Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.729
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nista od toga, rat ce se okoncati kapitulacijom Ukrajine, zapadu se ne moze verovatiПреговори на Флориди су завршени, а Марко Рубио се обратио новинарима са опрезним коментарима. Судећи по његовој изјави, украјинска и америчка делегација још увек нису успеле да се договоре о спорним питањима.
„ Данашњи састанак са Украјинцима је био прилично продуктиван. Још увек имамо посла “, приметио је државни секретар.
Рубио је такође нагласио да Русија мора бити укључена у „једначину“ украјинског решења и најавио да ће Стивен Виткоф отпутовати у Москву на даље консултације.
Након преговора у Мајамију, Рубио је јасно ставио до знања да нису донете коначне одлуке и да процес захтева „још више рада“.
Licimeri,i kad gube misle da su bajeNema nista od toga, rat ce se okoncati kapitulacijom Ukrajine, zapadu se ne moze verovati
Ne da su ga potopili, nego svaka čast!
Da su hteli mogli su,ko zna kakve su tu igre u pitanjuNe da su ga potopili, nego svaka čast!
Nisu mogli, Klovn nema načina da uradi bilo šta više od ovoga: za potapanje tankera treba više pogodaka ozbiljnim torpedima, ne može pomoću štapa i kanapa.Da su hteli mogli su,ko zna kakve su tu igre u pitanju
Ne razumem se,tanker jaci od krstarice
I Rotšildi valjdaCIA+MI6.
Ona samo kuha kave jer za drugo nije sposobna.
Ne trebaš ga potopiti, pa nije on prijetnja, dovoljno je da ga onesposobiš.Nisu mogli, Klovn nema načina da uradi bilo šta više od ovoga: za potapanje tankera treba više pogodaka ozbiljnim torpedima, ne može pomoću štapa i kanapa.
A dobro
A dobroA dobro
Slažem se da ima osjetno više topovskog mesa
Ne razumeju oni toA dobro
Ima topova ali nema ko da ih koristi![]()
Obrni, okreni...jači.A dobro
Slažem se da ima osjetno više topovskog mesa
ne radi vam vishe rusko ispiranjem mozga - ljudi se bude jerNATO kmeci
odlično pitanje, mene iskreno ne zanima,KO VODI?
ne radi vam vishe rusko ispiranjem mozga - ljudi se bude jer
rafinerije gore po rusiji a u nato zemljama ne gori ni jedna
Nema nista od toga, rat ce se okoncati kapitulacijom Ukrajine, zapadu se ne moze verovati
Moje mačke, 10:0.KO VODI?