KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.360
Frtaljko puko na živcima skroz
Još malo pa će go trčati kroz Zagreb i vrištati slava Ukraineeee hahaha hahaha hahaha
Još malo pa će go trčati kroz Zagreb i vrištati slava Ukraineeee hahaha hahaha hahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni najmanje. Znam ruski, a i radim za službu.Jel drhtiš?
Navodno si u mrskoj EU kao i svaki pošteni filoputin
Ah da, nije tvoj izbor, život te tako nanio, da možeš birati, odmah bi u Čečeniju.
Najdugovečnije automobile su napravili,bez potrebe za stalnim dadiljanjem kao zapadne što smo prinuđeni da bi uopšte funkcionisali.A njihovi automobili šta prelaze i šta podnose e to je za ginisa.Heh,ne bih da vređam,ali vi ste baš bitniUpoznao sam ih ja na moru. Viši srednji sloj, napuhani kao purani, zamisli, došli u Hrvatsku na more i odmah su važni
Gereralno sirota država i sirota nebitna nacija. 150 miliona a ne znaju napraviti ni auto a kamoli da znaju napraviti telefon
Dobar sajt,ja sam pročitao brdo dobrih i zanimljivih tekstova na njemuRuski jezik u Rusiji govori ogromna većina građana, preko 99%. S druge strane, Ruska Federacija je multinacionalna, u njoj živi preko 190 naroda, tako da se pored ruskog po regijama govori još 270 jezika i dijalekata, s tim što pojedini narodi imaju i dva jezika (na primjer, Marijci i Altajci), a neki imaju jedan zajednički jezik (kao Kabardinci i Čerkesi). U regijama gdje živi veliki broj pripadnika autohtonih naroda ti se jezici službeno koriste usporedo s ruskim.
https://hr.russiabeyond.com/arts/90073-najrasprostranjeniji-jezici-koji-se-govore-u-rusiji

Upoznao sam ih ja na moru. Viši srednji sloj, napuhani kao purani, zamisli, došli u Hrvatsku na more i odmah su važni
Gereralno sirota država i sirota nebitna nacija. 150 miliona a ne znaju napraviti ni auto a kamoli da znaju napraviti telefon
Niste ni u prvih 10 destinacija, sto se Rusa tice. Purani...kaze cikica u new rock cizmicama.Jel pilotiro Mindič ili Cukerman?В Израиле замечен украинский Ан-124, прилетевший за военным грузом
![]()
A iz Afganistana su pobjegli samo zato da ti pokažu da nisi u pravu, jel tako
Српска војска се молила и побеђивала кроз целу историју одбране Србије и свега српског (има мноштво тих сведочанстава и фотографија).Свака православна српска војска се уздала Богочовека Исуса Христа и то је традиција,научите нешто.Овде су у сукоб гурнута два православна народа ако се изузму странци и екстремисти - ако погледате Ви обележја где су фотографије изгинулих и заставе видећете православне молитве,крстове и све остало осим кад су у питању странци и есктремисти.Хајде ти на одговарајући одељак па се тамо моли Богу.
Постоји опција игнорисања ако Вам се не допада познавање историје уз информисаност о стању на терену (које је доступно свима).Овде нам такви нису потребни.
Српска војска се молила и побеђивала кроз целу историју одбране Србије и свега српског (има мноштво тих сведочанстава и фотографија).Свака православна српска војска се уздала Богочовека Исуса Христа и то је традиција,научите нешто.Овде су у сукоб гурнута два православна народа ако се изузму странци и екстремисти - ако погледате Ви обележја где су фотографије изгинулих и заставе видећете православне молитве,крстове и све остало осим кад су у питању странци и есктремисти.
Постоји опција игнорисања и саветујем Вам да је употребите.
Наполеон је француз био Хитлер је био аустријанац.Dobro Amerikanci su bebe. Njihova država je mlađa od Boljšoj teatra.
Da si Napoleona nazvao francuzem u lice nabio bi te na mač.Наполеон је француз био Хитлер је био аустријанац.
Такође.Da si Napoleona nazvao francuzem u lice nabio bi te na mač.
U redu, whataboutism na najjače.Ево како изгледа Руско бежање:
Pogledajte prilog 1825663
Pogledajte prilog 1825664
А ево како је било када су Натини победили:
Pogledajte prilog 1825665
Pogledajte prilog 1825666

prvo što se u ratu ne radi jeste da se podcenjuje neprijateljRuski vojni kanal: "Predstavljam vam vrlo nove zračne bombe (FAB) čiji je domet do 200 km. Neprijatelj fizički nema, čak ni teoretski nema takva sredstva protuzračne obrane da bi nam se mogao natjecati. Žao mi je, ali mi smo uvijek korak ispred!
Не пита се ништа народ а РФ је искључила западна средства комуникације док у Украјини питање је шта и како,на који начин функционише,колико су информације одатле тачне.Oba pravoslavna naroda bi trebal preduzeti nesto da se ovo ne desava.
Mnogo će Rusa još morati izginuti, zastrašujuće mnogo. Možeš rokati sa sigurne udaljenosti, ali na kraju dana ruski klošar mora kročiti u Ukrajinu, a tamo ga čeka isključivo stravična smrt.️
Ruski vojni kanal: "Predstavljam vam vrlo nove zračne bombe (FAB) čiji je domet do 200 km. Neprijatelj fizički nema, čak ni teoretski nema takva sredstva protuzračne obrane da bi nam se mogao natjecati. Žao mi je, ali mi smo uvijek korak ispred!
"
Pogledajte prilog 1825669
Постоји нешто што се зове психолошки рат и то раде обе стране и сви учесници директно или индиректно у сукобима док сукоби трају - зато једино професионалци треба да се баве тиме.prvo što se u ratu ne radi jeste da se podcenjuje neprijatelj
ako to radiš - gubiš verovatno!
Ima ono..... psi laju karavani prolaze..... nemoj da čitaš konkretno.... nego prenosno....Upoznao sam ih ja na moru. Viši srednji sloj, napuhani kao purani, zamisli, došli u Hrvatsku na more i odmah su važni

Наполеон је француз био Хитлер је био аустријанац.
@BratSrbin Свето писмо је оно што користе и сукобљени из Руске Федерације и из Украјине јер су православни да се помоле и ако још увек постоје такви записи на Јутубу поставићу их,ако не ништа.
Ви и ја смо завршили сваку комуникацију.
Šta me briga, govorim ti kakvi Rusi su dolaziliNiste ni u prvih 10 destinacija, sto se Rusa tice. Purani...kaze cikica u new rock cizmicama.