Ne, ne shvaćam jer ni jedna država ne treba da bude okupirana od bilo koga.A većina Evrope je pod okupacijom. Ali tebi tvoja perspektiva američkog sluge to ne dopušta.
Bilo je pola Europe pod okupacijom tvojih miljenika Rusa, to si zaboravio?
No, nije ni važno, evo, drago mi je što si priznao da ne shvaćaš, e sad ću ti ja objasniti zašto je struktura današnje Europe takva kakva je, pazi sad
Znači, današnja politička struktura Europe, pa i svijeta zapravo, rezultat je jednog događaja kojeg zovemo 'drugi svjetski rat', i u tom ratu, da ne duljim, došlo je do podjele interesnih sfera između pobjednika u tom velikom ratu, pa je tako, okvirno, Europa podijeljena između SAD-a i SSSR-a, znači zapad je, manje-više, potpao pod utjecaj SAD-a, a istok, manje-više, SSSR-a, i to je trajalo dok se jedan sustav, onaj nesposobniji, nije urušio sam od sebe, jer je bio vođen nesposobnim ljudima, jer je bio nakaradan i nije davao rezultate, i tako je nakon urušavanja istočnog sustava ostao samo ovaj zapadni, i zemlje koje su bile okupirane od strane istočnog sustava su poželjele prijeći na zapadnu stranu, zbog očiglednih prednosti zapadnog sustava...
E sad, zapad je pogriješio jer nije sistematski uništio to zlo sjeme istočnog sustava, dok je bila prilika, nego mu je i pomagao i pokušavao pridobiti na svoju stranu, političkim ustupcima, progledavanjem kroz prste, trgovinom, ekonomskom suradnjom, nažalost, političke strukture bivšeg istočnog sustava, danas predstavljene u liku (i djelu) Volodimira Putina, su preživjele, i sad se pokušavaju vratiti na pozicije prije urušavanja, a rade to kako bi spriječili političke promjene u Rusiji, iz razloga čuvanja svoje pozicije kleptomanske oligarhije, koja doslovno isisava sve što se može isisati iz Rusa i Rusije. Bilo kakva politička promjena u Rusiji za njih nije moguća, jer bi pomela tu kleptomansku oligarhiju s lica zemlje, tako da će ta kriminalna organizacija, u cilju održavanja sebe na vlasti, ratovati do zadnjeg Rusa, samo kako bi održala politički status quo u Rusiji.