 regularnih vojnika. Srbija ima 31.000. Sve su zemlje oslabile u tolikoj meri da nemaju čime ratovati. Tako da nikakvog rata nema. Pošto propagiraš rat, navedi mi zaraćene strane. Baš me zanima koliko ih ima i ko udara na koga.

Ово је Балкан и овде свака генерација мора да иде у рат. То је увек тако било и тако ће бити све док се не побијемо међусобно и овде остане да живи само један народ.

Хајде ми реци чему данас служи НАТО? Зашто НАТО прави противракетне базе у Чешкој и Пољској? Зашто најављују исто у Бугарској и Румунији? Да се бране од Ирана, од државе која још није успела да направи ракете средњег домета прве генерације? Чему служи бондстил?

Погледај мало око себе. Никада се није више издвајало за војску. Купује се оружје, велике силе модернизују своје војске. Само ми, као и обично, наивни и глупи, мислимо да је време ратовања прошло. Напротив, оно тек долази. Свесно се игра смртоносна партија шаха.

Никада рат није заобишао Балкан. Зараћене стране на Балкану? Зар заиста треба да набрајам три суседна народа који за свој национални циљ имају уништење Срба? На другој страни Србија ће бити доведена у позицију да мора ратовати, исто као 1914. године.

П.С. Хрватска има 32.000 војника.

NATO se sprema za mogući rat protiv Kine. Mi bismo trebali da budemo na strani zapada u tom ratu. Ali na Balkanu - ne.

Од добошара и дувача у пиштаљке до ратног стратега.:twisted:Само ти иди да ратујеш против Кине са Западом, али тамо а не овде.Не знам само шта ће запад са овим кинезима овде... и у САД.... Да их мобилише:?:

NATO se sprema za mogući rat protiv Kine. Mi bismo trebali da budemo na strani zapada u tom ratu. Ali na Balkanu - ne.

Против Кине? Зар нам није она баба Олбрајтова открила намере САД? Зар није лепо Волфовиц све рекао? Хоће енергетске резерве Русије! А Кина за њих не представља никакву опасност. Лако је њима уништити Кину. Русија је проблем.

А да у неком рату будем на страни запада? Никада. И наравно да ће рат запада против неке друге веће силе имати последице на Балкан. Доће време да се пониште границе запада на Балкану и тзв. АВНОЈ-а.

Svetska Demokratija.

преко 500 000 амера погинуло у Вијетнаму бранећи светску демократију плус они што су нестали у акцији са Чак Норисом и остали пилоти U.S.Air Force никад пронађени.Не би се ја за*ебавао са косоокима у име Амера и светске демократије.Нека је они сами тамо шире,пропагирају и уводе.

Back