Bilo je pola Europe pod okupacijom tvojih miljenika Rusa, to si zaboravio?
No, nije ni važno, evo, drago mi je što si priznao da ne shvaćaš, e sad ću ti ja objasniti zašto je struktura današnje Europe takva kakva je, pazi sad
Znači, današnja politička struktura Europe, pa i svijeta zapravo, rezultat je jednog događaja kojeg zovemo 'drugi svjetski rat', i u tom ratu, da ne duljim, došlo je do podjele interesnih sfera između pobjednika u tom velikom ratu, pa je tako, okvirno, Europa podijeljena između SAD-a i SSSR-a, znači zapad je, manje-više, potpao pod utjecaj SAD-a, a istok, manje-više, SSSR-a, i to je trajalo dok se jedan sustav, onaj nesposobniji, nije urušio sam od sebe, jer je bio vođen nesposobnim ljudima, jer je bio nakaradan i nije davao rezultate, i tako je nakon urušavanja istočnog sustava ostao samo ovaj zapadni, i zemlje koje su bile okupirane od strane istočnog sustava su poželjele prijeći na zapadnu stranu, zbog očiglednih prednosti zapadnog sustava...
E sad, zapad je pogriješio jer nije sistematski uništio to zlo sjeme istočnog sustava, dok je bila prilika, nego mu je i pomagao i pokušavao pridobiti na svoju stranu, političkim ustupcima, progledavanjem kroz prste, trgovinom, ekonomskom suradnjom, nažalost, političke strukture bivšeg istočnog sustava, danas predstavljene u liku (i djelu) Volodimira Putina, su preživjele, i sad se pokušavaju vratiti na pozicije prije urušavanja, a rade to kako bi spriječili političke promjene u Rusiji, iz razloga čuvanja svoje pozicije kleptomanske oligarhije, koja doslovno isisava sve što se može isisati iz Rusa i Rusije. Bilo kakva politička promjena u Rusiji za njih nije moguća, jer bi pomela tu kleptomansku oligarhiju s lica zemlje, tako da će ta kriminalna organizacija, u cilju održavanja sebe na vlasti, ratovati do zadnjeg Rusa, samo kako bi održala politički status quo u Rusiji.