RAT ZA KOSOVO

• Začetnik teme Začetnik teme 00381
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa,treba da se vrate oni bez ,,razloga,,
Tako bi se odbranilo Kosovo.

vidis slavka, to je poenta problema kosovo, ali ako to kazes onda.....
opste dobro
Registrovan korisnik

Славка ви албанци нисте европски народ,тек треба да будете примљени у ЕУ пре Србије и Турске.

znaci ili budi srbin, ali onaj "pravi" ili.....:lol::lol::lol:

znaci ili budi srbin, ali onaj "pravi" ili.....:lol::lol::lol:

добро адеме ајде мало искрено.Ако вратите Србима отету имовину и имовину СПЦ-а где ће те да живите.:?:Ја сам свестан тога да ми нисмо богом дани да будемо увек у праву,и да не постоји нека правда него право јачег.Тренутно је то право на вашој страни....Да ли мислиш да ће то тако бити до краја света?

добро адеме ајде мало искрено.Ако вратите Србима отету имовину и имовину СПЦ-а где ће те да живите.:?:Ја сам свестан тога да ми нисмо богом дани да будемо увек у праву,и да не постоји нека правда него право јачег.Тренутно је то право на вашој страни....Да ли мислиш да ће то тако бити до краја света?

ovo je pravo pitanje:roll:

Dejton je potpisao Milošević i ako njegovi naslednici - politički pigmeji iz SPS tako misle - kako da mislimo mi iz DS?
Prijatelju,stranica koju si ostavio u upisnom formularu dovoljno govori o tebi.
Da si slucajno u Austriji bio bi odavno u zatvoru.
Ako su svi u DS-u tvoje vrste........tesko Srbiji.
P.S
Pozdravi zidare Micunovica i Tadica starijeg!

anarog, mislio sam da mi pričamo o mogućnosti ili nemogućnosti rata za Kosovo, a ti raspravljaš o mom nicku, profilu, verskom opredeljenju, Internet stranicama, čak pominješ i zatvor (koji je za kriminalce) itd. Mnogo si infantilan/na.

Znači poredak iz haosa, osnovna odrednica moje religiozne misli. Ja tebi odgovorih. Odgovori ti meni što mi pretiš zatvorom? Jesam bio hapšen i maltretiran 90-tih zato što sam nosio majice sa pesnicom ispod kojih piše OTPOR i što sam cepao plakate SPS-a i JUL-a, ali nisam kriminalac i za to sam amnestiran.

John Preston, Hrvatska ima 55.000 regularnih vojnika. Srbija ima 31.000. Sve su zemlje oslabile u tolikoj meri da nemaju čime ratovati. Tako da nikakvog rata nema. Pošto propagiraš rat, navedi mi zaraćene strane. Baš me zanima koliko ih ima i ko udara na koga.

Znači poredak iz haosa, osnovna odrednica moje religiozne misli. Ja tebi odgovorih. Odgovori ti meni što mi pretiš zatvorom? Jesam bio hapšen i maltretiran 90-tih zato što sam nosio majice sa pesnicom ispod kojih piše OTPOR i što sam cepao plakate SPS-a i JUL-a, ali nisam kriminalac i za to sam amnestiran.

Za tu religioznu misao se ovde ide pred sudiju.
Inace ja sam '91 zbog Milosevica otisao iz Srbije i tu bagru(SPS,JUL,LDP itd) ne mogu da smislim.A kada si kod OTPORA,sta je OTPOR trazio u Gruziji i Ukrajini za vreme nereda(haosa)?

Za koju religioznu misao se ide pred sudiju? Masoni su i u Austriji glavni faktor. LAŽEŠ.

Gruzijski OTPOR nema veze sa našim. Otpor je univerzalna reč za borbu protiv tiranije i trebao se pružiti i Miloševići u Ševarnadzeu.

Back