nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
Ja,stvarno ne znam sto svi raseljeni saKiM-a ne vrate dole.
Taci ,garantuje bezbednost i stabilnost.
Nek,vidi EU da smo Evropski narod.
dole se ne bi vratilo bar 90%
razlozi su razni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,treba da se vrate oni bez ,,razloga,,
Tako bi se odbranilo Kosovo.
Pa,treba da se vrate oni bez ,,razloga,,
Tako bi se odbranilo Kosovo.
opste dobro
Registrovan korisnik
Славка ви албанци нисте европски народ,тек треба да будете примљени у ЕУ пре Србије и Турске.

znaci ili budi srbin, ali onaj "pravi" ili.....![]()
Ја сам свестан тога да ми нисмо богом дани да будемо увек у праву,и да не постоји нека правда него право јачег.Тренутно је то право на вашој страни....Да ли мислиш да ће то тако бити до краја света?Nema više ratova na Balkanu.
добро адеме ајде мало искрено.Ако вратите Србима отету имовину и имовину СПЦ-а где ће те да живите.Ја сам свестан тога да ми нисмо богом дани да будемо увек у праву,и да не постоји нека правда него право јачег.Тренутно је то право на вашој страни....Да ли мислиш да ће то тако бити до краја света?
Dejton je potpisao Milošević i ako njegovi naslednici - politički pigmeji iz SPS tako misle - kako da mislimo mi iz DS?

Prijatelju,stranica koju si ostavio u upisnom formularu dovoljno govori o tebi.Dejton je potpisao Milošević i ako njegovi naslednici - politički pigmeji iz SPS tako misle - kako da mislimo mi iz DS?
anarog, ne znam o čemu govoriš. Zatvor je za kriminalce. Baš me briga za Austriju.
Zasto rat?anarog, mislio sam da mi pričamo o mogućnosti ili nemogućnosti rata za Kosovo, a ti raspravljaš o mom nicku, profilu, verskom opredeljenju, Internet stranicama, čak pominješ i zatvor (koji je za kriminalce) itd. Mnogo si infantilan/na.
Ja sam se izjasnio protiv rata. Zašto ti meni pretiš zatvorom?
Nema više ratova na Balkanu.
Znači poredak iz haosa, osnovna odrednica moje religiozne misli. Ja tebi odgovorih. Odgovori ti meni što mi pretiš zatvorom? Jesam bio hapšen i maltretiran 90-tih zato što sam nosio majice sa pesnicom ispod kojih piše OTPOR i što sam cepao plakate SPS-a i JUL-a, ali nisam kriminalac i za to sam amnestiran.